Bir hafta önce cikma teklifi aldım. Yakin bir arkadastan. Duygularini söyledi, anlattı, ben ise reddettim. Istemedigimden degil, emin olamadim bazi seylerden.
Arkadasiyla beraber kaliyorlar evde. Arada bizi (arkadas grubumuzu) davet ederler. Yemek falan yeriz beraber. Ben bu teklifi reddettikten sonra pisman oldum ve kabul etmek ve ozel görüşmek icin aradim ama ulasamadim. Mesaj yazdim geri dönsün diye, dönmedi.
Aksam da yine yemege davet ettiler. Gidip gitmemekte kararsizdim, arkadaslara ben gelmesem mi dedim, neden ki falan dediler. Cok dikkat cekmemek icin gitmeye karar verdim.
hoş geldin falan etti ama bana eskisi kadar samimi degildi. Yani her zaman ki gibi neseli, keyifli de degildi. Benden mi kaynakli, baska sebep mi bilmiyorum. Bizim arkadaslarda dedi pek keyfin yok bugun diye.
Benimle de cok konusmadi, fazla goz temasi da kurmadı. Sonra bunun telefonunda foto varmis atacakmis arkadasa. Sarjim yoktu, takmadim sabahtan beri dedi. Biraz dolsun atarim dedi.
Telefonu acildiginda bana mesaj atmışsın dedi. Evet bir sey konuşacaktım, danışmak istedigim bir sey vardı, musait bir zamanda konuşuruz dedim. Bir sey demedi. Öylelikle ayrildik evinden.
Teklifin gecerliyse kabul ediyorum desem uygun olur mu? Artik degil falan derse? Bir de diyelim ki kabul etmedim bu tavri boyle devam mi edecekti? Yani bu tavrindan dolayi kabul etmiyorum tabii ama yani reddedildin diye de bu tavırlar biraz fazla bence. Yani sansini denedin olmadi, bu tavirlara, sogukluga, yabancilasmaya gerek var mı? Neyse gidip kabul etmem uygun olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer