Arkadaşım bana yamuk yaptı?

Şimdi aynı bulunduğumuz ortamda bir kız vardı , ben kıza hafiften hafiften yazıyordum ama bir şey yoktu ortada. Benim yakın bir arkadaşım var , bu kızı benden sonra tanıdı. Benim bu kıza yazacağımı bildiği halde allem etmiş kullem etmiş bu kızla bir ilişkiye başlamışlar. Belki bu savaşı arkadaşım kazandı ama benim arkadaşımdan üstün bir özelliğim vardı ; Sabır. Herkeste bulunmayan ve çok kıymetli olan şey. Sabırla bekledim , önümde yiyişselerde sabrettim. 3 hafta geçti , bu kız gelip bana yalakalık yapmaya başladı , o yakın arkadaşım olacak zübbede bana faceden yazmaya başladı kardeşim naber falan diye. Meğer bunlar ayrılmışlar , ikisi de bana yaranmaya çalışıyor. O arkadaşımla yaptığı yanlış benim için hiç önemli değilmiş gibi onunla yakınlığımı sürdürdüm. O kızla bir hafta sonra da ben çıkmaya başladım ve kızı elden geçirdim (anladınız siz) . Öteki günde " Benim koynuma çabuk yattın , yarın başkasının koynuna da yatarsın , bir daha beni ne ara ne de sor numaramıda sil lütfen " Diye bir mesaj gönderdim. Haftalarca peşimden koştu ama fayda etmedi. Bu yakın arkadaşımda 5-6 ay sonra bir kıza bağlandı ama öyle böyle değil aşık oldu resmen. Kızla aynı ortamdayken bende tanıştım ve ertesi gün ben tek çarşıda yürürken o kız karşımdan denk geldi. Kızda tekti ve az muhabbetimiz olduğu için konuşmaya başladık , napıyon felan derken muhabbet uzadı baya ona işinin olup olmadığını sordu. O da sadece gezdiğini söyledi ve bende kafede devam edelim dedim , kabul etti. Kızla belki 5-6 saat muhabbet ettik , hoşlandığı konular üzerinden gidince muhabbet bitmek bilmedi. Sonra numaramı istedi benden ve ayrıldıktan sonra ben durakta beklerken küt mesaj geldi. Bugün için teşekkür ederim diye. Sonra ben bununla sürekli konuşmaya başladım , öyle ki saabahlara kadar konuşur olduk ama arkadaşımın haberi yoktu ve arkadaşım bu kıza kör kütük aşıktı. Derken bunlar bir gün tartışmışlar bende tam orda vurdum darbeyi kızı elden geçirdim bir güzel. İntikam almakla doğru yaptım mı?
Arkadaşım bana yamuk yaptı?