Baskalariyla normal sohbet muhabbet sevgili varken olur mu yoksa olmazmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yazılır ama samimi olunmaz. Benim mesela hayatımda çok değer verdiğim biri varsa sevgili olmasak bile sırf ona olan sevgimden ve saygımdan dolayı kimseyle samimi ilişkiler kurmamaya çalışırım. Bu noktada güven de çok önemli bir unsur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Gelen görüşleri okudum ve çoğunuzun ap*al olduğuna vardım. Sizin amacınız cinsellik, güzel sevgilim olsun havam olsun, her konuştuğum kız bana bağlansın demek olduğu için hepiniz böyle düşünüyorsunuz. 2 senelik sevgilim var ve 20 den fazla cinsiyeti kız olan arkadaşım var. Sevgilim bunu bilmesine rağmen sorun yaratmıyor çünkü onlar benim ("ARKADAŞ") ım. G*rizekalılar.
00 Yorumla
- +1 yıl
O. p ise olur karekteri varsa zaten bu soruyu bile. sormaz o. kişi ama. maalesef artık ilişkiler sadece başlangıçta kaliyor sadece heyecan olsun diye sorumluluk almaktan güvenmekten kaçan insanlar olmuş başlamadan biten başlangıçlarla dolu ilişkiler..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 19,6b cevap paylaştı. Sana Instadan yazan karşı cinsin yazma sebebi bellidir, yürümek için yazar başka neden yazsın. Bu yüzden cevap yazılmaması gerektiğini düşünüyorum
10 Yorumla- +1 yıl
'' Sevgiline bir kız yazsa ve o onunla muhabbet etmeye başlarsa ne hissedersin?'' diye bir soru yöneltiyim sana sen cevabını ver bana.
00 Yorumla - +1 yıl
Yazmamak lazım, ne olursa sosyal medya, sanal alem yüzünden oluyo ayrılıklar sevgilin varken konuşmak bence olmaz
00 Yorumla - +1 yıl
Aslinda insan karsimdaki bunu yapsa ne hissederim? Uzulur muyum? Aldatilmis gibi hisseder miyim diye dusunse bu sorunun cvbini almis olir.
00 Yorumla - +1 yıl
Yani benim sevgilim öyle bir şey yapsa ben rahatsız olurum açıkçası. Bu art niyetsiz bir konuşma olsa dahi. O yüzden bende yapmam öyle bir şey
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben karşı cins arkadaşa karşıyım. Kendimdende biliyorum kanıtlanmış bir şeyde. Erkekler begenmedikleri kızlarla arkadaş bile olmaz. Belki boşa düşer ümidiyle arkadaşlıklarını devam ettirirler ayrılınca yapışır en kötüsü yasak aşki ümit ediyordur
00 Yorumla - +1 yıl00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sevgilisi varken başka kişilerle konuşmak yanlıştır. Ruhu gevşektir.
10 Yorumla- +1 yıl
Bu sevgilinin görüp ns yazdıgına bağlıve onun bakış acısına yazmasan daha iyi
00 Yorumla - +1 yıl
Hemcinse yazılabilir fakat karşı cinse yazılması doğru değil
00 Yorumla - +1 yıl
Yazan yazıyor yazılmaz diye bir kural da yok özel hayat sonuçta tabi sevgili öğrenirse sıkıntı olabilir ya da ayrılır.
00 Yorumla - +1 yıl
Sevgilinin yazmasını normal karşılar isen yazılır yok Onun yazmasını normal karşılamıyorum diyorsan yazılmaz
00 Yorumla Yazmamak lazım, ne olursa sosyal medya, sanal alem yüzünden oluyo.
00 Yorumla- +1 yıl
Seviyeli olur başkalarından kastın ne o da önemli tabi
00 Yorumla - +1 yıl
kizla erkekten normal arkadas olmaz
10 Yorumla Olur tabiki. Bekliyorum seni 😁
00 Yorumla- +1 yıl
Kölelik kalkmadı mı❓️
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır olmaz. Arkadaşınla konuş
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır yazılmaz engel atılır
00 Yorumla m