Nişanlım gördü ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar biz 2.5 yıldır birlikteyiz ve nişanlandık nişanlım çok kıskanç ve küçük detaylara takılan biridir geçen gün üniversiteden bir arkadaşımla eski bir ilişkimi whatsapp üzerinden konustuk fakat eski sevgilime karşı hiçbir hissim yok ve umrumda değil zaten konusulan şeyde benimle ilgili değildi fakat ben yine de ne olur ne olmaz nişanlım görmesin diye adını aratıp silmek istedim fakat arama kısmında adı ne yazık ki kalmış ve ben nişanlımın yanında whatsappa girince gördüğü ilk şey eski sevgilimin adı oldu bana çok güvendiği için başka şey arıyordum devamı vardı öyle kalmış dedim ve inandı ama hiç mantıklı değildi dediğim şey çünkü tam da o arkadaşla sohbetten çıkınca gözüktü bir şekilde durumu atlattık takılmadı bir daha olmasın dedi ama ben kafamda kuruyorum ya bunları düşünüp benden soğursa? Güveni kalmazsa? Ayrılmak isterse? O şahıs hakkında konuştuğumu düşünürse? Kafasında kurarsa? hiç güveni kalmazsa? ilişkimiz kötüye giderse? Çok tedirginim bizim ilişkimizde tek bir güven sorunu ne onun açısından ne benim açımdan olmadı ama bana bu kadar güvenirken ortaya bu çıktı içim vicdanım hiç rahat değil. Kendime leke sürdürmek istemem onun için tüm herkesten zamane kızlarından farklıyım ve gerçekten öyleyim eski ilişkileri de buna dahil
Nişanlım gördü ne yapacağım?