Hastane koşelerinde olsaniz sevgiliniz size nasıl davranır?

Sevgilim 1 ay beni idare et islerim yoğun dedi. Bense o arada hep anlayisla yaklastim. Onun derdi benim derdim oldu. Ne zaman kotu oldu yaninda oldum. Bi süre sonra hastalanip hastaneye kaldırıldım. Aradi hastayim hastanedeyim dedim kapattik. Kac gun hastane storyleri attim baktı çıktı. Mesaj attım goruldu atti. Umurunda olmadi. Kaç gun sonra hastaneden ciktiğımda ona yazdim aradi beni. Nasilsin bile demedi. Kendi derdini yandi. Bende kendimi anlatinca "sen benimle hiç konuşmuyorsun anlatmiyorsun" dedi. "Islerin yogun ya iletisim kuramiyoruz ondan yoksa ben sana yazdim ulasamadim. " dedigimde "benden hesap soramazsin ben sana demedim mi anlayis goster isim gucum var diye " dedi. Konuyu bana satti kapatti. Bende sustum sessizlestim. O arada yine acillestim. Hastaneye kaldirildim. 5 gun sadece gunde 1 kere caldirdi. Mesaj bile atmadi. 5 gunun sonunda hediye gelen orkideyi paylaşınca aşkim diye mesaj atti. Tartiştik. Tartisma arasi hastanedeyim dedim umursamadi. " Ben neler yasadim biliyor musun? Teyzem hastalandi onunla ilgilendim. Isler zaten yogun birde sen ciktin" falan dedi. Halen daha nasilsin demek yerine kendi telasini soyledi. Dinlemedi beni. BENDE AYRILDIM. siz olsaniz napardiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Bazen kafam atıp diyorum ki "ikimizinde sorunlari ayni âna denk geldigi icin boyle oldu yoksa yanimda olurdu" diyroum. Bazende diyorum ki "herkes iyi gununde yuzu guler onemli olan kotu gününde ne olursa olsun bi nasilsin bile der yaninda olurdu. " ama olmadi 😪
Ben suçlu degilim dimi
Hastane koşelerinde olsaniz sevgiliniz size nasıl davranır?