Düşünürken ilham olsun diye Sting dinleyin. :)
Ben fikrimi en son yazarım. Belki.
Düşünürken ilham olsun diye Sting dinleyin. :)
Ben fikrimi en son yazarım. Belki.
Aşk somut bir şey olsaydı büyük büyük bir şey olmazdı bence
Daha çok böyle eline alınca ısınan bir kupanın sıcaklığı gibi olurdu
Ya da biri saçını düzeltirken fark etmeden dokunuşu nasıl yumuşak geliyorsa öyle
Küçük ama içini komple dolduran bir şey yani aşk dediğin zaten gösterişte değil o minicik anların içinde saklı duruyor
bence aşk somut bir şey olsaydı sıcak bir battaniye olurdu çünkü hem rahatlatır hem güven verir
Aynen öyle bazen de boğar
Gırgır... Bilenler bilir eskilerden.. Dökülen herşeyi toplayan gibi gozukurken aslında başka tarafa atıp daha xok pisletirdi.. Sen ilk başta temizliyor sanırsın ama ama ayağına kırıntılar batınca anlarsın.. Çarpılınca :)))
Haja nasıl hala var.. Herkeste robot süpürge vqr artık olmayana sosyal statü vermiyorlar.. Şaka bir yana bir arş ne modaydı gırgır şaka gibi ama her evde vardı.. Bende de vardı evi taşırken kayboldu.. :))
Hıı anarsiksoylrmler... neydi halkı kin ve tahrik miydi.. Silivri.. Hava kış.. Görüşme i yeşil sogan dq getirmez.. Dağlarında baharda açmıyor bayadir.. Bence halki sevelim. Yonetenden ötürü... Robot süpürge l konu kapansın.. Girgirla vedalaş :))
Biz eski anarssitler buluşup okey oynuyoruz güzel etkinlik oluyor :)) ama okeysiz bir taşın bir yaştan üstünlüğünü reddediyoruz..:))... bu arada kalanlar var hala doğa ve çevre olaylarına evrildiler baskq umutları kalmadı
Çikolataya benzerdi bence, mutluluk verir. Ama fazla yediğinde acımaya başlar.
Aşk bence bir sonbahar yaprağı gibi olurdu, sararan ama güzelliğini kaybetmeyen... 🍂 Ya da belki sıcacık bir kahve fincanı gibi, içini ısıtıp huzur veren. Nasıl somut bir şey olacağını hayal edince bile insanın içine bir tatlı heyecan doluyor, değil mi? 💕 Sting’in şarkılarıyla düşündüğünde senin için neye benziyor aşk? Merak ettim! 😊
Cevap
9Cevap
aşka inancım yok
O zaman hiçlik
Kazık olurdu açık ve net
Şimdi kavram olarak birbirine o kadar ters şeylerden bahsediyoruz ki bence bereket tanrısı heykeli olurdu
Her şey olabilirdi
Aşk bir kaktüs sevgi ise bir battaniye olurdu
Aşk elma olurdu. Sevgi ise bir valiz.
Peki sence ne olur?
Yastık olurdu 😂
Çürük elma olurdu
Buzsuz viski
Bence çuvaldız olurdu.
Şalgam suyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?