Bir erkek neden Instagram'da hikayeyi paylaşmaz bunun sevip ya da sevilmeme alakası var mı
1 ay
Sevgiliyken Instagram'da hikaye paylaşmamanın sevip sevmemekle alakası var mı?

Hiçbir şey ama hiçbir şey paylaşmıyorsa sevmiyordur ya da yedekte tutuyordur hadi ikinizi paylaşamıyor cart curt erkek adam paylaşmaz vs diyor atıyorum. İnsan bir şarkıya türküye etiketler hiç olmadı ellerinizi çeker atar vs.
Görüş
8Görüş
Normalde çok kullan biriyse ve paylaşım yapıyorsa ama senle ilgili bsyler paylsmiyrsa bı gariplik var derim
bazı ruh hastaları öyle düşünüyor, boş ver. Bana kalırsa alakası yok
sürekli hikaye paylaşıp da seninleyken paylaşım yapmaması düşündürüdüdür
Hayatını sosyal medyaya yansıtmayı sevmiyodur yani benim tam zıttım özeniyorum öyle kişilere :(
Müzikle ilgilidir
Bence hiç Alakası yok bazı insanlar paylaşımcı değildir sevmez daha Ok takipte kalırlar dikkat et gizliden Fake hesapla seni ddnemesinde
Oladabilir olmayadabilir buradan net bir şey cikmaz.
Ben sosyal medyadan nefret edştorum neredeyse sen neden hikaye paylaşmıyor diyorsun mecbur mu lan
Alakası yok bence kişisel tercih
Hayır yok hiçbir alakası
Hayır alakası yok
Alakası yok. Sevgi buna bağlı değil ki
Yok bence ona bakarsak işimiz iş.
Var yapma dediyse çok var
Yok.
Ne kadar süredir birliktesiniz?
Sen bi süre ara ver onunla ilgili hikaye atmaya sonra sana sorar neden atmıyorsun diye bu sefer o atmaya başlar eğer seni seviyorsa erkek milleti böyledir kadının sürekli bir şeyi devam ettirmesini bekler birden bırakınca da canı sıkılır kendini sorgular neden atmıyor yanlış bi şey mi yapıyorum der canım sen bi süre ara ver o sana bu soruyu sorana kadar.
gereksiz görüyordur
Pek tarzı değildir
Alakası yoktur
Var bacı
Muhtemelen yoktur
En İyi Görüş