Esimin kardesi bize yerlesmeyi dusnuyor?

Arkadaslar evlenme arefesindeyim ve esimin kiz kardesi yani baldiz konusunda skntiliyim. Evin en kucugu ve simarik buyutulmus her istedigini yaptirmya calisan 20 yasinda olmasna ragmen aglayan kusen garipbi ergen. Iozunde severim ama bu simarikligini bizim aldigimi evedegiatermeye basladi. Misafir odasiicin hazirladigimi odayisahiplendi. Ilk bir kac soylemsinde bisey demedim cocuktur dedim. Ama yanimiza yerleamek istedigini hep budda kalacagini soyleyince patkadim bende.hayal. kurma uzulursun orasi senin odan degil falan dedim.bozuldu. iraz altta kalmamak icin bastidikca cevabimda gittikce sertlesti. Ara sira gelir 10 gun kalir gidersin dedim. Ama hala bir rahatlik var sinir dtti beni.

Ben kendi ailin sk sk gelip uzun surw kalmasindan korkarken birde bu cikti. Ailemi kotuledigimden degil ama bana fazla duskunler. Unv bitene kadar kendi ayaklarim uzerinde durmam icin biraktilar beni okul bitti simdide uzerime titriuolar. Ben aliskin degilim yani sklyrm o yuzden. Bu duruma nasil care bulabilirim? Kendiliginden duzenlirmi?

Aklima sud geliyor ailem hakkinda oda ayni dusuncede o yuzden onnla konusup boyle burseyi one surup sen onun onune gec bende onun buradaya yerleamesini engelleeim mantigi olabilir mi?

Sacma sapan yok aileymis yok baldiz muhabbetine girecek olanla lutfen yazmasin
Esimin kardesi bize yerlesmeyi dusnuyor?