Esime karsi sabrim tukendigini hissettim artik hic umrumda degil?

Merhabalar 6 yıllık evliyim 2 tane çocuğum var bir çocuğum engelli ve kız 5 yaşıni geçti yürüyemiyor bana da benim ailem destek çıkıyor uzakta ama yine de yardım ediyorlar kızımı alıyor annem fiziklere götürüyor hastanelere götürüyor ben de arada bir gidip geliyorum eşim 29 yaşında sanki çocuk bir olgunluğu hala yok 3 yıl önce annesi babası boşanınca maddeyi kullanmaya başladı onu o halde bırakmadım yanında oldum Bir buçuk yıl geçti sonra bıraktı benim yanımda eşimin ailesinden hiç kimse yok herkes kendi keyfinde yarımda olan sadece kendi ailem. Eşim bir fabrikada çalışıyor 5 yıl oldu bu madde kullanan arkadaşlar eşimin arkadaşları iş yerinden di bir tanesi sigara içiyor işten çıkarıldı diğeri hala devam ediyor eşim bonzai içerdi bayağı uzun bir yıldır içmedi arkadaşının bir tanıdığı varmış saf otmus esrarmış içmek istiyor arada bir gizli gizli yaptı sustum bana hani ben bir şey demeyeyim diye senden gizli yapmıyorum haberin oluyor bu da herkes yapıyor ne var bunda bu şekilde ilerliyor 3 ayda bir yapıyordu sonra baktım haftada birkaç kere çıkarmaya başladı en sonunda patladım çeker giderim Bir daha beni bulamazsın dedim sinir krizi geçirdim Bir de susturmaya çalışıyor herkes duyacak diyor büyütüyorsun olay yok olay çıkarmaya çalışma bu şekilde konuşuyor eşim gezmesine bir insan değil ama bu arkadaşları çağırdı mı uçar gider saat 11'de olsa gece gider neden gidiyorsun sorduğunda gidemezsin dediğimde zamanh gecsinn canım sıkılıyor ben hep evdeyim akşama kadar burada hiç kimsem yok en sonunda kızdım ailemin yanına gidiyorum dedim ya benimle gelirsin oraya taşındınız dedim ve de burada kalırsın dilekçe veririm boşaniriz dedim ben senin arkadaş ortamına çevrene hiçbir şeyine güvenmiyorum ve sevmiyorum kalbini düşünüyorsan biz de gelirsin istemiyorsan oturursun dilekçe veririm boşanırız dedim o da borçlarımız çok az kaldı bitsin birkaç aya çıkar gideriz dedi benim ailemden çok çekiniyor ama işte ailem bana yakın olmadığı için ve burada kendi ailesi de olmdığı için yapio
Esime karsi sabrim tukendigini hissettim artik hic umrumda degil?