Geçmişte yaşamış olduğunuz ilişkiden kalma resimleri siler misiniz?

Geçmişte yaşamış olduğunuz ilişkiden kalma resimleri siler misiniz?
Merhabalar,
Günümüzde zaten belli ki insanların en büyük yaptığı hatalardan birisidir fotoğrafları videoları mektupları vesaire şeyleri yani o ilişkiyi ilgilendiren şeyleri saklamak, şahsen hayatım boyunca böyle bir şey yapmadım ya da gerçek anlamda bir ilişki yaşamadım benim ilişkilerim genelde uzun mesafeyle ilişkiler ve uzak mesafe ilişkileri olduğu için en fazla bir sene kadar bir ilişki durumu yaşamam söz konusu oldu.
Ancak yine de her ne olursa olsun geçmişte yaşamış olduğum ilişkiden kalan belli belgeleri bilgileri vesaire şeyleri saklamayı hiçbir şekilde doğru bulmam ileride hayatıma girecek olan insana da bu büyük haksızlık olur, yani şöyle düşünün O zaman hayatınıza giren kadının da geçmişte sevgilisiyle olan fotoğrafları vesaire şeyleri ortaya çıksa ben nasıl kabul etmeyeceksem O insan da etmezdi dolayısıyla saklamayı da tercih etmezdim.
Erkeklerin yeni biri ile evlenene kadar bunları sileceğini sanmıyorum. Hele ki aşıksa ömrünün sonuna kadar saklar. Kızlar da saklayabilir ama onlar bir tık daha siler gibi geliyor bana.
Siliyorum, bugün öğlen herşeyi sildim mesela. Tek ne bir fotoğraf ne bir mesaj kalmadı. Şimdiye kalar dokunmuyordum belkii diye düşünüyordum ama artık bitti, kalmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Asla barındırmam. Bu yanımdakine hakarettir.
Cevap
8Cevap
Silerim.
Şarkı, fotoğraf, hediye.. Ne varsa yok ettim, ederim..
Yanlışlıka karşıma çıkar, ya da bir anda o şarkı çalar falan.. Tövbe..
Merhabalar
Eğer o ilişki bitmiş ise hemen silerim hiçbir şekilde kalmasına gerek yok
Merhaba yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim
Bitti dediğim anda sildim hepsini. Sanki hiç olmamış gibi
Geçmişte kalanlar geçmişte kalmıştır. Silerim
Evet ama resimleri silersin hafızadan nasıl silinir bilen var mı? Bilen varsa yazsın ! Kaç sene geçse biler hatirlarsin
Olmadi ki sileyim🥲🥲🥲
Her şeyi silerim hafızamdan da
Evet silerim saklamanın bir anlamı yok
Tabiki ozenle ama kafadan silinmez o ayrı
Ah be nermin
Ahh bee nermin dimi
Silemiyorum dava devam ediyor
İzi kalmaz
5yıl oldu silmedim
silerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?