Sadece bardağı sordum nerden aldığını kimden aldığını sormadım hava mı attı bana

Sadece bardağı sordum nerden aldığını kimden aldığını sormadım hava mı attı bana
ay ne havasi ya belliki çok sevmiş heveslenmiş ve sana anlatmiş bende böyle çok seversem bir şeyi atarim bir yakin arkadaşima AGAGGAGAG kankaa şuna bak aciiiil derim bu hava attigi anlamina gelmezki
Tmmda bu bardaktan her markette var ki neden hollandalı kızda gördüm dedi ki
Cevap
5Cevap
Bizim milletin gösteriş merakı öldürecek. Yok şu fiyata aldım da şöyle de aman yahu altı üstü bir bardak, neyin kafasını yaşıyorsun?
Evt işte neyin kafasını yaşıyo
detaylı anlatmayı seviyor sanki bir cidarlı bardakla hava atacak kadar düşük değildir herhalde
Bardaktan ziyade hollandalı kızda gördm demesi çünkü kendisi yurtdışına çıkmak istiyı hep yurtdışınn bloggerlarnı izler
Evt zaten diym maksat bardak değil hollanda kelimesi düşöesi
Sanmam açıklama yapma gereği duymuş sevmiş demek ki bardağını heves etmiş anlatmış bardakla hava mı atılır ah kadınlar 😂
Bardağın ne havası ya bu soruyu sorduğuna göre kıskanmışsın sen git çabuk kendine çay yap rahatla
Hava atıyo gerçek arkadaş olsa böyle olmaz konuşma
Bncede
Onunla konuşma
Yok be hava falan atmamış kız :D
Ama nerden aldı falan demedm ki başladı yok ordan burdan gördm
Evt ama bu bardaktan heryerde var ki yani sırf onda görüp alması hollanda demesi falan
1 yıl 2 aydır sende işşiz olsan 25 yaşında olup 2+1 evde anne baba kardeş dedeyle yaşasan ve bi odan yatağın olmasa ama arkadaşın bursann zengin semtinde tek başına güzel bi evde otursa işide kendi öz yeğenine baktığı için asgari ücret alsa şu kıyafetleri begendm diye sana sürekli mesaj atsa sende alıngan olursun
bardakla niye hava atsın ya hem de 50₺ lik bişeyle
Ya işte hollanda yaşayan kızdan gördm diyo yani görmesine ve demesine gerek yok ki bu bardaktan her yerde var
ne bilim garip
anamın kocası? baba demeye aciz insanlar...
Çünkü üvey babası
babasiyla zoru mu var ahsh
Üvey babası o
ne farkeder ki ya parasini yiyor sonucta shdh
ayrica hava falan atmiyor rahat ol seninle iletisim kurmaya calisiyor yani samimi olmak istiyor bence
Zaten arkadaşz samimiywt kurmasına gerek
Hayır
Ama neden hollanda dedi
Bir daha okudum, yine hayır
Evet buna bakılırsa hava atmış: "1 yıl 2 aydır sende işşiz olsan 25 yaşında olup 2+1 evde anne baba kardeş dedeyle yaşasan ve bi odan yatağın olmasa ama arkadaşın bursann zengin semtinde tek başına güzel bi evde otursa işide kendi öz yeğenine baktığı için asgari ücret alsa şu kıyafetleri begendm diye sana sürekli mesaj atsa sende alıngan olursun"
Yani benim durumum bu ne kadar üzücü şimdi sen yaznca dışarsan bakılınca durumum
Çok kötü
Birilerinden yardım iste, kadın derneklerinden falan, böyle hayat olmaz
Haftaya kpss gircm dua ette iyi puan alaym başka şehirden atamam çıksın
İnşallah kazanırsın ve kurtulursun
Amin
Yası kaç ki
24 yaşında
Yok bence hava da atmmamıs 50 tl ne
Ama bu bardaktan her yerde var ki sadece hollandada yok ki
Nelaşxpvpsozkc bilmiyom
Hava attı işte
Salla