İnternet & Teknoloji 2 ay Instagram'dan sevgili yapılır mı? Selmmmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Instagram'dan sevgili yapılır mı? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Yüzyüze gelmediğiniz kimseyle sevgili olmayın, pişman olursunuz. Zaten sanaldan ilişki olmaz. İnstagramdan tanışıp yüzyüze görüştükten sonra karar vermenizi tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Zor ama imkansız değil şimdi hayır asla yapılmaz desem başıma gelecek eminim ola da biliyor olmaya da bilir o yüzden 0 0 Yorumla
polestar34 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 2 ay sanaldan sevgili yapılır da nereye kadar ama bu soruyu cevaplamak lazım 0 0 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 ay Instagram denen et parçasını kullanan birine cidden saygı duyamıyorum arkadaş otomatik refleks oldu sanki 0 0 Yorumla
Devrimm61 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 2 ay Yapılır ama yavaş olman lazim konuşmaya başlayınca hemen numara vs istemicenAma yinede bir arkadaş veya iş yerinde okulda ki kadar dogru secimler olmuyor genelde 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 16b cevap paylaştı. Hayır yapılmaz 0 0 Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Olabilir 0 5 Yorumla kummervoll 2 ay var mı senin Yorumla ATH3NA 2 ay Sevgilim var evet Yorumla kummervoll 2 ay Nerden buldun Yorumla ATH3NA 2 ay Real Yorumla Biyıldız 2 ay Ben de Barça Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yüzyüze gelmediğiniz kimseyle sevgili olmayın, pişman olursunuz. Zaten sanaldan ilişki olmaz. İnstagramdan tanışıp yüzyüze görüştükten sonra karar vermenizi tavsiye ederim.
Zor ama imkansız değil şimdi hayır asla yapılmaz desem başıma gelecek eminim ola da biliyor olmaya da bilir o yüzden
sanaldan sevgili yapılır da nereye kadar ama bu soruyu cevaplamak lazım
Instagram denen et parçasını kullanan birine cidden saygı duyamıyorum arkadaş otomatik refleks oldu sanki
Yapılır ama yavaş olman lazim konuşmaya başlayınca hemen numara vs istemicen
Ama yinede bir arkadaş veya iş yerinde okulda ki kadar dogru secimler olmuyor genelde
İnsta harici de yapılmaz
kısaca sevgili yapılmaz
Bulunur ama buluşmadan yapılmaz
Hayır yapılmaz
Yapılır 5 yıllik sevgilimi insgramdan tanıştım
Yapılmaz
Olabilir
var mı senin
Sevgilim var evet
Nerden buldun
Real
Ben de Barça