Çalıştığım ortamda 23 yaşındaki bir kızın bana karşı duyguları olduğunu öğrendim diğer arkadaşlardan.
Allah için güzel kızda 13 yaş fark. İlgisi hoşuma gitti. Hiç umut vermemek mi lazım yoksa?
Çalıştığım ortamda 23 yaşındaki bir kızın bana karşı duyguları olduğunu öğrendim diğer arkadaşlardan.
Allah için güzel kızda 13 yaş fark. İlgisi hoşuma gitti. Hiç umut vermemek mi lazım yoksa?
Bende biriyle tanışmıştım 13 yaş büyüktü benden ama mükemmel bir insandı kalbi çok güzeldi ama yaş farkını düşünmekten kanser olacaktım neredeyse üzülerek reddettim o aklıma geldi
Bende düşünüyorum işte
Ama kız sorun etmiyorsa düşünebilirsin olgun seviyordur demek ki senin anlayışlı duygusal biri olman cazip gelebilir biraz görüşür iyice tanışırsınız olmazsa yine kırmadan birbirinize söylersiniz ama şimdi bir şans ver bence
Beni düşündüren olurda bağlanırsa ve ailesi bunu problem ederse
Yaş farkını kızın hayatını ve ailesini düşünerek sorun ediyorsun bu çok güzel bir şey ilerde çok mutlu edersin kızı siz mutlu olduktan sonra aileside o kadar sorun etmez bence
Bilmiyorum. Daha önce başıma böyle bir şey gelmedi. Hiç tahmin etmezdimde geleceğini.
Tabi yine senin kararın...
Cevap
2Cevap
Çok tabı kı. Yaş farkı değil nesil farkı o
Yani bence dene ama kiz cok kucuk be sana gore
ne olacak ya, ideal yas bence
Çok değil mi ya. Anası babası taş çatlasın 50 yaşındadır. Çok fazla uğraş gerektirir
hayir bence ideal yas... kacirma
babam 35 annem 19du evlendiklerinde.
Dene bir
Gözüm korkuyor. Jenerasyon farkı.
Evet jenerasyon olayı malûm fakat olgun aile terbiyesi almışsa belki bir ihtimal denemekte fayda var
Deneyip olmazsa aynı iş ortamındayız o da sıkıntı.
O zaman uzaktan gözlemle hal hareketleri nasıl Instagramda iki defa denk geldim bir gelin duvagini açıp dilini çıkararak poz veriyor çok şaşırdım beş yaşında çocuk hareketi bir de gelin çok tatlı diye yorum yazanlar da yok mu
Onun jenerasyonu için normal olabilir. İşte böyle çocukça tavırları olursa ben çekebiilir miyim bilemem.
bence çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?