32 yaşına basıcam, şimdiye kadar karşıma çıkanlarla evlilik dusunemedim.. hâlâ beğenenler bakanlar çok sizce evlilik için şansım var mı yoksa treni kaçırdım mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Nefes aldığımız sürece geç kalmış sayılmaz siz kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin önemli olan bu gerisi bir şekilde kendiliğinden gelir şu hayatın her bir alanında mücadele var evde işte sokakta, aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor, ayrıca doğru insanı bulmak kadar doğru olmakta şart gönül işleri tam anlamıyla kısmet acele etmek yanlış olur sabrınızı koruyarak geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayabilirsiniz..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl32 yaş fizik görünümü açısından zaten kadınların en güzel ve dolu dolu olduğu dönemlerdir. Bence zaten aksini bu yaşta düşünmeniz yanlı olur. Kendin fiziğinize de dikkat eden biriyseniz hiç dert edilecek bir durum yok. Ayrıca hala şansınız %100 diyebiliriz. Sadece evlilik yoluna adım atmadan önce hayatınıza alacağınız kişiden emin olmanız önemli bu yaştan sonra yanlış evlilik sizin için geç olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel motive edici bir yorum olmuş 🙏 teşekkür ederim kardeşim..
- +1 yıl
Ne demek, rica ederim. :)
+1 yılHer bakan her beğenen evlilik için mi yapıyodur bunu.. böyle düşünme sen.. haa geç değil evlilik için ama, bence evlen artık.. daha nereye kadar evde durcan.. annen bıkmadımı senden 😊 genelde yeter bıktım derler.. mesela ben geçen gün gittim kapıyı çaldım annem kapıyı açtı, yinemi sen geldin diyo 😂 evlende evine git dedi 😏
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden işlerine gelmediğinde sıkılıyorlar.. onun dışında onların işine yariyorum diye bana evlilik baskısı yapmadılar.
- +1 yıl
Yaa öyle düşünme istersen.. Anne baba sonuçta.. yaşlandıkça çocuklaşır onlar. Bizler farklı düşünürüz onlar farklı.. Peki sen neden istemedin ya da ciddi ciddi evlilik düşünmedin?
Soran+1 yılBeğendiğim biri çıkmadı diyelim
- +1 yıl
O zaman yaa nasip demek gerek.. bazende çok ince ayrıntılara girmemek gerekiyor..
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Hayırlısı olsun.. gecen güzel olsun 🙋🏼♂️
+1 yılBen düşünmedigim için evlenmedim. Yaşımı da sorun etmedim. Kimse evde kalmaz. Elbet bir gün evleneceğin kişi karşına çıkacak ve işte bu diyeceksin. O zamana kadar düşünmeye gerek yok. Hayatına odaklanman daha iyi bir tercih olur. 60 yaşına gelip 6 kere evlenen insanlar var 😄
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 kere evlenmekten hiç evlenmemeyi tercih ederim😂
- +1 yıl
O yüzden çok kafaya takma 😄 başına gelmemesi içinde acele etme derim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
80Cevap
Erkekleri bakması beğenmesi senin guzel olduğun anlamına gelmez ki... Unutma onlar şehvet ile damacanaya bile bakabiliyor. Yani kendinde fazla da hikmet arama, sonuç olarak damacanadan bile kötü olmazsin. En azından girilen delik ondan daha sıcak daha kaygandir, yani o kadar da olsun değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba. Evlenmek için hala şansın var. İster 40 olsun ya da daha fazlası. Göklerdeki kıyılan tarihte veya yaşta evlenirsin. Aynı durumda olsak da özgürlük çok güzel bir şey. Hayırlı insanlar çıksın karşına 😊😊
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bu sorman nedeni ile hiç şansın yok diye bilirim. Şansının olması için, yaşına takılmayıp, kendine güven duyman gerekir. Ne demek halâ, sanki 50 yaşındasın. Önce kendine güven.
00 Yorumla
yani vardır elbet yaşadıkça :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarda değil ya 😂
Soran+1 yılBunların yaşına gelene kadar oho
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Sen treni kaçırdıysan biz ölelim🤣 beğeniliyorum diyosan dogrudur bu arada 32 cok büyüm bir yaş değil, görmek gerek tabi😁
02 Yorumla
Soran+1 yıl32 olduğuma kimse inanmıyor ya da inanmak istemiyor.26, 27 gibi görünüyorum
+1 yılHayat senin hayatın. 20'li yaşlarda evlenip 30'lu yaşlarda boşanmak mı iyiydi? Gerçek aşkın ne zaman geleceği belli olmaz.❤️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşta evlenmek mümkün, hiç bir şey için geç deyil yeter ki size sadık kalacak sizi seven size değer veren olsun yanınızda
10 Yorumla
+1 yılHala ve her daim şansın var bazı kadınlar yaşları kaç olursa olsun hala seksi ve güzeller gençlere taş çıkarırlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTreni çok da umursayan biri değil gibisin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsada olur olmasada olur vesselam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenilsende 32 yaşındasın çocuk doğurmak için maksimum 10 senen var menapozu söylemiyorum bile kaldı ki 32 yaşındasın ve 40 yaşındaki biriyle anca evlenebilirsin hadi iyimser olayım yaşıt olun tren kaçmış kosarsan yetişirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşıt sayılırız, ben de üzümün çöpü armudun sapı, yok gönlüm ısınmadi, yok şu yok bu erteledim durdum bakalım ne olacak.
14 Yorumla
Soran+1 yılIsınamadıgin biriylede sırf evlenmek için evlenilmezki 😒
Cevap sahibi+1 yılEvlenmedim ben de zaten 😅
Soran+1 yılYaşın kaç?
- +1 yıl
gelin kızlar ikiniz de
Neden olmasin meslegin isin varsa havada kaparlar seni
00 Yorumla
+1 yılçok zor çünkü tr de herkes fakirlesti erkekler evlenmiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılYooo şansın hala devam ediyor 🙂 yaz bana istersen
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin 30 ve üzeridir bana göre 30 altı cocuk bana göre 40 kadar yolum var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeğeniliyorsan hala şansın var demektir.. şimdiye kadar neden evlenmedin güvenemedinmi kimseye..
00 Yorumla Çok iddaalısın be güzelim. Ayrıca her kadının gideri beğeneni vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, her zaman vaktin var, hatta dönem itibariyle bence şansın daha da yüksek.
cut.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHala şansın var. Gerçekten evlilik istiyo musun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tren kaçmaz, merak etmemelisin. Elbet karşına birileri çıkar…
00 Yorumlaseni beğeneni sen beğenmezsin , senin beğendiğin seni beğenmez 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBelki daha iyisi çıkar karşına tekrar mutlu olursun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. nasip kısmet be bacım şans mı bilemem ama gelir birgün biri tutar kolundan bir bakmışssın evlenmişssin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun elbet her körün bir topal alıcısı çıkar derler
00 Yorumla
+1 yılBende hep evlenmek istiyorum ama bı türlü beğenmiyorum hayatıma da doğru düzgün biri girmiyor hep isnanlar kullanım gezim kafa dağıtma derdinde kendimi baya yanlız hissediyorum umarım karşıma iyi biri artık çıkar
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılKendin söylüyorsun hala beğenildiğini, bence şansın var o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır olursa öyle birisi evlenirsin olmazsa evlenmezsin hayatına işine odaklan bence önce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücut tipin giyimin nasıl eğitimin nedir hangi şehirdesin? Cevap vermek ister miydin bunlara?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevde kalmışın kızım begenen fantezileri için beğeniyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin bir alıcısı vardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. Beğenilmen normal tabii. Kaçmamış daha bir şey merak etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. sen değil onlar kaçırmış boş ver otuzikilerin tadını çıkar sonra evlenirsin
00 YorumlaAnnem 40 yaşında ve tüm erkek arkadaşlarım anneme hasta, olayın yaşla hiçbir ilgisi yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Cidden mi
+1 yılAsla geç değil bende bekarım senin yaşındayım ve hayata yeni başlamış gibi enerjiğim
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne güzel Allah banada aynı enerjiyi versin
- +1 yıl
neden enerjin yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl biri ile hayatını paylaşmak istiyorsun?
014 Yorumla
Soran+1 yılAilem asil bir aile, benim ve ailemin yanına yakışacak olgunlukta işi mesleği itibarı, duruşu olan biriyle..
Cevap sahibi+1 yılDaha karşına öyle birisi çıkmadı mı?
Soran+1 yılÇıktılar ama beğenmedim maalesef
Cevap sahibi+1 yılSeçicilik arttı mı yaştan dolayı?
Soran+1 yılBelkide
Cevap sahibi+1 yılYaş ilerleyince insan yalnızlığa alışıyor ve seçiciliği de artıyor
Soran+1 yılAynen öyle olsa olur olmasada olur kafasıyla
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibi düşünüyorum ama yaşın geçmeden annelik duygusunu tatmalısın
Soran+1 yılBöyle iğrenç bir dünyaya çocuk getirmeyi düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılDünyayı bu hale getirenler bizleriz ve iyi hale getirecek olanlarda bizleriz
Soran+1 yılHadi biz iyi hale getirdik dışardaki kötülüklere ne yapıcaz? kediye köpeğe, çocuğuna torununa tecavüz edenleri, annesinin kafasını kesenleri nasıl unutucaz? İnsanlara hep şüphe ile yaklaşım yapıyorum galiba psikolojik durumum berbat
Cevap sahibi+1 yılHer insan böyle değildir. Çocuğunu sen takip edeceksin
Soran+1 yılOkula gidince, arkadaş ortamına girince?
Cevap sahibi+1 yılUzaktan takip edeceksin
Neden olmasın senin 2 katın yaşında insalar evleniyor
00 YorumlaKimileri çok genç duruyor, evlenirsin neden olmasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İnce eleyip sık dokursan bence kaçtı.. :D
012 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum maalesef
Soran+1 yılAynen 😄
Soran+1 yılEvlilerin halini görünce, şimdiki çocukların geldiği noktayı görünce, hepsi tek tek evlilikten soğumama birer neden oldu.. evlenirsem eşime nasıl guvenicem? çocuk olursa çocukları dışardaki kötülüklerden nereye kadar koruyabilicem? eşini aldatmayan kalmadı, uyuşturucu, alkol, hırsızlık, zina yapmayan evlat kalmadı! bu iğrenç çağda bu kaos ortamında evlilik bana çokta mantıklı gelmiyor.. şuana kadar istemeseydim çoktan evlenirdim, şu an evde kalmışlığın psikolojisindeyim ama benim için birgün evlilik olursada istediğim için değil bu psikolojiden kurtulmak için yaparım. bu yüzden çokta umrunda değil..
Soran+1 yılKeşke öyle olsa keşke şu an ki halimden memnun olsam.
O zaman değil evlenmeyi düşünmek böyle bir soru bile sormazdim.. çok şükür aç degilim açıkta değilim ailemle yaşıyorum fakat mutlu değilim. hayattan, insanlardan soğumuş kopmuş ortalıkta gezinen bir ruh gibiyim.
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılDertsiz insan yoktur
Sorunun içinde cevabı var zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hala şansın var merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArmudun sapi uzumun copu derken balta sapina kalcan
00 Yorumla32 yaş genç hâlâ neden yaşlı gibi görüyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Bekar olmak daha iyi bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence tren kaçmamış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu çelişki içinde yaşaman büyük bir şans
00 Yorumla
+1 yılBi görmek lazım
00 Yorumla
+1 yıl50 60 yaşındakiler bile evleniyor kaldı ki sen 😁
00 YorumlaGörsem yorum yapardım
00 Yorumla
+1 yılKör malın kör alıcısı olur
00 YorumlaOnu Allah bilir erkek kolayda kadın zor vala
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var var Her insanın bir alıcısı vardır unutma bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de 32 ye basıcam onu düşünüyorum :D
07 Yorumla
Soran+1 yılEvde kaldınızimi?
Cevap sahibi+1 yılZannetmiyorum. İşim var, güzel para kazanıyorum, yaşımdan genç gösteriyorum sanmıyorum yani. Benim gibi temiz iyi aile çocuğu bir kısmet bekliyorum.
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılAaa niye güldünüz ki :D
Soran+1 yılEgo tavan da ondan 😂
Cevap sahibi+1 yılNiye ego tavan olsun ki :D Gerçekleri söylemiştim :D :D
Kaldı ki yemek yapmak, temizlik, ütü, bulaşık gibi şeyleri de söylemedim yani hıh :D
Soran+1 yılKalanlarida yarın söylersin 😀uyumam lazım iyi geceler hihhh 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki bende 30 yas ustu arıyorum.
011 Yorumla
Soran+1 yılKısmetim açılacak gibi görünüyor 😂
Cevap sahibi+1 yılTavsiyem sana aday ne kadar efendi/saygili/bagli? Ne kadar maddi gucu var? Egtimi nasil? Babalik yapabilirmi? Iyi es olur mu? Vs.. vs.. onlara bakmalisin. Yoksa aday dolu.
Soran+1 yılBu dediklerinizden çok aday oldu da dış görünüşe takılan biriyim ve gelenekçi bir yapidayim.
Cevap sahibi+1 yılYakisiklilik anlaminda mi?
Soran+1 yılYani bir bred pit beklemiyorum ama en azından yanıma yakışsin
Cevap sahibi+1 yılSaglikli olmasi daha inemli degil mi? Kriteeiniz nedir?
Cevap sahibi+1 yılGizli olursanız nasil size ulasacaklar peki?
Soran+1 yılKreterimi soyledim işte daha ne diyim 😂
Soran+1 yılGizliden çıkarim ama evlenmek için değil biraz muhabbet ederiz.. seviyeli olacak şekilde
Cevap sahibi+1 yılAma böyle size nasil ulasacaklar?
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkmayın, mesaj yazin yeterli
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sana bağlı hazırsan olur yoksa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenin sizde kurtulun bizde kurtulalim
10 YorumlaDaha dur yolun başı sayılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüzde 0.01 bile olsa ihtimal var
00 Yorumla Tam zamanı derim en güzel evlenme yasi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz mııı. Bekar olsam alırdım 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılYengeyle mutlu ol dünya ahiret abimsin.
Cevap sahibi+1 yılYengeyle olmuyor işte yaa
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılO kadar niyesi var kii
Cevap sahibi+1 yılboş ver
Ben 31 yaşında evlendim
20 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 32 yaşına basıyorum hâlâ beğeniliyorum. Evlenmek için hâlâ şansım var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım