Bayramdan önce arkadas grubunda olan, benimde hoslandigim biri bana duygularini anlattı. Ben kabul etmedim. O ara hem ben hicbir seyi haketmiyorum modundaydim hemde onunla kendini denk gormedim.
Onun statüsü/meslegi benden daha iyi. Benden daha görmüş, gezmiz, okumus, kulturlu biri. Denk olmadığımızı düşündüm. Yakisikli boylu poslu cocuk bana mi kaldi dedim yani. Biraz da tipinin iyi olmasi bu sebeplerden etrafinda biraz fazla kız olmasi falan da itti beni. Bunun gibi bircok sebebim var aslında.
Ama bayram tatili dönüşü, biraz cevreye bakınca, ciftlere bakinca hata mi ettim diye dusundum. Sevmeye sevilmeye benimde o kadar ihtiyacim var ki bunu farkettim.
Akrabalarda evlilik yok mu, biri yok mu dediler. 2 kisiyle gorucu olarak bulusturmaya calistilar. Biriyle zorla bulusturdular. Onunla bulusunca hicbir sey hissetmedigim biriyle evlilik yoluna girme düşüncesi beni rahatsiz etti ve kafama orada dank etti.
Biri seni seviyor ve boyle kabul edip sana duygularini soyledi ama sen detaylara takilip elindeki firsati, sevdigin kisinin teklifini geri cevirdin diye kendimi yiyorum birkac gündür.
Sizce gidip önden kisa bir aciklamayla teklifini kabul ettigimi soylesem mi? Yoksa cok mu gec artik? O da belki bu sefer kabul etmez bilmiyorum. Ya da teklifin gecerli mi diye mi sorayim ilk basta? Yani sizce hem bu sekilde gitmeli miyim ona yoksa hic sesimi cikarmayayim mi?
Gidersem nasil yaklasayim, nasil konusayim? Bayramda mesaj dahi atmadi bana.(normalde dogum gunum dahil kandil, bayram vs hicbir özel gunu atladigini bilmem bugune kadar) Ben attim oyle karsilik verdi. Daha da bir sey konusmadik bunun dışında.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Reddetmişsin artık havada asılı bir teklif yok ki kabul edeceğin. Böyle yapmak seni sadece yanlış tanıtır. Dengesizce ve fazla menfaat içeren bir davranış bu. Demek ki o sırada biri vardı ya da dengesiz ne istediğini bilmiyor diye düşünecek.
Bende birine teklif ettim kabul etmedi makul sebeplerden kibi sebeplerde hak verdim ona tekrar konuşmayı düşünüyorum
Ne yapmak lazım hiç bir fikrim yok
Bana tekrar gelse kabul ederim ama gelmez bence.
Bende gitsem kabul etmez ama kafada bitirmek takılı kalmamak için gitmem lazım
Farkli bir bakis açısı. Senin bu mantiginla Şu an cocugun yanina gidesim geldi. Kabul ederse eder, teklifim gecerli derse der, hayir derse zaten bu iş tamamen bitmis olur. Mantigini sevdim. Ben bunu biraz düşüneyim
Mantığım erkek için benim için yani uygulamak sana kalmış
Ama bir bayana tavsiye edeceğim bir şey değil. Bence normal sohbet edeceğin bir konu açmalısın
Yana bir konuda yardım istersin. Kısaca bir bahane ile konuş o belki teklifi tekrar eder
Siz düşündükten sonra adım atarsanız banada bilgi verir misiniz bende ona göre adım atacam
Tekrar o çocukla bir şekilde görüş. Fakat ası konuya hemen girme. Maksat diyaloğu bir süre devam ettirmek. Söz arasında konu açılırsa konuya daha içten bir şekilde girersin.