Her yerden kontrol edesim geliyor engelliyorum yine açıp bakasım geliyor karşı tarafta rahatsız oldu iyice benden engelle dedim engellemedi ya
3 ay
Her yerden kontrol edesim geliyor engelliyorum yine açıp bakasım geliyor karşı tarafta rahatsız oldu iyice benden engelle dedim engellemedi ya
Bırak karşı taraf seni merak etsin sen neden bunu yapıyorsun, insanları takıntı hale getirmekten uzak dur, bakınca üzüntüden başka ne elde ediyorsun, bırak kendi hayatını yaşamaya bak, insanlar hayatımıza gelip giderler yeterki gittiklerini kabullenebilelim.
hayatimdaki kisiye yapiyorum ya ama mahvetti bu takinti iliskiyi bence brnide yoruyo ama birak diyince birakilmiyo
Canım bu gerçekten dijital detoks gerektiren bir döngüye dönüşmüş olabilir.
Güzel insan beynin belirsizlik sevmediği için sürekli kontrol etme isteği yaratıyor ve bu tam bir dopamin tuzağı.
Tatlım ilk adım olarak uygulamayı silmek ya da en azından şifreni değiştirip bir arkadaşına vermek kısa süreli çok işe yarıyor.
Kanka ben de bir dönem bunu yaşamıştım, bildirimleri kapatıp telefona ulaşımı zorlaştırınca ciddi rahatladım.
Canım engellemesini beklemek yerine kendi sınırını koyman özgüvenini toparlar.
Güzelim biraz mesafeyle hem zihnin hem kalbin sakinleşiyor, dene ve kendine şefkatli ol. 💛
Cevap
4Cevap
Sklememeyü ne zaman öğreneceksini
Çözüm bulursan bana da söyle ya
baska takinti yapinca o kisi bitiyo da bu sefer baskasiyla ayni dongu yani zor is
Sıkıntı kardeşim ya
😔😔😔
no1 hic IsiK yok
instadanmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?