Merhabalar 6 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var bir çocuğum engelli ve kız 5 yaşıni geçti yürüyemiyor bana da benim ailem destek çıkıyor uzakta ama yine de yardım ediyorlar kızımı alıyor annem fiziklere götürüyor hastanelere götürüyor ben de arada bir gidip geliyorum eşim 29 yaşında sanki çocuk bir olgunluğu hala yok 3 yıl önce annesi babası boşanınca maddeyi kullanmaya başladı onu o halde bırakmadım yanında oldum Bir buçuk yıl geçti sonra bıraktı benim yanımda eşimin ailesinden hiç kimse yok herkes kendi keyfinde yarımda olan sadece kendi ailem. Eşim bir fabrikada çalışıyor 5 yıl oldu bu madde kullanan arkadaşlar eşimin arkadaşları iş yerinden di bir tanesi sigara içiyor işten çıkarıldı diğeri hala devam ediyor eşim bonzai içerdi bayağı uzun bir yıldır içmedi arkadaşının bir tanıdığı varmış saf otmus esrarmış içmek istiyor arada bir gizli gizli yaptı sustum bana hani ben bir şey demeyeyim diye senden gizli yapmıyorum haberin oluyor bu da herkes yapıyor ne var bunda bu şekilde ilerliyor 3 ayda bir yapıyordu sonra baktım haftada birkaç kere çıkarmaya başladı en sonunda patladım çeker giderim Bir daha beni bulamazsın dedim sinir krizi geçirdim Bir de susturmaya çalışıyor herkes duyacak diyor büyütüyorsun olay yok olay çıkarmaya çalışma bu şekilde konuşuyor eşim gezmesine bir insan değil ama bu arkadaşları çağırdı mı uçar gider saat 11'de olsa gece gider neden gidiyorsun sorduğunda gidemezsin dediğimde zamanh gecsinn canım sıkılıyor ben hep evdeyim akşama kadar burada hiç kimsem yok en sonunda kızdım ailemin yanına gidiyorum dedim ya benimle gelirsin oraya taşındınız dedim ve de burada kalırsın dilekçe veririm boşaniriz dedim ben senin arkadaş ortamına çevrene hiçbir şeyine güvenmiyorum ve sevmiyorum kalbini düşünüyorsan biz de gelirsin istemiyorsan oturursun dilekçe veririm boşanırız dedim o da borçlarımız çok az kaldı bitsin birkaç aya çıkar gideriz dedi benim ailemden çok çekiniyor ama işte ailem bana yakın olmadığı için ve burada kendi ailesi de olmdığı için yapio
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
senin hayatta ne ölüsun ne yaşıyorsun her gün ölümu gorur gibi yaşanir mi bu hayat kestit at birak get bu gune kadar faydasi olmiyan adamin bu gunden sonrada olacağini sanmam bana ve kendine bir tane neden soyle bu adamni yanada kalmak için
Aslinda hicbir neden yok sadece cocuklarim baba eksikligini gormesin diye duruyorum ama bi tarafimda hep gitmek istiyor. Esime kizdigim zaman yanlislarini soyledigim zaman hatalarini oda beni sucluyor benim bos konustugumu dusunuyor abarttigimi dusunuyor beni hep haksiz goruyor sanki herkes esimin yaotigi seyleri yapiyorda ben buyutuyorun gibi davraniyor. Birde arkadas canliligi ortaya cikti arkadaslari ile zaman gecirmeui sever birakip izin versem hee gun disari cikar arkadaslari ile gezer zamsn gecirir muhabbet eder. Bize geldimmi durur bi bizimle disarda cay icmez yemek yemez onlalarla yapar arkadasi da 2 tane mesajlasirlar surekli birbirerini ararlar esime kizdigim zanan sen beni kiskaniyor der oysa kiskanmak degil eesim duzgun olsa arkadaslari duzgun olsa her gun ciksin ama arkadas ortamida guzel degil.
arkadeş senin derdin çok ve eşin sana asila hak vermez veremez kaç yaşindasin ki kendin diyorsun çocuklara bir faydasi yok diye acaba çicuklar babalarini gun içinde kaç saat goruyorlar
Esim madde de kullaniyor ara da bir ve bunu da o sevdigi arkadaslari sayesinde iciyor bersber de yapmisliklari cok var onceden esim hic boyle degildi evden disari cikmaz bizimle eglenir gezer sadece bizi dusunurdu simdi cok degisik herkesten nefret eder bir anda sogur kimseyi istemez ufacik bir sorunda karsisinda ki kisiyi siler atar. Kimseye guvenmez kendi haline takilan insan oldu resmen. Kizim engelli seviyor cocuklarini cok seviyor cocuklarimds babalarina cok duskun seviyor fakat esim engelli kizimin hala hasta oldugnu anlamiyormus gibi takiliyor birsey alinmasi gerrkiyor kizim icin geciktirir su yapilmasi gerrkiyor derim geciktirir heleki su aralar asiri arkadas bagliligi oldu o yuzden bende edime sart kostum ya bosaniriz dedim ya da kendi ailmin oraya tasiniriz dedim
sonuç seni iki lafla kandirdi borçlarimiz bittisin
bilmeme hatirladin mi beni özeldende yazişmiştik
Sen çok haklısın kardeş
Maalesef ayrıl, daha iyi.
Evet hakliyim esime kizdigim zaman da bos konusuyorsun inann sacma konusuyorsun abartiyorsun gibi seyler soyluyor
ozaman hic dusunmeyapman gereken belli. ailenin yanina tasittirmak.
Aynen oyle yapacagim yoksa burada kimsemiz yok diye acayip rahatt