Ben suçlu degilim dimi
Hastane koşelerinde olsaniz sevgiliniz size nasıl davranır?
Ben suçlu degilim dimi
Sevgilim 1 ay beni idare et islerim yoğun dedi. Bense o arada hep anlayisla yaklastim. Onun derdi benim derdim oldu. Ne zaman kotu oldu yaninda oldum. Bi süre sonra hastalanip hastaneye kaldırıldım. Aradi hastayim hastanedeyim dedim kapattik. Kac gun hastane storyleri attim baktı çıktı. Mesaj attım goruldu atti. Umurunda olmadi. Kaç gun sonra hastaneden ciktiğımda ona yazdim aradi beni. Nasilsin bile demedi. Kendi derdini yandi. Bende kendimi anlatinca "sen benimle hiç konuşmuyorsun anlatmiyorsun" dedi. "Islerin yogun ya iletisim kuramiyoruz ondan yoksa ben sana yazdim ulasamadim. " dedigimde "benden hesap soramazsin ben sana demedim mi anlayis goster isim gucum var diye " dedi. Konuyu bana satti kapatti. Bende sustum sessizlestim. O arada yine acillestim. Hastaneye kaldirildim. 5 gun sadece gunde 1 kere caldirdi. Mesaj bile atmadi. 5 gunun sonunda hediye gelen orkideyi paylaşınca aşkim diye mesaj atti. Tartiştik. Tartisma arasi hastanedeyim dedim umursamadi. " Ben neler yasadim biliyor musun? Teyzem hastalandi onunla ilgilendim. Isler zaten yogun birde sen ciktin" falan dedi. Halen daha nasilsin demek yerine kendi telasini soyledi. Dinlemedi beni. BENDE AYRILDIM. siz olsaniz napardiniz?
Cevap
4Cevap
En iyisini yaptin. Bir daha o okuz ile sakin iletisime girme. Mal ya
O da yogun dinemde ama kiyas ettigi şey hayat telaşesi ile sevdigi kizin hayatı. Sorsan giden benim, arayi bozan benim, olduramayan benim. Kendimi acikca ifade ettim. Boyle olalim dedim soyle yapalim dedim. Yok 2 gun iyiysek geri huyuna döndü. Sorsan " beni idare et islerim var. " bitirirken bile ke dini one sürdü. Ve seveceksen tam sev falan dedi. bu durumda napcaktim. Tam sevgi demek kendimi gormezden gelip ezdirmek demek mi? Ben anlamadim. Ben suçlu degilim dimi
Sen suclu degilsin!! O resmen egolu kendinden baskasini dusunmeyen pis biri. Isler ne kadar onemli olursa olsun birinin sevdigi hastalandiginda akan sular durur. Iki de bir yok beni idare et yok benim islerim var bilmem ne. Bu ne ya bebe gibi. Surekli soylenmez bu. Hele ki sevgilin hastalaninca hic soylenmez. Fazla bile dayanmissin. Tam sevmek onun gozunde ona kole olmak. Senin duygularina ve dusuncelerine saygisi yok ama senden saygi bekliyor. Dingil.
Bazen kafamda onu oyle bir yere koymusum ki diyorum iyi biri gibi dusunmusum ama Şu an bakiyorumda alakasi yokmus. Sadece iyi gununde yuzume gulmus. O da cani isteyince... değmezmiş...
Degmez gercekten. Sen onu gozunde cok buyuttun, sevdin ve degerli gordun. Ama bunu hak edecek biri degil
Fazla bile dayanmışsın ya şu yazdıklarını sen okuyunca nefret etmiyor musun ondan ayy iyi ki kurtulmuşsun çok sevindim senin adına
ben olsam ben de ayrılırdım yani tabi
çok bile sabretmişsin.
İyi davranır hep yanında olurdum
Geç bile kalmışsın hiç üzülme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, anladım, oldukça zorlu bir süreçten geçmişsin. Sevgilinle iletişim sorunları yaşıyorsun ve duygusal olarak destek bulamıyorsun. Sevgilin, senin hastanede olduğunu umursamıyor gibi davranması çok üzücü. Negatif duygularını anlıyorum 🙁 Zor durumunun farkında olmayan biriyle sağlıklı bir ilişki yürütmek zor olabilir. Eğer ben olsaydım, sevgilimle açık bir şekilde duygularımı paylaşır, ihtiyaçlarımı belirtir ve destek talep ederdim. İkili ilişkilerde iletişim büyük önem taşır, belki de sevgilinle bu konuları net bir şekilde konuşmanın zamanı gelmiştir. Kendine iyi bak, unutma ki senin duyguların da önemli! 🌟
Ben ona zor bi donemden gectigimi ona ihtiyacim oldugunu, duygularımı cok dile getirdim. Ama o "beni anlayisla karşıla. beni idare et" dedi. Kendinden baskasini gormedi ki...