İki hafta oldu ayrılık konuşması yaptığımızdan beri. Onu yeniden kazanmayı ve barışmayı çok istiyorum lütfen yardım eder misiniz?

İki yıllık ilişkimizdi, bir sene uzaktan bir sene de aynı şehirde okul hayatımız iç içe ilişkimizi yaşadık. Daha önce de iki defa kısa süreli ayrılıklar yaşamıştık. O ayrılıkların sebebi de benim ona ilişkide yeterli değeri göstermememden kaynaklı onda değersizlik hissinin yükselmesiyle tartışmaların da yaşanmasıyla gelişen fevri hareketlerdi. İlk seferde uzaktaydık 3-4 hafta konuşmadık, kızgınlığı geçince sosyal medyada yumuşamıştı bana karşı takibe almaya başlamıştı ve iletişime geçmiştik. İkinci ayrılık esnasında buraya gelmişti sürpriz yapacakken benim açtığım boş tartışmayla vazgeçmek istemişti yine ben de ona mektup notları yazıp aşkımı her şeyimi güzel ifade edip yeniden başlamıştık bir sene önce. Bir senedir karşılıklı sürekli beraber vakit geçirdiğimiz beraber ders çalıştığımız yoğunluktan bulduğumuz boş vakitlerde aktivite plan yapmaya çalıştığımız aramızda güzel bir uyumun sevginin olduğu birlikteliğimiz varken bir taraftan benden kaynaklı küçük şeyleri problem ederek karşılıklı tartışmalarımız devam etti çok sık olmasa da. İkinci dönem o çok stresli bir dönemdeydi mezuniyeti için benden söz istedi tartışma çıkmasın diye. Söz verdim ama maalesef tartışmaları bana uyarı yapmasına rağmen hiç istemediği sınav döneminde yaşadık. Aslında bu krizi atlattık, ama bana güveninin kalmadığını azaldığını söylemişti. Daha sonrasında küçük küçük problemler tartışmalar yaşamaya devam ettik, aslında daha çok dikkat ediyordum artık ama onun tahammülü de gittikçe azalmıştı. Dönem sonunda başarısız dersleri gelince ve ek ders sınavlarına kalınca benden uzaklaşmak istedi. Bir de ilişkimiz süresince arkadaşlarının yanında açılan tartışmalardan, benim ona kendimi açık bir şekilde ifade etmediğim, ailemi anlatmadığımdan da ilişkinin gelişmediği üzerine şikayetleri vardı. Ek ders sınavlarına hazırlanmak için 1.5 ay benden uzak durmak istedi. Ona attığım motive mesajlarından rahatsız oldu atma dedi, karşısına çıktım görüşelim en azından kısa vakitler de olsa ilişkimizin temeli için dedim bir müddet sonra bunu da istemedi. Ben anlam veremeyip karşısına çıktıkça tartışmalar yaşadık. Sonra benden bu süreçte ayrılmak istediğini söyledi, karşı geldim bu düşüncesini anlayamadım. Onu sınav dönemi içinde rahat bırakmam gerektiğini bunu yapmadığımı söyledi. Sessiz kaldım ben de sonra tamam dedim, sınavları bitince de karşısına çıktığımda bir gün konuşacağız hazırlan dedi. Dedim ben bu süreç bitsin karşılıklı birbirimizi anlamak istiyorum, bunlar aşılmayacak konular değil dedikçe inanmadı bana. Hayal kırıklığı olduğumu bana kızgınlık ve öfke duyduğunu böyle bir ilişki yürütemeyeceğini söyledi. Çok ağladım, bizden vazgeçmesin bitmesin diye pişmanlığımı söyledim, derslerimi aldım dedim, geç olduğunu söyledi. Geçmişin o tartışmaların telafisi nasıl olmuyorsa bu pişmanlığın da faydası yok geç artık dedi. İki hafta önce de konuşmak için buluştuk ayrılmak istediğini söyledi. Bir daha umut yok diye kesin dille vazgeçti. İki haftadır konuşmuyorum ve onu kaybetmek istemiyorum

İki hafta oldu ayrılık konuşması yaptığımızdan beri. Onu yeniden kazanmayı ve barışmayı çok istiyorum lütfen yardım eder misiniz?