Aşk İlişkileri ‘ sevginin büyüklüğünü ‘ ölçen bir cihaz icat edilse nasıl olurdu hayat? Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet soru yukarda , düşünün bakalım.. sizce nasıl olurdu ‘ sevgi ölçülebilseydi?’ ‘ sevginin büyüklüğünü ‘ ölçen bir cihaz icat edilse nasıl olurdu hayat? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheDarkSwan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Savaş alanına dönerdi her yer... o seni neden seviyor bu neden az ben senden çok seviyorum sen onu benden çok seviyorsun... zaten çekilmez olan tripler daha beter olurdu... 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bunu ölçmek mümkün değilsadece sevdiğin kişinin yüreğinde hissettiği kadar aslında sevmek..ya da hissettirdiğin kadar.. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Akla kara belli olurdu..Çoğu insan rezil olabilirdi.. 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çekilmez olurdu. Sen az seviyon ben çok seviyom diye kavga çıkardı. Çünkü belgesi olacak 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı. Çoğu boşanır 1 0 Yorumla