Tam bir p*ç ama sohbeti çok sarıyor ve ortaokulda uzaktan hoşlantım vardı ona. Fotoğrafına bakınca bebek gibi sevesin geliyor yüzünü mıncırarak🫠

Tam bir p*ç ama sohbeti çok sarıyor ve ortaokulda uzaktan hoşlantım vardı ona. Fotoğrafına bakınca bebek gibi sevesin geliyor yüzünü mıncırarak🫠

Değildir.
Sadece hoşlantı göstergesi ki detayın giriş kısmında da aslında sevmeyebileceğin özelliğin olduğunu da yazmışsın.
Şöyle düşün bebek gibi sevmek isteyeceğin birisi mi yoksa seni bebek gibi sevecek birisi mi? Kadınlar bebek gibi sevecekleri erkeklere aşık olmazlar.
Aşk daha farklı dinamikleri olan bir şey.
O işin espirisi şeytan tüyüde derler mesela onun dışında benim erkek versiyonum gibi
Çocukla hayatımız hep aynı yerlerde geçti hayat hikayemiz bile hemen hemen aynı bir şey var ve onu çekiyor bana
Cevap
3Cevap
Yürekten gelen gerçek sevgi bu zaten başka söyleyecek söz yok.
Sanırım hani çekildiğim başka erkeklerde oldu ama onu hem istiyorum hemde bebek gibi sevesim geliyor merhametsiz biriyim ona karşı uyusallaşıyorum
ay kesinlikle insan asik olunca icindeki sevgiyi disari nasil atacagini bilmediginden karsisinda bi bebek varmiscasina davraniyor
Zaten PC seviyorsunuz
İyi misin
Foto mükemmel sizin mi?
Pinterestin sorudaki , profildeki benim
sen aşık olmuşsun ya
Ama ayran gönüllüyüm başka hoşlandıklarımda var ama en çok ona çekiliyorum diyaloğumuz var ama zamanım yok : (
Evet aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?