ben 22 olcam o 35 sizce cok mu
ne gibi sorunlar olur iliskimizde yas farkindan dolayi?
ne gibi sorunlar olur iliskimizde yas farkindan dolayi?
Aradaki yaş farkı artıkça beraberinde sorunlarda artacaktır. Bunlar ne gibi sorunlar diye soracak olursan öncellikle kıskançlık probleminden bahsetmem gerekir. Erkekler kendilerinden 10 yaş küçük bir kadınla ilişkiye başladıklarında kıskançlık duygusunu çok kuvvetli bir şekilde hissederler ve bu yüzden karşı tarafı kısıtlama ihtiyacı duyarlar. Bunun sebebi ise karşı tarafın daha genç ve iyi görünüme sahip olmasıdır. Dolayısıyla hemcinslerinin ilgisini daha çok çekeceğini düşünür. Kendisini de yetersiz gördüğünden kaybetme korkusunu yoğun yaşar. Bu korku da aynı şekilde kıskançlık duygusunu besler.
İkinci bir sorun ise hayata bakış açılarının farklı olmasıdır. Genç biri daha dışa dönük, aktif ve eğlenceli bir hayat isterken olgun biri ise daha sakin, oturaklı ve fazla sosyal olmayan bir hayatı tercih edebilir. Hal böyle iken bu çiftin anlaşabilmesi zorlaşacaktır. Birbirlerinin isteklerini karşılayamadıklarından dolayı sürekli çatışma durumunu yaşayacaklardır.
evet cok doğru cok aşiri kiskanclik yapiyor bide akrep burcu
Eskidendi o yok yanında baban gibi durur yok enerjisi olmaz yoksa sen gençsin yok o isteksiz olur falan lafları bence bunlara kulak asma artık. Ayrıca şu 35 yaşındaki adamlara amca hatta dede muamelesi yapmalarını da bir ayrı uyuz olmuyor değilim. Herkesin elinde telefon birçok kişi sosyal medya kullanıyor televizyona bakıyor dizi film izliyor 35 40 45 yaşındaki adamlar taş gibi taş. Şimdi onlar oyuncu sen hollywood'da oynayan adamla bu kişileri mi kıyaslıyorsun falan diyeceklerdir büyük ihtimalle. Hayır sadece hollywood'da oynayan adamlar değil sosyal medyada rastgele kişiler veya televizyonda herhangi kişiler. Gerçekten dediğim gibi 30 35 40 45 yaşında olup bayağı taş gibi olan erkekler de var. Bence erkeklere dediğim gibi dede muamelesi yaparak onların hakkını yemeyelim onları bu kadar küçümsemeyelim.
Sen onunla bir konu hakkında sohbet ederken alnında yaşı yazmayacak onun yaşıyla sohbet etmeyeceksin onunla öpüşüp koklaşıp sevişirken aynı şekilde rakamlarda sayılarla değil onun vücuduyla sevişeceksin kavga ederken üzüntülü halinde veya mutluluğunu paylaşırken onun kalbi ruhu düşünceleri etkili olacak dediğim gibi sen sayıları görmeyeceksin onun vücudunu ve onun ruhunu kalbini göreceksin.
Ben önemli olanı Sevgi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca düşünce olarak olgun mu mantıklı mı zeki mi akıllı mı romantik mi düşünceli mi güçlü karakterde mi anlayışlı mı sevecen mi sadakatli mi yani bunları düşünmek varken neden yaş.
yüreğine sağlik cok haklisin❤️
Çok güzelim. Şöyle düşün sen daha gençsin ve en deli dolu zamanın. O ise bütün hevesini yaşamış hayattan yeterince zevk almış biraz da sorumluluk almak isteyen biri. Mesela hadi bu yaz şuraya gidelim desen o yorgunum sonra söz diyecek. Ya da ilişkinin ilk yılları gezip sonraki yıllar geri çekilecek. O artık huzurlu bir yuva istiyor. Bu ne demek? Bebek istiyor demek. Sen hazır mısın daha 25 bile olmamisken karnında bir bebek. Ona bakmak o kadar zor ki ister misin tüm özgürlüğünü hemen ona adamak. Bak evet bir insan tabii ki çocuk sahibi olmak ister ama daha o yaşta biri eminim ki istemez. Çok ağır bir yük. Yani o yaşta bir adam ne düşünür biliyor musun, karım otursun beklesin çocuğuma baksın akşam güzel bir sofra sonra güzel bir sohbet sonra da güzel bir uyku. Peki sen ne isteyeceksin biliyor musun, gündüz ev işi yorgunluk çocuğa bakma akşam ise dışarıda vakit geçirme çay içme yemek yeme vs... He bu arada bu çocuk bir örnekti belki de istemiyordur çocuk sahibi olmak. Sen çalışsan da akşam rutin böyle olur. Sen kendine şu soruyu sor, ben hazır mıyım böyle bir hayata. Bak illa böyle olmak zorunda değil bu adam ama böyle olma olasılığı çok yüksek
Emin ol eğer ki siz birbirinize uyum sağlayabiliyorsanız hiçbir sorun olmaz yani kritik bir fark şimdi yalan Söylemeyeceğim ama eğer ikinizde birbirinize değer veriyorsanız fedakarlıklar yapıyorsanız birbirinizin mutluluğu için bence çok iyidir ayrıca şöyle bir not düşmek isterim ki erkekler çok geç olgunlaşıyor ve son zamanlarda senin yani bizim yaşıtımız olan erkekler gerçekten çocuk gibi eline böyle bir fırsat geçmişken bunu değerlendir yaş farkına takılma iyidir aslında bu kötü değil.
eig secicem ayni fikirdeyim ağzına sağlık❤️
Teşekkürler🥲🍀
Cevap
19Cevap
Merhaba, tabii ki çok fazla bir fark var. Yani her anlamda sorun olur bu. Yanınızda yaşlı durabilir yani size ayak uyduramayabilir. Bazı şeylere sizin kadar hevesli olmayabilir sonuçta yaşını başını almış ve tam anlamıyla olgunlaşmış bir erkekten söz ediyoruz. O yüzden bu tarz sıkıntılar yaşamam kadına bence sizden maksimum 5 yaş büyük biriyle birlikte olmalısınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
1. Daha çabuk yaşlanacak.
2. 50 li yaşlarına geldiğinde sen hala 37-38 yaşında olacaksın. Cinsel olarak seni en azından 50 yaşına kadar tatmin edebilir mi meçhul...
3. Senin kadar hayat dolu maceracı genç ruhlu olmayacaktır, daha olgundur...
Gerek yok.
3-5 yaş fark iyidir ama 13 yaş çok fazla
sadece cinsellikte mi sorun olur diyorsunuz yani
Elbette başka ufak tefek sıkıntılar olur.
Ama cinsellik en büyük problem olur.
Cinsellik deyip geçme.
Şu sitede bile kocam beni tatmin edemiyor, kocamdan ilişki istedim döndü arkasını uyudu ağladım o gece gibi şeyleri sık sık görebilirsin...
haklısınız
Merhaba
Belki şu an sana fazla gelmiyor olabilir aradaki fark ama ileride emin ol böyle düşünmeyeceksin hayır çok değil diyenler senin yaşında olanlar. Erkeklerin bir çoğunun hoşuna gideceği için onlar içinde sorun olmaz ama çok fazla. Şimdi olgun sevilsede ileride pek sevilmiyor. Fikirler uyuşmaz kıskançlık fazla olur yaşlılık psikoloji olduğunda senin onu beğenmediğini düşünür ve bunu sana yansıtıp tartışmalara sebeb olur. Senin en çok istekli olduğun zamanlarda o artık yorulmuş olur 😊
düşünsene o adam senin yaşındayken sen daha 8 yaşındaydın
evet cok garip geliyor böyle düşününcede
Evde baban yok mu? başka bir babaya ihtiyaç duyuyorsun?
annem babam ayri. iliskimiz de uzak mesafeli
oha be dayi oha be dayi. Bazen kendimi dusunuyorum bu durumda hani 13 14 yasi gec benden 5 yas buyuk bir kadini bile direkt abla gozuyle goruyom buyuyugum saygi falan oluyor siz bildiginiz koca istiyorsunuz, ilginc valla. Tamam erkek GENELDE buyuk olur ama bu buyuk de normalde bir iki en fazla uc bes yas oluyor - 13 14 yas da dayi yasina giriyor...
ne gibi sorunlar olur aramızda peki bu yaştan ötürü?
Aklina neler geliyorsa artik bunu da mi biz anlatalim...
anlat boşuna sormadık soruyu
ya uyum iste kafa yapiniz farkli olur senin istedigin seyler onun kafasi gelmez adam artik agir sakinlik ister sen daha genc hayati dolu dolu yasamak istedigin yastasin eglenmek istersin, sence o isteyebilir mi. Bide tabi cocuk olayi var, yani cocugunun babasi dogdugunda 40 yasinda mi olacak, o da daha ilk cocuk bide iki uc istiyorsaniz ohoo cocuga da yazik gunah babasiyla oynamak ister parka cikip eglenmek ister baba zaten pili biter o yasta istemez cocuk seysi cekemez falan. Yani bunlar bazi ihtimalle ona gore evlen - bide ailenle de bi konus hallet ilk once onlar istiyorsa zaten sikinti yok...
onun cocukları var zaten ilk evliliğinden biz cocuk istemiyoruz
peki
Karakterleriniz arasında sorun olmuyosa neden olmasın
Normal değil
Senin yaşın hele bu ilişkide çok küçük
Allah akıl fikir versin. Gerçekten çok garip insanlar var.
neden?
Eksi attım sjjsj
Bende olsam bende eksi atardım 😅
Evet sjjsjs Bu platformda bunu söylemekten artık dilimde tüy bitti bakım vardır yaş yoktur diye söyleye söyleye artık yoruldum Yaşıtlarımız adam olsaydı biz de onlarla olurduk Ama bize de yazık sıkıldık çocuk büyütmekten jdjdjd
Sen gel birde bana sor onu 😂
Heleki şu yaşadığım son saçma olaydan sonra ksjsj kendimden büyüklere ilgi duyduğum için o kadar şanslı hissettim ki😂
Cinsellik istemiyosan evlen sen 30 undayken o 43 unde olcak en verimli caklarinda suanki gibi elizabet
Size bağlı. Yaşa takılmıyorsanız çok değil
bence çok fazla..
35 yaşındayım ve o yaşta birileriyle olmam..
Fark az bence erkek 45 50 yaşlarında olursa daha iyi olur
sorun degil yaş farkı bence
Bence normal kadın 50 de menapoza girer ama erkek 70 ine kadar aktiftir , çok iyi olur bence
Gençliğine yazık edersin; 10 yıl sonra pişman olursun, zevkler renkler, istekler her şey değişir
Çok, daha genç birini bulabilirsin
eğitim düzeyin yüksek değilse acı çekersin
Evet hemde oldukça çok aranızdaki yaş farkı.
Sevdikten anlaştıktan sonra yaşın önemi yok
çok hocam
ne gibi sorunlar olur
Sıkıntı yok
Evet çok fazla
Çok be..
az mı
Gençliğine yazık. 🤷
Yok az
Çok fazla
Evet çok
Aşırı hem de