Nişanlınız sizd bebek gibi baksa sarıp sarmalasa bu sizi zamanla sıkarmı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Beni mutlu eder
Mutlu eder de artık çoğunun yalandan olduğunu bildiğim için pek mutlu olamam heralde.
Emin ol insan gerçek aşkı sevgiyi hissediyor ona bakınca sarılınca gözlerim doluyor sanki onu ben doğurmuşum bebeğim gibi yavrum gibi benden bir parça sanki
Birgün aşklar biter, hatıralar kalır, kimi seversen sev hep hatırlatır-Ebru gündeş
Bilmem mi o hissi, hayatımdaki en uzun ve ciddi iliskimde bende öyle hissediyordum. Ayrıldık, biteli 3 yıl geçmiş, dile kolay.
Gözlerime bakıp seni seviyorum derken gözleri dolan kız, ayrılırken beni babama kadar şikayet etti, annesine şikayet etti, beni akrabalarıyla tehdit etti. İnanabiliyor musun? Bunları yapan kız aynı kız ve biz biter bitmez sırf beni unutmak için başkasıyla sevgili oldu.
Özel değilse neden ayrıldınız
Nedenini söyleyim oldu bitti geçti zaten. Nedeni biz üniversiteye gittiğimizde sorunlarım çok fazla olduğu için her şey üst üste geldiği için her gün içmem. Ben onunla her zaman çok ilgilendim, onu kendimi kaybedercesine sevdim, herşeyi göze aldım. Bir nevi ilk aşık olduğum kızdı. Sadece ben dağılmıştım, kendimi toplayamiyordum ve alkole kapılmıştım. Ona her zaman maximum ilgi verdim ve benim sorunlarım varken ben bu ilgiyi orta seviyeye olması gereken noktaya çekince saçma sapan triplere girdi, çirkeflesti, aldattığımı düşündü, bencillik etti. Ben başka bir şehirde bir başıma sorunlarımla uğraşırken kendimi alkole kaptırmısken o iftira attı.
Onu çok ilgiye alıştırdığın için bir anda ilgi azalınca böyle düşünmesi normal bende aynı şeyi nişanlıma yaptım kanıt olmadığı için suçlayamazdım o yüzden toparladik ve devam ettik seni gerçekten sevseydi gitmezdi üzülme
Biz defalarca ayrılıp barıştık. Bak ben sorunlu biriyim, hani şu delibaldaki Çağatayin rolü var ya öyle bir tip. Birden fazla kişiliğim var ve bazı şeyleri inan hatirlamiyorum, sanki o şeyleri yapan ben değilim. Defalarca barıştık vs. Ama sorun şu ki ben sevdiğim için çok ilgi veriyosam olması gerekenden fazla bunu yapmak zorunda değilim öyle bir zorunlulugum yok. burada bencillik yaptı benimde sorunlarım var ve cidden zor süreçlerden geçiyordum ve bilmedigim bir şehirde yalnızdım.
Burcun ikizler mi
Hayır aslan burcu.
Benimkisi tamamen psikolojik, travmalardan kaynaklı sanırım. Kisilik bölünmesi vs tarzı biseyler var. Ondan sonraki sevgilim psikoloji bölümünde okuyordu ve kızın bana dediği şey sende bipolar belirtileri var. Kız bana bunu durup dururken söyledi.
Benim nişanlımda çok sorunlu çok çektim duygu durum değişikliğinden çok kez terketti beni ama hep pişman oldu ben onu sevdiğim için herşeyine katlandım gerçek seven bırakmıyor çünkü kendimden biliyorum benim nişanlım bana iftira bile attı aldatıyorsun diye ona rağmen bırakmadım küser trip atar onu bana şiddet uygulasa bile bırakmam aşk fedakarlık ister o yüzden her seviyorum diyen samimi değildir
Bilmiyorum seninkisi de pek sağlıklı görünmüyor bence. Cünkü kimse kimsenin hayatını mahvetme hakkına sahip değil. Birini seviyorsun diye ondan köpek muamelesi görmeyi reva görmek kendine haksızlık. Her insanın bir sınırı vardır ve olmalıdır da. Bu beni seviyor ne olsa gitmez bırakmaz diye devam edilen ilişkilerin sonu genelde hüsran göz yaşı oluyor, zehir oluyor sonradan bazı şeyler.
O yüzden gerektigi yerde gitmek lazım ki kalan düşünsün, kendine gelsin bir ben napiyorum, hatam ne, neyi tam yapıyorum neyi yapamadim diye.
Ben terkedersem geri dönmez o yüzden bırakamıyorum
He bak seversin fedakarlık yaparsin nasıl yaparsın. Maddi durumu kötüdür, yanında olursun çoğu Pelinsu Ece gibi tekmeyi basmazsin, el ele verip destek çıkarsınız birbirinize. Seversin fedakarlık yaparsin ağır hastalığı olur, kötü hale düşer ona kol kanat el ayak olursun vefanı gösterirsin. Ama gereğinden fazlası sana zarar.
Seni bir yandan destekliyorum ama bir yandan sonunu iyi görmüyorum knka. Cunku bazen bırakman gerekir. Kırık cam parçaları var diyelim elinde. Birakirsan yere düşecek birakmazsan elin paramparça olacak ve sen bir yerden sonra dayanamayip o parçaları yere bırakacaksın o noktaya geleceksin. Bu sefer ne olacak olan sana olacak. Zararli çıkan paramparça olan sen olacaksın.
İşin en kötü kismida ne biliyo musun, o yaralar kolay iyileşmeyecek belkide elinde kalıcı hasar bırakacak, yani sen o eli kalbin olarak, ruhun olarak, psikolojin olarak düşün.
Biz doğulu bir aileyiz bir kere yüzük attım ikinci kere atarsam intihar ederim
İntihar etmene gerek yok, zaten biseylerin yanlış olduğunu bile bile devam edersen intihar etmek isteyeceksin her gün.
Ooghhkk kusarım, soğurum anında. Hic sevmem öyle mic mic ilişkiler
Ağzına emzik verip ayağımda sallıyorum demedim
Sıkmaz ama ciddi olması gereken zamanlar da da öyle olsun sorun olmaz ne güzel iste
Ben öyleyim nişanlıma karşı sen benim için annem gibi kıymet lisin diyor tabiki dediğin gibi yerine göre ciddiyim
Çok fazlaysa sıkar. Sülük gibi de yapışmasın.
Ben ağır başlı bir insanım ama anne şefkatiyle yaklaşıyorum
Niye sıkılayım delimiyim
Evet ben ilgiyi severim
Hayır beni sıkmaz da ben ona yapmak isterim
Sana yapılsın istemez misin
Yok ben yapmayı seviyorum
Bayar
Neden
Aga çocuk muyum
Hoşuma gider
Sıkmaz
Kaçıyorlar genelde