3 yıldır tanıdığım oynadığım kişi baya samimiydik. Sevgilisi oldu beni sildi sizce neden? Kızda geldi oyuna tanıştık bana sevgilimin kız arkadaşı olduğunu bilmiyordum dedi. Sonra zaten silmiş numaramı oyundan felan ve bu duruma çok üzülüyorum arkadaşımı özlüyorum 🙁
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız sildirmişdir kıskanıp
Ayrılınca geri dönerse arkadaşım napim sence?
Bence konuşma, umursama onu
Tamam teşekkür ederim
Yeni oyun arkadaşı bul unutursun zaten hemen onu
Kiskanmis sevgilisi
Ayrılınca geri dönerse arkadaşım napim sence?
Senin kararın onun açısından bak senin erkek arkadaşın kızla oyun oynasa ne dersin
Tanıştırırsa kızı tanirsam sorun etmem
Kanka olmaz ya düşünsene onunla vakit geçiriyor ediyor ben rahatsız olurum
Arkadaşı olabilir şahsen karşı cinstende zaten sevgiline güvenmiyorsan ayrıl yani hep seninle vakit gecircek diye bir şey yokki senden önce zaten o arkadaşları vardı onlarlada vakit geçirip eğleniyordu tasma takmak bana saçma geliyor. Yapan başka hesap açıp gizli gizli de oynuyor böyle yapması daha mı iyi sence?
Bak sana şunu söyleyeyim kendimden biliyorum erkekler yani ilişki ümidi olmayacak kızla arkadaş bile olmaz. Bu bilimsel bir araştırmasi bile var istersen videosunu falan atarım. Bu çocuk yarın bir gün sana senden hoşlanıyorum deme ihtimali vardı yani. Düşünsene sevdiğim kızla belki ayrilmami bekliyor o arkadaşı.
Neden bu kafadasiniz 10 yıldır karşı cins arkadaşım var çocukluktan belli hiç de bahsetin gibi bir şey söz konusu olmadı olamaz. 3 yıldır kendisini tanıyordum hiç öyle bir izlenim olmadı erkek ve kız da arkadaş olabiliyor illa sevgili hoşlanmaya şart değil
Sert tepki gösterecek bir şey yok ben düşüncemi söyledim. Yani o da bu durumdan rahatsız olmasa seni arkadasliktan silmezdi değil mi? Kendinden emin niyeti belli olsa seninle hâlâ oyun oynuyordu. Bunu kız arkadaşına soyleyebilirdi benim ona karşı hiç bir şeyim yok diyerek ve bunu diretebilirdi. Sana açık söyleyeyim yani biyle gerçekten bir dostlugum varsa hayatıma yeni gelen biri silemez ama dediğim gibi erkeklerin düşünce yapısını anlayamazsınız. Ya çıkarı vardır ya da bir seyler vardır sana karşı
Son sözüm seninle gerçekten arkadaşsa
Son sözümü seninle gerçekten arkadaş kalan erkek için diyorum.
Sert tepki göstermiyorum tartışiyoruz sadece iki insan gibi konuşup fikirlerimizi söylüyoruz yanlış anlama o yüzden 😊
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın. Çıkarı için arkadaştır derkende illa maddi falan düşünmeyin farklı farklı olabilir. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum sadece
10 yıldır olan arkadaşım için mı çıkarı vardır diyorsunuz?
Bilemem onu muhtemelen
Onun tek arkadaşı benim başka hiç bir arkadaşı yok ne erkek ne başka bi kız
Sence var mıdır düşün. Ne bilim senin kız cevrenden biri ile tanışmak için takılıyordur veya sen çok iyi gitar caliyorsundur onun içindir türlü türlü şeyler olabilir
Ondan olabilir mesela tek sen varsın. Şunuda diyeyim sen ondan hoşlandığını söylesen mesela kabul eder buna adım gibi eminim. Yaşta falan sıkıntı yoksa
Anladım kafamı karıştırdın valla 😂 yaşta sıkıntı yok 1 yaş büyük benden kendisi
Sende beğeniyor musun onu 😅😅
Hayır tabiki
Söz konusu olamaz böyle bişe
Ha pardon kafamı karıştırdın diyince
Bak o çıkarı içinmiş belkide sadece sen varsın başkası olsa belki seni bırakır bilemeyiz. Kafa karıştıracak bir şey yok. Sen hoşlanıyorum desen kabul eder dememin sebebi kız çevresi olmaması.
Biz kardeş gibiyiz ama onunla yani
Bu senin bakış açın mi onun mu
Oda öyle diyor yani 10 yıl oldu çünkü çocukluk arkadaşım
Hmm anladım o zaman çıkar tek dostu sensin
Eger öyleyse gerçekten üzülürüm 🙁
Senin burcun ney
Balık
Hmm anladım
Teşekkür ederim
Hangi oyun 🤣
Pubg
Pubgyi severim bende oyunuyom ama hiç arkadaşım yok o oyunda ya 🤣