Aşk İlişkileri Hastanedeki hemşir e aşık oldum acilsam beni ret ederse ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor tipi iyi değil ama kalbi çok iyi ve sevimli ama beni takmaz sanki adam hemşir ve benim tipim siradan. Hastanedeki hemşir e aşık oldum acilsam beni ret ederse ya? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ojemsoyulduu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sirf meslek grubu yüzünden bunu düşünmen üzücü açıkçası 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Ben değil çoğu böyle degilmi zaten şimdi gitsem ret etse sırf meslek den dolayı eder başka aciklamasi olmaz Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl Ay ne doktorlar, ne hemşirler var allah askina daha hastaneden cikmadan istek atiyolar neden baska bi sebebi olabilecegini düşünmüyosun acaba Yorumla Soran +1 yıl O ret ederse bütün ozguvenim gider asla kimseye acilamam artik Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl Abartma canim o reddettiyse ona göre değilsindir, özgüvenin neden ona bagli olsun ki senlik bi olay. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum :( Yorumla Soran +1 yıl @Rudonix sen profiline baktinmi hiç Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl @Rudonix eee yani genelleme yapmaktan bi bıkmadınız ya türk kızı dolu sitede ne isin var o zaman güzel kardeşim Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl @Rudonix tamam birader ne kafa actin ya yuru git avrupaya, ordakiler de kucak acmis seni beklio Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl @Rudonix konusturma beni git bi aynaya bak begenmedigin turk kizlarindan kac tanesi sana bakar onu dusun Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl @Rudonix ben mi zayifim ahahahaha biri beni guzel bulmadi diye aglayacak son insanim haberin olsun genelleme yaparken bos sallamasan bari Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl @Rudonix ne güzel işte ne diyim ayrıca makyaja laf atacak kadar düşme ya bu nedir neye karışacagını sasirdin iyice Yorumla ojemsoyulduu +1 yıl @Rudonix e o zaman makyaj yap esitlenelim savunduğun seyin saçmalığa bak ya daha fazla tartismayacagim tamammm sensin haklisiin en iyisiiinnn Yorumla Rudonix +1 yıl Güzel 👍 Yorumla Soran +1 yıl @Rudonix ya bari yakışıklı olsan adam söylüyor diyicem 🤣 kalp kırmayı sevmiyorum ama kasiniyosun.Yolda gorsem bakmam sana be Yorumla Rudonix +1 yıl Tanimadigim biri kalbimi kıramaz merak etme 🤣 Yorumla Soran +1 yıl @Rudonix tebrik ederim kanka yoksa o psikoloji ağır gelirdi sana Yorumla Rudonix +1 yıl Bana bisey olmaz sen rahat ol. Tipim konusundaki yorumuna da katılmıyorum. Bana göre tam tersi ama zevkler Yorumla Soran +1 yıl @Rudonix sen demiyomusun eleştiriye acigim sen nasıl gerçek yorumlarini yazdiysan bizler hakkında bizde sana karşı gercekci oluruz Yorumla Soran +1 yıl @Rudonix bir kürt kızı olarak seni kınıyorum türk kizlarida kurt kizlarida çok güzel makyaj konusuna gelirsek bizi mutlu ettiği için kullanıyoruz sizin için değil Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen tip konusuna fazla takılma açıl gitsin... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ret ederse 3 sene kendime gelemem çok kirlganim Yorumla Benjamin542 +1 yıl 3 sene mi 😳 o derece mi ya? O utansın o kendine gelemesin boş ver bence açıl gitsin... Böyle içinde kalacaksa... Yorumla Soran +1 yıl Valla ben öyleyim zaten bir kere ret edildim 4 senedir erkrkerin yüzüne bile bakmiyorum Yorumla Benjamin542 +1 yıl O kadar da kendini kötü hissetme ya niye ki? Seni bulamayan, alamayan bakamasın niye sen kendini kötü duruma düşürüyorsun boş ver... Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar kötü işte naparsin Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Açıl reddederse yenisini bulursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklımda çirkin olduğum kalir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kanka düzgün yazmayı öğren bi sonra asik olursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşime gelmedi üşendim Türkçe de herzaman 100 alırdım kompozisyon yarışmasında birinciydim. Sınıfta en iyi ben Türkçe konuşurdum burada üşeniyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende hemşireyim nasıl biriydi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Esmer tatlı biriydi ben onun merhametini çok sevdim yani yolda görsem takmazdim ama biraz tanıma fırsatı oldu hastanede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sirf meslek grubu yüzünden bunu düşünmen üzücü açıkçası
Ben değil çoğu böyle degilmi zaten şimdi gitsem ret etse sırf meslek den dolayı eder başka aciklamasi olmaz
Ay ne doktorlar, ne hemşirler var allah askina daha hastaneden cikmadan istek atiyolar neden baska bi sebebi olabilecegini düşünmüyosun acaba
O ret ederse bütün ozguvenim gider asla kimseye acilamam artik
Abartma canim o reddettiyse ona göre değilsindir, özgüvenin neden ona bagli olsun ki senlik bi olay.
Bilmiyorum :(
@Rudonix sen profiline baktinmi hiç
@Rudonix eee yani genelleme yapmaktan bi bıkmadınız ya türk kızı dolu sitede ne isin var o zaman güzel kardeşim
@Rudonix tamam birader ne kafa actin ya yuru git avrupaya, ordakiler de kucak acmis seni beklio
@Rudonix konusturma beni git bi aynaya bak begenmedigin turk kizlarindan kac tanesi sana bakar onu dusun
@Rudonix ben mi zayifim ahahahaha biri beni guzel bulmadi diye aglayacak son insanim haberin olsun genelleme yaparken bos sallamasan bari
@Rudonix ne güzel işte ne diyim ayrıca makyaja laf atacak kadar düşme ya bu nedir neye karışacagını sasirdin iyice
@Rudonix e o zaman makyaj yap esitlenelim savunduğun seyin saçmalığa bak ya daha fazla tartismayacagim tamammm sensin haklisiin en iyisiiinnn
Güzel 👍
@Rudonix ya bari yakışıklı olsan adam söylüyor diyicem 🤣 kalp kırmayı sevmiyorum ama kasiniyosun.
Yolda gorsem bakmam sana be
Tanimadigim biri kalbimi kıramaz merak etme 🤣
@Rudonix tebrik ederim kanka yoksa o psikoloji ağır gelirdi sana
Bana bisey olmaz sen rahat ol. Tipim konusundaki yorumuna da katılmıyorum. Bana göre tam tersi ama zevkler
@Rudonix sen demiyomusun eleştiriye acigim sen nasıl gerçek yorumlarini yazdiysan bizler hakkında bizde sana karşı gercekci oluruz
@Rudonix bir kürt kızı olarak seni kınıyorum türk kizlarida kurt kizlarida çok güzel makyaj konusuna gelirsek bizi mutlu ettiği için kullanıyoruz sizin için değil
Sen tip konusuna fazla takılma açıl gitsin...
Ret ederse 3 sene kendime gelemem çok kirlganim
3 sene mi 😳 o derece mi ya? O utansın o kendine gelemesin boş ver bence açıl gitsin... Böyle içinde kalacaksa...
Valla ben öyleyim zaten bir kere ret edildim 4 senedir erkrkerin yüzüne bile bakmiyorum
O kadar da kendini kötü hissetme ya niye ki? Seni bulamayan, alamayan bakamasın niye sen kendini kötü duruma düşürüyorsun boş ver...
İnsanlar kötü işte naparsin
Açıl reddederse yenisini bulursun
Aklımda çirkin olduğum kalir
Kanka düzgün yazmayı öğren bi sonra asik olursun
İşime gelmedi üşendim Türkçe de herzaman 100 alırdım kompozisyon yarışmasında birinciydim. Sınıfta en iyi ben Türkçe konuşurdum burada üşeniyorum
Bende hemşireyim nasıl biriydi
Esmer tatlı biriydi ben onun merhametini çok sevdim yani yolda görsem takmazdim ama biraz tanıma fırsatı oldu hastanede
Açıl
Ret eder