İki yıllık ilişkimizdi, bir sene uzaktan bir sene de aynı şehirde okul hayatımız iç içe ilişkimizi yaşadık. Daha önce de iki defa kısa süreli ayrılıklar yaşamıştık. O ayrılıkların sebebi de benim ona ilişkide yeterli değeri göstermememden kaynaklı onda değersizlik hissinin yükselmesiyle tartışmaların da yaşanmasıyla gelişen fevri hareketlerdi. İlk seferde uzaktaydık 3-4 hafta konuşmadık, kızgınlığı geçince sosyal medyada yumuşamıştı bana karşı takibe almaya başlamıştı ve iletişime geçmiştik. İkinci ayrılık esnasında buraya gelmişti sürpriz yapacakken benim açtığım boş tartışmayla vazgeçmek istemişti yine ben de ona mektup notları yazıp aşkımı her şeyimi güzel ifade edip yeniden başlamıştık bir sene önce. Bir senedir karşılıklı sürekli beraber vakit geçirdiğimiz beraber ders çalıştığımız yoğunluktan bulduğumuz boş vakitlerde aktivite plan yapmaya çalıştığımız aramızda güzel bir uyumun sevginin olduğu birlikteliğimiz varken bir taraftan benden kaynaklı küçük şeyleri problem ederek karşılıklı tartışmalarımız devam etti çok sık olmasa da. İkinci dönem o çok stresli bir dönemdeydi mezuniyeti için benden söz istedi tartışma çıkmasın diye. Söz verdim ama maalesef tartışmaları bana uyarı yapmasına rağmen hiç istemediği sınav döneminde yaşadık. Aslında bu krizi atlattık, ama bana güveninin kalmadığını azaldığını söylemişti. Daha sonrasında küçük küçük problemler tartışmalar yaşamaya devam ettik, aslında daha çok dikkat ediyordum artık ama onun tahammülü de gittikçe azalmıştı. Dönem sonunda başarısız dersleri gelince ve ek ders sınavlarına kalınca benden uzaklaşmak istedi. Bir de ilişkimiz süresince arkadaşlarının yanında açılan tartışmalardan, benim ona kendimi açık bir şekilde ifade etmediğim, ailemi anlatmadığımdan da ilişkinin gelişmediği üzerine şikayetleri vardı. Ek ders sınavlarına hazırlanmak için 1.5 ay benden uzak durmak istedi. Ona attığım motive mesajlarından rahatsız oldu atma dedi, karşısına çıktım görüşelim en azından kısa vakitler de olsa ilişkimizin temeli için dedim bir müddet sonra bunu da istemedi. Ben anlam veremeyip karşısına çıktıkça tartışmalar yaşadık. Sonra benden bu süreçte ayrılmak istediğini söyledi, karşı geldim bu düşüncesini anlayamadım. Onu sınav dönemi içinde rahat bırakmam gerektiğini bunu yapmadığımı söyledi. Sessiz kaldım ben de sonra tamam dedim, sınavları bitince de karşısına çıktığımda bir gün konuşacağız hazırlan dedi. Dedim ben bu süreç bitsin karşılıklı birbirimizi anlamak istiyorum, bunlar aşılmayacak konular değil dedikçe inanmadı bana. Hayal kırıklığı olduğumu bana kızgınlık ve öfke duyduğunu böyle bir ilişki yürütemeyeceğini söyledi. Çok ağladım, bizden vazgeçmesin bitmesin diye pişmanlığımı söyledim, derslerimi aldım dedim, geç olduğunu söyledi. Geçmişin o tartışmaların telafisi nasıl olmuyorsa bu pişmanlığın da faydası yok geç artık dedi. İki hafta önce de konuşmak için buluştuk ayrılmak istediğini söyledi. Bir daha umut yok diye kesin dille vazgeçti. İki haftadır konuşmuyorum ve onu kaybetmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sana değer vermiyorsa boş ver çünkü sonunda sen üzülürsün
İlişkimiz süresince bana hep değer gösterdi, güzel sevgisini hep gösterdi. Ama ben ya bunları eksik yaptım ve tartışmalarla boş boş onu yordum yıprattım. Anladım diyorum artık geç diyor. Ben bunu kabullenemiyorum işte. O kadar anlatmaya çalıştım yok olmadı, ağladım olmadı. Vazgeçti bizden, ama ben barışmanın yolunu bulmak istiyorum
O kadar uzun yazmişsiniz ki kimse okumaz bunu. İnşallah barışırsiniz biraz uzak kalıp özlenmeyi deneyebilirsin
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de barışmayı çok istiyorum, o kadar dil döktüm karşısına çıktım olmadı. İki hafta oluyor işte sorunları bir bir saydı bana ilişkideki ve artık istemediğini, ayrılmak istediğini söyledi. Bu defa çom kesin bir dil kullandı işte, bir daha umut yok ayrı yollarda olacağız. Bireysel sorunlarımız için psikoloğa gitmeliyiz ama ilişki için şans yok dedi. Hellallik istedi helalleştik, gitmeden ona sarıldım tekrar ona sevdiğimi söyledim, ben bunu söyleyemem dedi. Bu süreçte benden soğuduğunu sevgisinin azaldığını da söylemişti. Ona duygusal bir şekilde onun sevgisinin bendeki anlamını bu zaman akadar söyledim, ne kadar değerli olduğunu çok kısa bir süre el ele tutuştuk ikimiz de duygusaldık bu son konuşmayı yaparken sarıldık ayrıldık son kez olarak. Ben bitmesini istemiyorum, onu kaybetmek istemiyorum ısrar ettim olmadı o kadar uzak kalacağım ne tavsiye edersiniz bu durumda nasıl ilerleyim hiçbir şey yapmayım mı ondan gelene kadar, ya da bir şeyler gerçekleşir mi ne düşünürsünüz erkek olarak fikrinizi durumu nasıl değerlendiriyorsunuz sormak isterim
O istemiyorum dediyse senin tekrar eskisi gibi olalım demen sorunu çözmekten çok onu dahada uzaklastirmaktan başka bir işe yaramaz, bu süreçte seninde artık arayıp sormaman hatta düşünmemen gerek, kafanı dagitabileceğin kendine bir meşguliyet bul, belki yeni bir arkadaşlıkta olur ama onu kesinlikle arama
Çok canım sıkılırsa bana bile yazabilirsin arada, kafan dağılmış olur, çünkü bende yaşadım benzer durumlar, üzerine düşmek hic birseyi çözmüyor
*canın
Nasıl düşünmeyim onu, sürekli aklımda gitmiyor. Bir ay sonra iletişime geçsem olmaz mı? Ben onu kazanmak istiyorum, yeniden kavuşalım istiyorum. Ama cidden çok çaresizim
boş ver unut demek kolay ama anlıyorum seni. biraz zaman geçsin o da özlesin seni, bir bahane bulup ararsın
İşe yarar mı dersiniz bir süre geçtikten sonra bilmiyorum. Acaba benden tamamen vazgeçmiş mi olur ne kadar beklemek gerekli ki 16 gün oldu ayrılık konuşması yapalı hiç daha iletişime geçmedim. Ama şu var ilk salı günü ayrılık konuşması yapılmıştı. Benim dik kafalı olmamdan şikayeti vardı, yine evim e gelip ağlayıp rahatsız etmemden arayacağımı düşünüyordu. Bunları ilk yapmayınca cuma günü kütüphaneye gidiyorum ben genelde yoklamak için beni ne durumdayım oraya gelmişti uzaktan geçip bakarken görmüştüm onu. Bir daha hiç görmedim iletişime de geçmedi. Bilmiyorum benim halime acıyıp ne durumdayım diye ses çıkmayınca mı bakmak istedi? Ama yine de gelmişti ama hiçbir şey yazmadı etmedi aramıyor sormuyor. Bir anlık ne durumdayım diye bakıp emin olup kötü bir şey yapmadım etmedim diye emin olduktan sonra vazgeçer o da diye mi düşündü bilmiyorum. Tek isteğim onu yeniden kazanmak
Kaçan kovalaniyor maalesef. O kaçmasaydi sen kovalamayacaktin. Şimdi aynısı sen yapabilirsin. Onun senin hayatında 'olmazsa olmaz' olmadığını anlamalisin. Başka arkadaşlarlarina odaklan. her şey senin elinde. Bu aşk falanda değil reddedilmenin acısı. Dönüp gelmiş olsa bile birgün sen onu reddebilirsin. Zaman herşeyin ilacı..
Reddedilmenin acısı değil, ben gerçekten onu kaybetmeyi istemiyorum. Tüm bu süreçte hep öncel-ki olumsuz tartışmalardır vs hepsini zamanla aşmış olarak anlamış olarak yoğunluk bittikten sonra anlatamadığım paylaşamadığım her şeyi yapmayı bekledim. Hatta bu süreçte defter aldım sınavları bitikten sonra bana olan güvenini kazanmak için adım atmak istedim. Defterde kendimi hiç anlatmamıştım hikayemi ailemi, yetiştiğim tarzı bu sebeple kendimce aşamadığım durumları anlattım. Bu şekilde beni anlamasını istedim, ona olan aşkımın büyüklüğünü hayallerimi hep yazdım hatta küçüklükten fotoğraf albümlerimi aldım sayfa sayfa ailemi vs hep göstererek anlattım. Ama ona göre bunları anlatmak için geç kalmışım, iki yıldır bu ana kadar nerdeymişim önceden yapmalıymışım artık bunlara inanmadığını söyledi. Halbuki ben çk umutluydum defteri okuyunca beni affedip şansımıza inanacağını düşünüyordum olmadı işte. Halbuki geçen yıl ona birkaç sayfa not yazdığımda olmuştu yeniden başlamıştık. İşte ben bu kadar her şeyi düzeltmek için elimden gelen çabayı göstermek için umutla düzeltebileceğimizi beklerken bunun olmamış olması, onn bana geç kaldın artık demesi halbuki gerçekten anlamışken. Ve yine de inanmayışı bazı şeyler yine de değişmeyecek demesi bunlar beni kahrediyor. Halbuki ben bizim için umutla düzelteceğim yeniden yola koyacağımız zamanı bekledim, böyle olması geç kalmış olmak onun vazgeçmesi beni kahrediyor yeniden düzeltip başlayacağımıza inancım tamken. Ve bu seer olacağını tam düşünürken çünkü kendimi ona tamamen açmışken her şeyimi kimseye anlatmadığım her durumumu anlatıp güvenmişken. Ona göre bende aşağılık kompleksi var bunları anlatmadım ve geç kaldım işte. Ben böyle olsun istemedim, o yüzden canım çok acıyor