Eşimin söylediklerinde artniyet aramalı miyim?

Merhaba 1 aylık evliyim, evlenmeden önce de esimin kiz arkadaşları vardi fakat sadece arkadaşlardi ve uzun süreli 7 8 yıllık vs, bnde tamam hayatından çıkarma sadece biraz mesafe koyarsın demiştim hiç konuşma demedim ona, en yakın kız arkadaşıyla arasi bozulur gibi olmuştu, (biz evlenince güya kiz yalnız kaldım diye triplere girmiş, sevgilisi yok ) geçen wp tan ona, sen yokken benim hayatımdan bir renk eksiliyor yazmis, bu arada kiz düğüne de gelmedi, sonra biz dans kursuna gidiyorduk kiz buna senin ne işin olur dansla yazmis o da sorma yaa yazmis, bana da gitmek istemiyorum demedi sen bilirsin diyordu, bir taraftan da bu kiz bekar olduğu için arkadaşlarından falan birini ona ayarlamaya çalışıyor, hiç bisey anlamadım ama rahatsiz oldum sizce ben abartiyor muyum? Geçen telefonuna birlikte bakıyorduk sonra bu kız hikaye atmıştı bnde açmadan aşağı indirdim eşime verdim, eşim aldıktan sonra tekrar bakabilir miyim biseye bakicam dedim, bana telefonu hikayeler kısmı görünmeyecek şekilde verdi, baktım bu kızın hikayesini açmış hemen sonra ekranı aşağı indirmiş, geri verdim bisey çaktırmadan, aralari bozukken birde "yarın aricam o aptal telefon açılacak " yazmis, gerçekten artık sinir olmaya başladım, kiz buna artık evlendin ben seni arayamam ancak sen arayabilirsin demiş, sizce ne düşünceliyim?
Eşimin söylediklerinde artniyet aramalı miyim?