Aile & Toplum Hasta yakınına ne dersiniz? basityasamaklazim Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor "sevindim iyi olmasına, her zaman yanında olacağımı bil çok geçmiş olsun." demek uygun olur mu, siz neler söylüyorsunuz böyle durumlarda.Gece arayıp rahatsız etmek istemiyorum.Ziyaret edeceğim bir durum yok. Hasta yakınına ne dersiniz? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yorgan_Freeman Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 40% +1 yıl Ağdalı sözlere gerek yok.Uygun bir zamanda, mesela yarın gün içinde arayıp, geçmiş olsun demen yeterli olur.İyi gün, kötü gün dostları, böyle zamanlarda belli oluyor. 1 3 Yorumla Yorgan_Freeman +1 yıl En iyi erkek görüşü için teşekkür ederim.Hasta iyileşmiştir umarım. Yorumla basityasamaklazim +1 yıl Rica ederim iyi oldu 😊 Yorumla Yorgan_Freeman +1 yıl Senin adına sevindim. :)Geçmiş olsun. Yorumla
İfouryou06 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 69% +1 yıl Ben hic konusamiyorum o durumlarda gecmis olsun var mı yapacagim biseyden sonra samimiyesek isi espiriye dokerim hemen kasiliyom yoksa ben.. 1 0 Yorumla
BirRuyaGordum Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 77% +1 yıl Ne diyeceğimi bilemiyorum ama çok geçmiş olsun merak ettim şimdi iyi mi. 1 0 Yorumla
yenidenbsl Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bilsende Önce hastanın durumunu sor sonra Geçmiş olsun acil şifalar de yeter 1 4 Yorumla basityasamaklazim +1 yıl Sormuştum normalmiş durumu Yorumla yenidenbsl +1 yıl Ozaman tekrar neden arıyosun yakınınmı Yorumla basityasamaklazim +1 yıl Arkadaşım Yorumla yenidenbsl +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
ericdraven_ Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Olur, devamında Allah acil şifa versin de diyebilirsin. Allah'a inanan biriyse. 1 7 Yorumla basityasamaklazim +1 yıl Allah başka hastalık göstermesin dedim. Yorumla ericdraven_ +1 yıl Güzel söylemişsin. Yorumla basityasamaklazim +1 yıl Tesekkür ederim böyle durumlarda zorlanıyorum ben. Hastalık, ölüm gibi. Yorumla ericdraven_ +1 yıl Başkalarının acısını hissedebilmek ve ortak olmak zordur. Yorumla basityasamaklazim +1 yıl İmkansız aslında da destek için işte. Yorumla ericdraven_ +1 yıl Ağız alışkanlığı diyelim o halde. Yorumla basityasamaklazim +1 yıl Pekiyi Yorumla
Musya Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 54% +1 yıl içimden gelen ve sözde kalmayacak şeyler söylerim.. Allahtan şifasını diler istediği zaman beni arayabileceklerini söylerim.. 1 0 Yorumla
yeterartıknickname Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. Kalk git yıkan hastanede yatmaktan b0k kokmuşsun refakatçı olcam diye geldin otel gibi kullanıyorsun hayvan herif ' derdim. 1 0 Yorumla
87burak Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Güçlü olmaya çalışın buda geçecektir gibi şeyler söylenebilir 1 0 Yorumla
Attalos Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Afilli sözlere gerek yok çok geçmiş olsun bir ihtiyaç olursa çekinmeden ara demen yeterli 2 0 Yorumla
Nefsim09 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Geçmiş olsun Allah şifa versin bişey lazım olursa telefonum açık derim genelde 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Dediğin gibi..Sıradan şeyler işte.. 1 2 Yorumla basityasamaklazim +1 yıl Peki fıstık Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Utandırıyosun ama 😌😀😀 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Geçmiş olsun, yapabileceğim bir şey var mı yeterli 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Madem ölüm var niye yaşıyoruz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsusn#emre00 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar