Kadın 21 erkek 33
Iyi anlassalar da sorun olur mu sonradan
Kadın 21 erkek 33
Iyi anlassalar da sorun olur mu sonradan
Bir ilişkide 12 yaş farkı, ilişkinin doğasına, iki kişinin yaşlarına ve olgunluğuna göre değişkenlik gösterebilir. Bazı durumlarda, 12 yaş farkı, iki kişinin yaşam deneyimleri ve olgunluk seviyeleri arasındaki farklılıklar nedeniyle sorunlara yol açabilir.
Örneğin, biri 21 yaşında ve diğeri 33 yaşında olan bir çift arasında 12 yaş farkı olabilir. Bu durumda, 33 yaşındaki kişi, daha fazla yaşam deneyimine sahip olabilir, daha olgun bir düşünce yapısına sahip olabilir ve kariyerlerinde daha yüksek bir seviyede olabilir. Bu farklılıklar, 21 yaşındaki kişinin kendini 33 yaşındaki kişinin yanında rahat hissetmeyebileceği ve bu farklılıkların ilişkiye yansıyabileceği anlamına gelebilir.
Ancak, yaş farkı ilişkinin doğasına ve iki kişinin yaşam deneyimlerine göre değişebilir. Bazı insanlar, benzer bir yaşam deneyimine sahip olmak yerine, farklı yaşlardaki insanlarla daha iyi anlaşabilirler. Önemli olan, her iki tarafın da rahat ve mutlu olması, birbirlerine saygı göstermeleri ve olgun bir şekilde iletişim kurmalarıdır.
Sonuç olarak, bir ilişkideki 12 yaş farkı çok olabilir veya olmayabilir. İlişkideki iki kişinin de yaşam deneyimleri ve olgunluğu göz önünde bulundurularak, ilişkinin doğasına ve kendilerine uygun olup olmadığını karar vermeleri gerekir.
Cevap
12Cevap
Normal yok gucden düşer vs diyenler boş konuşur bir erkek 60 yaşında da olsa bakıyor ise kendisine mutlu eder esini
o 21 lik sensen sen biraz daha büyü sonra düşün bunu
Aşkın yaşı yoktu hani 😊
aşkın kendisi var mı ki. hele o yaşta aşk değil olan başka bişi
Kişiden kişiye değişir bu
İlerleyen zamanlarda seni mutlu edemez. Sende aldatırsın
Karakter bu
Karakter değil. Kocanı aldatirsin
Dengin insanları seç tavsiyem
ben en fazla on diyorum 12 cok ya
😕😕
niye uzuldun anlamaidm gzlisn de sorsmiyorum
12 az 15’e kadar yolu var
😅
Çok fazla 28 olsa neyse de yuh yani
Bilmem ben istemem sevmem yani
Yaşıtların dururken neden yaşlılar allah askına?
Ergenler çoğu çünkü
Sen ergenlere denk gelmissin cunku ayrıca sen de ergensin
Seviyorsan sıkıntı yok
Yaşlı
Öyle mi diyorsunuz
Evet onun Yanında sen çıtırsın
Öyle ama kafalar uyuşuyor
Bence yine düşün
Hiç bi sorun olmaz
Çok değil gayet güzel
Yok çok az
Gibi gibi