Benim sevgilim benden soğudum sevmiyorum sıkıldım gibi yalanlarla ayrildi daha 2 hafta once can ciğerdik nasıl bukadar değişti sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılbak canım benim bir erkeği kendine bağlamanın tek bir yolu vardır ona sevgiyi göster çünki çoğu erkek çocuğu senin ona göstereceğin sevgiyi görmeden ve bilmeden büyümüştür onu kendine bağlamak mı istiyorsun yapıcağın şey şu onu gerçekten seviceksin ha şöle bir durumda var ne sevicem öyle sine çıkıyoruz diyicek sen yapıcak birşey yok ben eski sevgilim yüzünden akıl sağlığımın yitirdim kendisi sadist ve akli dengesi yerinde olmuyan biriydi sırf bana bir gün arkamdan sarılıp seni seviyorum dediği için ondan hiç ayrılmadım hep ona destek oldum bir nevi kendimi merdiven yaptım onun için tabi dayanamıyıp artık ondan ayrılınca gine delirdi oda benide delirti ama şunu demek istiyorum bir erkeğe sevgi ve şefkat ver senin için aklını yitir meye hazır hale gelir
(canlı örnek :D )63 Yorumla- +1 yıl
Ben onu kendimden vazgecicek kadar cok sevdim emin ol ama öyle olmadı
- +1 yıl
:/ al ozaman https://www.youtube.com/watch?v=5rwlxwj8rv8 keşke senin gibi bir sevgilim olsaymış :) kendinden vazgecicek kadar çok birini sevmek ne saflık ve salaklık birini hatırlatıyorsun bana :D
- +1 yıl
Hehehe aynen öyle herkes aciyor bu halime çok piçtim önceden bu cocukta duruldum sma anlamadi
En İyi Cevaplar
Yukardaki cevaplara yaptığın yorumlards okuduklarım kadariyla kendinden çok ödün vermişsin. Bu da onun götünü kaldırmış. Şimdi onu hiç umursamazsan senden hiç haber alamazsa tıpış tıpış döner :)
28 Yorumla- +1 yıl
Böyle diyosun beni mutlu ediyorsunnnn 😆 hehehe
- +1 yıl
Valla bilemiyorum ben 1 sene biriyle ciktim 2 sene de ayrildiktan sonra sevdim ama donmedi
- +1 yıl
Ne ise yarar peki?
- +1 yıl
Kabul ediyorum ki ben hatalarimi ama benim oldugu kadar onunda hatalari vardi ve ben onu hatalariylada seviyordum hata yapiyor diye sevmekten vazgecmedim
+1 yılBir erkek nasıl bağlanır inan hiçbir fikrim yok. Yazdıklarını okudumda o seni kalbinde ve aklında çoktan bitirmiş bu saatten sonra ciddi bir ilişki olacağını düşünmüyorum. Seven insan soğumaz. Kendimi senin yerine koydumda bana bunu yapan erkeği bende bitiririm. Boşuna kafa yorma önüne bak iki uc gun uzulursun , geleceği olmayan bir ilişki çünkü.
03 Yorumla- +1 yıl
Okadar mi umutsuz vaaka 😕
- +1 yıl
Fazlasiyla. Seven erkek soğudum diyebilirmi?
Seni sevmeyeni neden sevesin. Boşuna cabaliyorsun - +1 yıl
Haklisin
Onurlu ve gururlu ol. Erkeğe erkek olduğunu hissettir, ister geyşa ruhlu ol ister "tabi kocacım" modunda dolaş ama asla onurunu gururunu ezdirme. Bakımlı ol ve çok güzel kokmaya bak. Tüm bunlar bir araya gelince vazgeçilmez bir kadın olursun :)
11 Yorumla- +1 yıl
Olmadi yaptim hepsini
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaglanmak o degildir sevgi o degil. Simdi ki sevgi iki bacak arasi opmek dokunmak olmus. Esas seven sevdigine bakmaya kiyamaz farkli bakarsam uzulurse diye. Sevgi fedakarlik ister iki taraf icinde. Aslinda sevgi cocukluktur masum hemen uzulur ama en basit seye mutluluklar acar yuzunde. Sevgi herseydir gercek sevene fedakarligi saygiyi anlayisi barindirir. Sevmek tek basina saymak yanlistir. Gercekten baglamak birini davranisla olur ken bir bakis bile tek cumle bile tek bakis bile baglanmaya sevmeye yeter lakin bunu anlayacak kisi lazim o bakisi anlayacak bir adam lazim. O kisiyi sevecek bir adam gibi seven lazim. Kosulsuz sartsiz.
516 Yorumla- +1 yıl
Dediklerini ben yaptim ama o yapmadi her hatami yuzume vurdu ben ise hatalarini gormezden geldim srvdim sefkatle yaklastim haaa hic mi hata yapmadim yaptim buyuk hatalar yaptim pisman oldum ozur diledim ve bir daha yapmadim
- +1 yıl
Merak etme bende yasadim. Dedim ya bunu gorecek bu derece adam gibi sevecek insan yasadim diye. Kucuk bir hata da bile kalemini kiran insanla bir hayat gecmez kendini hatasiz sanar senin hatan olmadigi halde dem vurur. Bu kisiler bencildir.
- +1 yıl
Eyvallah kardesim @Enes0614
- +1 yıl
Evet o da oyleydi hatasini soyleyince de kavga ederdi
- +1 yıl
Aynen oyle. Artik yola bakmak gerekir bazen cok sevsen de seni sevmeyen icin degmeyecek bir hayati dusunmeye gerek yok. Uzulmeyede artik gerek yok. Cok uzuldum de neye yaradi ki hicbi halta hayatini normal devam ettiren unutup giden icin degmez hemde hiic
- +1 yıl
Evet ama bu kadar severken bırakılmiyor iste ask uyusturucudan betet
- +1 yıl
Hz Mevlana nin guzel bir sozu var. Seni seveni zehir olsa yut seni sevmeyini bal olsa unut. Biri sevse zaten hic gitmezdi sevse kiyamazdi. Neler yasadim ben ama degmezmis o kisilige gec anladim.
- +1 yıl
Öyle 😕
- +1 yıl
Yoluna onune bak artik en guzeli olmasi gerekeni bu.
- +1 yıl
Geri donerse peki?
- +1 yıl
Donerse ne dusuneceksin tekrar ne zaman gidecegini mi. Ya da duzelecegini mi? bir insanin gidisi ancak olumle olur ki adamdi diyesin. O kisi gitmisse donusu neye yarayacak gitmis zaten. Doner mi diye mi bekleyeceksin o kisilikler buna hic degmez
- +1 yıl
Hadi ya :/
- +1 yıl
Seni uzmek icin soylemedim asla kusuruma bakma lutfen.
- +1 yıl
Yoo dogrulari soyledin
- +1 yıl
Eyvallah ozaman.
+1 yılumursamaz olmayan kisilerle nasil sevgili oluyorsunuz garip. seven erkek sıkılmaz. ama erkegi sogutabilirsin. en azindan beni sogutabilir sevgilim sunlari yaparak,
acik ya da dar giyinerek,
baska erkeklerle konusarak,
sosyal medya kullanarak.
ben istiyorum ki herkesi biraksin sadece benimle ilgilensin benim herseyi birakip sadece onunla ilgilendigim gibi..234 Yorumla- +1 yıl
Oda aynilarini istedi ve yaptim dunyam oldu benim guvendim sevdim baglandim elbet hatalarim oldu ama hic ihanet etmedim onunda hatalari oldu ama takilmadim hic hatalarina o ise surekli hatalarimi yuzume vurdu.
- +1 yıl
o zaman sende problem yok. sadece yanlis kisiyi secmissin.
- +1 yıl
Gel bide kalbime anlat sen bunu suç bendeymis gibi seviyor gonlum bırakmıyor manyak gibi
- +1 yıl
ben de kotu bir durum yasiyorum. sevgilim olmadi ama sevdigim biri var. anliyorum kalpteki acini. ama yapilacak bisey yok gercekten.
- +1 yıl
Biliyorum en cokta buna sinir oluyorum
- +1 yıl
dogru kisiyi bulmak problem. bak benim hic sevgilim olmadi. ben bir kizin eline bile dokundugumu hatirlamiyorum. istemiyorum bir kiza dokunmak cunku evlenecegim kisiyi daha simdiden aldatiyomus gibi hissederim. saygim var evlenecegim kisiye. ama gunumuzde kizlar yariciplak, dekolteli. sosyal medyalarda her cesit fotografi olan hesaplari var. cok tiksinc bir durum. yapmayin, yaptirmayin :)
- +1 yıl
Hehehe 😊 herkes senin gibi olsa iyi olur valla
- +1 yıl
kizlar da benim gibi olsa daha da iyi olur. yatip kalkmayi halt sanan kizlar var. cok kotu bir devirdeyim. nasil biriyle evlenecegimi cok merak ediyorum nasil biri gelecek acaba karsima.
- +1 yıl
Dana gore biri gelir emin ol kardesim Allah hak edene hak ettigini verir
- +1 yıl
insallah :) ama cok korkuyorum gercekten. bir keresinde neden duzgun kiz yok diye agladigimi bilirim. o derece depresyonlara girdim bir ara.
- +1 yıl
Hahah o kadar uzulme ya evlencegin kisi sen dogarken kaderine yazildi zaten onlarida pek takma
- +1 yıl
dogru ama sonucta dusunmeden duramiyor insan :/
- +1 yıl
Ya oylede senden once ne yaptigini pek takma senden sonrasina bak seni tanidiktan sonra senin istedigin gibiyse sorun yoksa o zaten dogru kisidir
- +1 yıl
Ben elimden gelen fedakarligi yaptim patates kızartmasini cok sever kendime yaptigimda onada hep yapip goturdum o gun.
boyle bir yorum yazmissin. bana bir kiz bunu yapicak. onu sevgi manyagi yapardim. dunyalar benim olurdu :) erkegi gercekten seversen ve INSANSA gozu senden baskasini gormez - +1 yıl
ama onun gecmisinin de temiz olmasini istiyorum. ozellikle bakire olmasini istiyorum. bakire olmasini istedigim icin bakirim. sonucta ben bir kizla bile konusurken tereddut yasiyorum gercekten. resmen aldatiyorum ileride olacak esimi. o moddayim surekli. kizlardan kopardim kendimi :D o da benim gibi olup erkeklerden koparsa kendini. ve hayat noktalarimiz biryerde kesişse ve evlensek... hayallerime bak :D
- +1 yıl
He o konuda sıkıntım yok ki o konuda o konuda da her erkegin istedigi bir kizim 0. El 😆 ama bilmiyorum iste gitti bitirdi
- +1 yıl
demekki hayirlisi buymus. ben 18 yasindayim. 16 yasimdayken ( maldım o yasimda ) bir kiza cikma teklifi etmistim hoslanmistim. istememisti. sknra sevgilisi oldu ve yaptigi igrenclikleri gordum. ve sukrettim cidden iyi ki olmamis diye. unutmaya calis gercekten. bir de onceki yorumuma bir bak. patates kizartmakla ilgili yorum yapmissin onunla ilgili biseyler yazdim :D
- +1 yıl
Bu yaptiklarimin milyonda biri ve oyle olmadi iste
- +1 yıl
cok iyi birisin. hep böyle biri olarak kal. sevdigin kisi icin gurur yapma. kimse icin gurur yapma. sen de kendine gore birini bulursun insallah :)
- +1 yıl
Amin sevdigim beni sevsin gerisi bis bir sekilde hallolur zaten
- +1 yıl
ama sen sevdigin birini hep mutlu etmeye calis. patates kisartmaya devam et :) dogru kisiyi bulunca dunyalar senin olacak.
ve mumkun oldugu kadar erkeklerle konusma. sosyal medya kullanma ve acik, dar giyinme. sahsen beni cok uzen hareketlerdir. ve beni sogutur bunlar sevgilimden. ne gerek var baska erkeklere hava atmaya, kendi vucudunuzu gostermeye.
boyle biri olursan olacak sevgilinin sana laf atmasi imkansiz olur. hicbirseyi bahane edemez. problem olursa kolay cozersiniz falan..
hersey gonlunce olsun :) - +1 yıl
Sagol seninde zaten karsi taraf vucuda bakcaksa hic bakmasin pis sapiklar 😆
- +1 yıl
bizi sapik yapan da kizlar ama. sonucta erkekler aziyor yapimiz boyle. dar giyip ya da dekolte giyip de bizi azdirmaya ne gerek var kizlar :) gidin sevdiginizi mutlu edin sokakta kendi vucudunuzu baskalarina gostereceginize :)
yapmiyosundur sen umarim :D - +1 yıl
Dar giymem ama rahibe de degilim yakisani giyerim abartiya kacmam
- +1 yıl
şık giyinmeyin demiyorum ama acik ya da dar giyinmeyin. olacak sey sudur : baska erkekler size kendi menzilinden cikana kadar bakar da bakar. arkadaslari varsa laf ederler kendi aralarinda. baska da bisey olmaz. sevgilin varsa kiskandirmis ve uzmus olursun. olan bu :D
- +1 yıl
Çok acik giymiyorum zaten yakisan neyse o vücut sinirlarimi zorlamam
- +1 yıl
abartanlar var tiksiniyorum. hatta bugunlerde otobuste giderken bakiyorum disariya. acaba acik giyinmemis kac kisi gorucem diye. 20 kisi gorduysem 1 i kapaliydi, 1 i de duzgun giyinmisti ve gayet şıktı.
- +1 yıl
Sıklık aciklikla ilgili degil zaten bunu anlamiyorlar
- +1 yıl
amaclari sık olmak degil ki kendine baktirmak :) boyle igrenc dusuncedeki kizlar cok fazla. insallah hakettikleri ve evlendikleri erkekler de kendileri gibileri olur.
- +1 yıl
Hehe evde kalirlarsa şaşmam
- +1 yıl
kalmazlar kalmazlar. abaza erkek cok. ama bosaniyolar genelde.
- +1 yıl
O da kotu ya aman bizene Allah herkesin çarşısina pazar versin bosver
- +1 yıl
amin amin :D 18 yasindayim. hic sevgilim olmadi ama insan sevilmek istiyor belli bir yerden sonra. ne onerirsin :D
- +1 yıl
Git insanlarla tanis sosyal ol sana en dogru kizivara bul
+1 yılerkeğine bağlıdır.. kimisi yattığı kıza bağlanır.. kimisi muhabbeti sağlam kıza kimsi deli dolu olana.. kimiside.. teşko tipli serseri kızlara.. sen nasıl birisin erkek nası biri yani bunu söyle bence.. 100lerce cins tip var.. herif kızı tokatlıyo sokak orasında.. kız yine gidip kapısında ağlıyo bırakma beni aşkım diye ben bu ülkeyi gerçekten anlamıyorum.. adam eski kasa doğanla kız mesleğin önünde kız bekliyo.. okulun en güzel en zengin kızı buna bağlanıyo bide üstüne evleniyolar falan.. yani öyle bir soru sordunki nerden tutsak konu alır başını gider :D
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle bagliyorlar teyzemin yaptigi gibi :)
media1.ntvmsnbc.com/.../...-manzaralari-5.300w.jpg20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılDik duracaksın...
Kız bile olsan delikanlı olacaksın arkadaş...
Soğumuşmuş... Cehennemin dibine kadar yolu var, bırak gidip orada ısınsın işte...
Sana "senden soğudum" diyen birinin geri dönmesini umman bile bir defa kendi kendine yaptığın saygısızlık demektir.50 Yorumla
+1 yılErkekler kıza bağlanır. Kız erkeği kendine bağlayamaz.
Sen huyunu değiştiremezsin. Farklı davranmaya çalışırsan çok saçma görünür.
Ben demiyorum ki kibarlığı filan bırak. Açma seni sen olduğun için seveni bekle.
Seni en başta beğenmiş demek ki. Buda güzel bir kız olduğunu gösterir. Ama sonrasında huyunu suyunu beğenmemiş, senden beklentisini alamamış olabilir.
Dediğim gibi. Bir kızı seversek severiz. Yoksa ısınılmıyor. Olmuyor işte.23 Yorumla- +1 yıl
1 ayda anlayamamis mi okuz de 5 ay uzatmis
- +1 yıl
Bilemem orasını. :)
- +1 yıl
Mal vallahi bu cocuk bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılYAW ARKADAS GIDEN GITMISTIR GITTIGI AN BITMISTIR UZATMA DONER GELIR YINE BIRINI BULAMAYINCA AMA sen sen ol bıraz sabırlı ol bırak o gelsın o geldıgındede tekmeyı sen bassss olay bıtsın evla acısı gıbı koyar ozman
229 Yorumla- +1 yıl
Ama seviyorum ve belli bir gecmisimiz var unutulmuyor ki insan unutmak icin sevmez sonucta demi
Cevap sahibi+1 yılbenım kadar gecmısın olmaz ona emın ol 7 sene dıyeyım sana ıkna olurmusun
- +1 yıl
Siziz erkekler nasil hicbirsey olmamis gibi hayatiniza devam ediyosunuz bana umursamaz olmayi ögretin 😕
Cevap sahibi+1 yılsen ogle san asıl erkekler delı olur ama delı oldugunu gec anlarsın bak ben sana soylıyeyım ben hayatım şu an b.. k uzerıne b... k ama ne yapalım hayat herseye rahmen yasanıyor sen daha yenısın ayrılıkta sabır et selamate ereceksın emın ol ben 30 yasındayım dusun yanı
- +1 yıl
Biz 5 ay ciktik ve herkes bize imrenerek bakardı sence geri doner mi
Cevap sahibi+1 yıloo baskasını bulmasa sana boyle yapmazdı ya da alacagını senden aldı ne dıyeyım donmesın daha ıyı bence
- +1 yıl
Hadi ya öyle mi diyosun * çocuğu 😡
Cevap sahibi+1 yılaynen con vaynen yoksa sana yapacak canım dedıgı bırıne yapamaz erkek bunu ya bırını bulmussa ondan yapar sadece:))
- +1 yıl
Sordum var dedi bir kiz sonra sinirlendim basladim sovmeye gebertcektim cocugu o derece psikopatimdir sonra tekrar sordum bak inanmiyorum baskasi olduguna diye yok evet ama sende yoksun dedi 😑
Cevap sahibi+1 yılinanma senden korkusundan boyle demıstır hehehe demekkı baya korkutmusun cocugu
- +1 yıl
Ya ben de sinir hastaligi var doktor kırmızı reçetelik ilaclar yaziyoyor bana sır onun icin gittim doktora iliskimiz duzelsin daha iyi olsun diye gel gitlerim vardi cunku sinirlendigimde onu öldürcegimden korkuyormus birkeresinde bunu demisti bana
Cevap sahibi+1 yılıste ondan korkmus ne dıyeyım ben sana sımdı benım eskı hatunumdada vardı aynı hastalık gecmıs olmus bu arada
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederım uzuldum gercekten
- +1 yıl
Dusuncen icin sagol ☺
Cevap sahibi+1 yılrica yardımcı olabılırsem ne mutlu bana
- +1 yıl
Yani biraz daha iyiyim konusmak herseyin ustesinden getiriyor
Cevap sahibi+1 yılaynen bende hatunu boyle o ılaclardan sıldım supurdum ama neyleyım gıttı yıne basladı cunku ayrıldık evlı degıldık ama benım hayatımdı oo ya:((
- +1 yıl
Ben bir ara cocugu kacirip beni sevene kadar zorla tutmayi bile dusundum 😆
Cevap sahibi+1 yılsacmalama durumun ıyı degıl kafan karısık ondan boyle seyler dusunuyorsun hayatın bellıkı ıyı gıtmemıs senın aynı bana oldugu gıbı ama sunuda unutma herseyın her derdın bıdavası ıllakı olur bana oldu ama ben degerlendıremedım:((
- +1 yıl
Unutmak tek yol ama onu sevmeyi bile seviyorum ben
Cevap sahibi+1 yılbence ogle dusunme neler gecer neler gıder kac yasındasındakı sen
- +1 yıl
18 daha gencim ama gencligimi cürüttü 😕
Cevap sahibi+1 yılsen abınle konus rahatlarsın sıkıntı yok bende o badırelerı atlattım ben
- +1 yıl
Aslinda hayat sorunsuz insanlar boktan
Cevap sahibi+1 yılben sımdı agzımı bozmuyayımy a bos salla dolu gelsın be arkadasım :((
- +1 yıl
Insallah çirkin şansi versin Allah
Cevap sahibi+1 yılamınn banada bende ısterım yaa
- +1 yıl
Hepimize hepimize 😆
o daha önce kafasinda bitirmis ama sana söylemeye cesaret edememis sonunda bir bahane bulup bitirmis bence
13 Yorumla- +1 yıl
Evet tamda boyle oldu ama neden bitirdi onu anlamadim
- +1 yıl
Oyle de olan bana oluyo dusunen uzulen gene benim
Birine haddinden fazla değer vermek bazen onu kaybetmene yol açabiliyor maalesef.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen dogru tespit
+1 yılKadin kadin gibi olmali erkekte erkek gibi hele kadin agir biriyse dogal afettir depreme sele gerek yok
16 Yorumla- +1 yıl
Ben elimden gelen fedakarligi yaptim patates kızartmasini cok sever kendime yaptigimda onada hep yapip goturdum o gun.
- +1 yıl
Patates aski kurtarsaydi nevsehir paris olurdu
- +1 yıl
Iyi de dusuncelilik bu yani hangi kiz sana bunubyapti? Sensiz bogazindan lokma gecmedi?
- +1 yıl
Valla yapan cok hatta tabaklar bende kaldi dukkanda kullaniyom
- +1 yıl
Hahaha 😅
- +1 yıl
Oyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil baglandim ben bir bilsem.. capkin herifin tekiydim kopek oldum oluyorum ozlemekten geberiyorum.. sanirim bunun icin zaman gerekiyo yasanmislik gerekiyo en onemlisi erkegine guven vermelisin sevgini asla ondan vazgecmigni bilmemli.. bunlarin karsisinda tabiki sevgi dolu bir erkek yuregi gerekio hepsi tamamsa ask oluyo
04 Yorumla- +1 yıl
O beni sevmiyo ama oyle dedi
Cevap sahibi+1 yılBnde oyle demistim aldatmistim hatta 3 sene once ama vazgcmedi eger gercktn seviyosan sende vazgecme
- +1 yıl
Peki severmi dersin
Cevap sahibi+1 yılOrasini bilemem ben kendi tecrubemi soyledim ama sen olaya severmi diye bakiyorsan cokta sevmiyorsun demektir vazgecemick derece
+1 yılbişe yapıcak bişe yok belli bişe yaparsan bağlanır diyemeyizki :)) yemek yap
13 Yorumla- +1 yıl
Oooo anasinda yemedigi yemekleri bende yedi bizim evden cikmazdi ki o hiç 😆
- +1 yıl
bilemedim
- +1 yıl
😕 pekii
tatLım benim :) muhtemelen birini bulmuş ama bir sen daha bulamayacagı ıcin bncce doner :)
10 Yorumla
+1 yılAdamin beynini yemişsindir dirdirlarinla... sikayetlenmen simarikligin tartismalar kavgalar ya da ipleri elibe almaya calisman kendini beğenmiş ve ukala olmanda bir etken olabilir.. Ya da yeni manita yapmistir... Başka bir sebep aklina geliyor mu?
07 Yorumla- +1 yıl
Kavgalarimiz ama seven insan herseye katlanmaz mi ben onun herseyiyle kabulleniyordum onu
- +1 yıl
Katlanilir mi ya? Bir kadinin en güzel en sevimli olduğu an çenesini kapadigi andır. Niye katlansin? Nasilsa beni seviyor deyip topla tüfekle taarruz et yok ya :) eğer ki sebep kavgaysa o adama hak vermemek mümkün değil. Düşünsene tel. Caliyor bir bakiyor ki sen ariyorsun. Aman Tanrım der adam sonra :)) ( sağ salim aman tanrim dedim) yo u tube da aratirdan ne anlama geldiğini anlarsin:)
- +1 yıl
Ya okadar da ezme ama beni simdi cokta kotu davranmiyordum
- +1 yıl
Daha hüfff hüfff yapiyor tozunu aliyordum. Ezmeye baslamsmistim :)
- +1 yıl
Kadin dusmani senniiiii 😆
- +1 yıl
Sorunlu kişilik seni :@
- +1 yıl
Hehehr 😊 deliyim kabul 😊
erkek her ortama uyum sağlar;
baktı kızn ne olduğu belli ona göre istedğni verir geçer, ikinci alternatf kız dürüsttür gerçektn sevyodr o da bağlanr. yeterki emn olsn..01 Yorumla- +1 yıl
Ama baglanmadiiii
+1 yılBu saatten sonra eskisi gibi olsaniz nolurki sevdiği kızı bırakana adam demem ben
10 Yorumla
+1 yılEğer istediği şeyleri ona vermişsen sunmuşsan götü kalkışlara geçmiştir :) Haddiden fazla değer verdiysen mesela :)
10 YorumlaSıkıldım diyebilir. Ki gercekten esler bazen sıkılır bu olagandir. Ama sevmiyorum dediyse-diyebildiyse bence artik bitmistir. Kulleri eselemektense onune bakmalisin derim ben.
10 Yorumla
+1 yılEzikle örsele itin gtune sok çıkar her fikrine itiraz et saçma bul gururunu kır herseyi yap ama trip atma önemsedigini her zaman belli etme olayın matematigi budur
10 YorumlaBence zıt gitme ama güçlü ol her erkek güçlü kadını sever
10 Yorumlaaynısını kızlar da yapıyor. sevgimizi belli ediyoruz sonra sıkıldım diyip gidip piç serserilerle birlikte oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Onlarda ayri mal
- +1 yıl
Kesinlikle bro hepsine kibrit suyu
Bnmde dötimi kaldirdi kiz. Ayrilmak istedi smdi ben pesindeym
10 Yorumlabaskasini bulmustur ya da sendn cinsel iliski istemistir snde kbul etmeyince baskasnda aramistir. aci ama gercek erkeklerin dogasnda sadakat ya da maneviyat yoktur
04 Yorumla- +1 yıl
Cinselige cok yatkin degildi iyi aile cocuguydu da baskasini bulduysa sikicem onu gotunden !!! Benim gibi bir kiza yapilmaz l*n bu
- +1 yıl
Evet bana yakismiyo ama karsi tarafa cuk diye oturuyo beni bu kufurleri ettirenler utansin
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. mesela kendin olucaksın ve çizginden çıkmayacaksın kendini bilen bir insan herkes tarafından sevilir.
00 YorumlaBenim anladığım senin halin sevmek aşk değil körü körüne bağlanmak kimse vazgeçilmez değildir
02 Yorumla- +1 yıl
Evet ben onu seviyorum aşk gecicidir sevgi kalici
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim profilimi incele eğer beni böyle kabul ederse ömrümün sonuna kadar yaşardım onunla
01 Yorumla- +1 yıl
O da bir bakis acisi tabi
+1 yılhatun kişi önce erkeğinin zaaflarını bulmalı ve o yönde çalışmalara başlamalıdır. zaten bir süre sonra karşı tepkiler iyi ve ya kötü olacaktır, bu sayede iyi olan kısımda saldırılmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılsıkılmıştır büyük ihtimalle arada banada olur yapacagın şey basit biraz cilve naz yap onu heyecanlandır falan bak nasıl baglanıyor ozaman
019 Yorumla- +1 yıl
O nasil olcak
- +1 yıl
bak bein 1,5 yıllık bir ilişkim var her ilişkide oldugu gibi inişler cıkışlar oluyor hep birimiz alttan alıyoruz mesela bazen sıkılıyorum herşeyden hatta aşktan falan oda hemen anlıyor zaten bir paşam erkegim diyor bitiyorum ben o ayrı konuda :D ona karşı hep anlayış goster cilve yap işte nasıl kızsın benmi sana anlatacam bunları :D
- +1 yıl
Cok beceriksizim oyle boyle degil bir boktan anladigim yok valla
- +1 yıl
O beni bırakti zaten 😕
- +1 yıl
onun hoşuna gidecek şeyleri yap mesela yukarda biri yazmışya sen kendinden cok ödün vermişin götü kalkmış aşk yüzsüzlüktür aşk fedakarlıktır aşık olmayan bilemez ama bunu yapacakların basit gönlünü hoş etmeye bak cocugun baktın derdi niyeti başka sevmiyor tekmeyi bas gitsin hiç yüregini tüketme yol yakınken vazgec ama bu devirde seveni bulmakta zor iş
- +1 yıl
ozaman kafanı takma karşına daha iyileri cıkar yazma arayıp sorma unut elbet hoşuna giden biri olur ama emin olmadan kaptırma kendini tavsiyem bu
- +1 yıl
Evet ya ne biliyim evli gibiydik hersey cok yolundaydi
- +1 yıl
nezamandır birliktesiniz?
- +1 yıl
Mayistan beri
- +1 yıl
5 ayda bukadar samimi nasıl olmayı becerdiniz ya :D cok merak ediyorum :D
- +1 yıl
Inan bende bilmiyorum ama o yapti.
- +1 yıl
bak napalım biliyormusun
- +1 yıl
Napalim?
- +1 yıl
faceni ver ordan yazim sana
- +1 yıl
Sen ver ben ordan mesaj atiyim
- +1 yıl
mirocan001@hotmail. com
- +1 yıl
eklede görünürlügü kapatacam
- +1 yıl
eklicekmisin?
+1 yılilşkiye girdinse öyle olur. bende ilşkiye girdiğim kız ile bidaha uğraşasım gelmiyor :)
015 Yorumla- +1 yıl
İlki olsan dami
- +1 yıl
ilkim olsada fark etmez çünkü yavşayan çok merak ediyor insan. onda ne öbüründe ne var diye , aynısı var ama işte uslanmıyorum :) yakışıklı erkek sendromu var kızlarda :D böyle şeyler istemiyorsan parasız tipsiz birini bulacan. yoksa tutamazsın elinde.
- +1 yıl
Iyide benim tipim ona fazlaydi bile 😃
- +1 yıl
hahahha hep öyle oluyor zaten :D
- +1 yıl
O yuzden tipe baksaydim eger ben bitirirdim
- +1 yıl
onu bunu bilmemde araya gitmişsin :D
- +1 yıl
sen seviyor ve aşıksın ondan olabilir. ben hiç aşık olmadım :D
- +1 yıl
Bigun oyle birine dusersin ki canini cıkarir benimde oyle oldu su zamanlarin tadini cikar 😄
- +1 yıl
hiç sanmıyorum soran kişi :D
- +1 yıl
sevgilim olsa da beni sevse de canimi cikarsa keske :D
- +1 yıl
Hehe ask guzel degil bro aci veriyo ruhen çokersin yer bitirir seni kanserden beter
- +1 yıl
aşk ahmaklıktır :D ne işim olur :D seni ezik aşık :D hiç bu kadar gülmemiştim :D
- +1 yıl
Heee çok komik çooook
+1 yılSaçma soru bence seven bağlanır ama kadında zaten erkeğini seviyorsa zaten neler yapacağını bilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa fazla naz yapmissin ya da hic yapmamissin.
121 Yorumla- +1 yıl
Hic yapmadim trip atmama bile izin vermezdi
- +1 yıl
Ondan olmustur. sana her istedigini yaptirmis iste. ondan sıkılmıs.
- +1 yıl
Valla öyle rahat batmış salağa 😡
- +1 yıl
:)) sen öyle diyosan öyledir:))
- +1 yıl
Bazi erkekler cok salak oluyor sozum meclisten disari hyatimdakileri kastediyorum
- +1 yıl
Nasil yani salaktan kastin?
- +1 yıl
Raht batiyo gidiyor onu sevmeyen kisileri seviyor seven kisileri gormuyor bir hic ugruna herseyi çope atiyor.
- +1 yıl
Zoru seviyor yani. ya da ac gozlu. iliskide ipler erkegin elinde oldumu olmaz. biraz zorlayacan onu.:)
- +1 yıl
Deseydi zorlardim bana her yol uyardi 😅
- +1 yıl
İste burdan kaybediyon. bir sure sonra sıkılır karsi taraf. yanlis anlama erkekler boyle kizlari egleneck kiz diye goruyor.
- +1 yıl
Nasil yani kendini karsi tarafa adiyan birini gecici mi gorurler o zaman hic umursamiyim
- +1 yıl
Aynen oyle surundur herifleri. surekli pesinden kossunlar.:)
- +1 yıl
Iyi madem yanlizliktan geberiyim 😆
- +1 yıl
Gel birlikte takiliriz :))
- +1 yıl
Hahah olmaz surundurcem 😆
- +1 yıl
Ama canım benim sen beni yanlis anladin. arkadas olarak takiliriz demek istedim.:) :P
- +1 yıl
Hee o olur 😆
- +1 yıl
Su dil cikarma isini de halletsek tamam da:)
- +1 yıl
Anlamadim?
- +1 yıl
Dil cikariyon ya surekli (simge isareti) ona dedim. memleket nere hemşo?
- +1 yıl
Özele gel. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılVersin bir kere yeter zaten tadını alınca istesede bırakamaz :)))
12 Yorumla- +1 yıl
Hee ondan anasina gitsin o zaman 😡
Cevap sahibi+1 yılAna ne alaka :)))
ego kastırmıssın sankı
10 Yorumla
+1 yılValla woodoo bebeği en iyi çözüm
10 YorumlaBen üzülüyom ya böle şeyleri okuyunca . Ah ya :/
11 YorumlaBaşkasını bulmuştur standart yalandır bunlar
07 Yorumla- +1 yıl
Adi köpek
- +1 yıl
Eski manitam sundaki gonlumun sultani
- +1 yıl
Bahsetimiz kisi adi lazim degil
- +1 yıl
Isim vermek istemiyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olduğu zaman haber edeceğim.
10 Yorumla
+1 yılSadakat göstersin, dürüst olsun birde az mesaj yazsın yeter :)
013 Yorumla- +1 yıl
He tek kusurum fazla mesaj :)
- +1 yıl
İlk başta bunlar geliyor ama tabiki sadece sadakat ve dürüstlük yetmiyor maalesef... Söylediklerim seni yanıltmasın. Arkadaşım zamanla, seni tanıdıkça, hareketlerini, karakterini, düşünce yapımı, bakış adını ve senin hakkında bu gibi vesaire şeyleri öğrendikten sonra senden sıkılmış olabilir ve bu da zaman geçtikçe insanların dış güzellikten sıkılabieceğini ve insanın aslında iç güzelliğede önem vermesi gerektiğini ortaya koyuyor. Yani erkek arkadaşım benden neden ayrıldı diye sitem etmene gerek yok bence sen önce kendine çeki düzen ver.
- +1 yıl
Gereksiz konular sıkıcı oluyor. Siz bunu farkedemeyebilirsiniz ama erkek arkadaşlarınızı çok boğuyorsunuz. Erkekler, kadınlar gibi aynı anda bir kaç işee kafa yormak yerine, tek bir şeye odaklanıp önce onu halletmek ister. Meselâ ben arkadaşlarımla bir yerlerde oturup muhabbet ederken kız arkadaşımın durmadan mesaj atıp beni rahatsız etmekle beraber kafamıda dağıtmasını hiç sevmiyordum ve bu ayrılmama bir sebep daha eklemiş oldu.
- +1 yıl
Iyi de 5 ay surmezdi boyle olsaydi 1 ay bile surmezdi
- +1 yıl
Benim karakterim bukadar bozuk olsaydi eger benim 4 senelik iliskim dr olmazdi olamazdi onceden
- +1 yıl
Benim ilişkimde 3 sene sürdü ama aslında bana göre 1 sene sürdü. Neden mi? Ben ilişkimi aslında iki sene önceden ( kafamda) bitirmiştim.
- +1 yıl
Niye devam ettin o zman
- +1 yıl
Niye daha cok bagladin kendine
- +1 yıl
Ona çok değer verdiğim için terk edip yarı yolda bırakmak istemedim bu yüzden de benden sıkılmasını bekledim ama öyle olmadı tabii.. Bu konuda yanılmışım.
- +1 yıl
Kafanda neden bitirmistin peki?
- +1 yıl
İnsan zamanla soğuyor ve bunun farkında bile olmuyor ama zaman geçiyor ve bir bakıyorsun ki aslında ilişkin çoktan bitmiş.
- +1 yıl
Şimdi o benim için son çırpınşlarını oynuyor ama giderek dibe çöküyor, farkında değil.
+1 yılbir bakış bile yetiyo Biliyormusunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yeni bir hatun bulmuştur
06 Yorumla- +1 yıl
O hatun varya ben...
- +1 yıl
Saclarindan tutar balkonda hali cırpar gibi cirparim.
- +1 yıl
Sevmek bu demek iste cok sevince anlarsin
Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Daha güzelini mi buldu acaba terbiyesiz ya.
04 Yorumla- +1 yıl
Anasini aglatirim o derece manyagim
- +1 yıl
Hehehr 😆
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Börekler çörekler açmalısın..
00 Yorumlane bilim kötü bir yanını görüp soğumuştur belki?
02 Yorumla- +1 yıl
Ihtimal 0
+1 yılHerkese evet demeyin yandaş medya gibi.
19 Yorumla- +1 yıl
Ben picin tekiydim en fazla 10 gun surer benim takilmam ama bunda oyle olmadi ki bunla coknfarkliydi
- +1 yıl
ne demek o kızın pc i mi olur?
- +1 yıl
Evet erkeklerden daha fenadir kizlar oynar oynar bırakir
- +1 yıl
oynamaktan kastın nedir? sizin için önemli olan nedir?
- +1 yıl
Duygulariyla oynamak onemli olan sevgiii
- +1 yıl
olmayan şeyle nasıl oynuyorsun? kendini nasıl hissediyorsun bir çok erkek tarafından kullanılmış ve temasta bulunmuş olan bir kadın olan sen . ne yi amaçlıyorsun?
- +1 yıl
Derken sen saniyomusun benim ciktiklarinla ya da konustuklarimla fingirdedigimi ben 5 10 mesaj bir gulucuk 2 bulusup kafede karsilikli oturmaktan baska ileri gitmem sevmezsem ve bunu yaptigim hepsi şu an pesimde benim hatam neydi bu cocukta biliyomusun sevmem di hatam deger vermemdo gotu kalkti kendini bisey sandi ben bunun yuzune bile bakmasaydim hala pesimde dolasan kopek olurdu.
- +1 yıl
Olmasada oldu dersin sen :) iyi geceler çok seversin sen. birde gerçeği kabullenebilsen..
+1 yılUmursama gelir kapina dayanir
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle cok yuz verince gotleri kalkiyor cunku
- +1 yıl
Aynen vazgecilmez saniyorlar kendilerini
+1 yılYatak ve yemektir erkegi eke gecirmenin yolu
00 Yorumlayatak ilişkiniz var mı?
00 Yorumlagüven vermelidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Başka biri vardır
00 Yorumla
+1 yılsevişmesi yeterli
02 Yorumla- +1 yıl
Yalan.
- +1 yıl
yalan değil işini bilmiyorsan yalan dersin
+1 yıluğraştırma fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVermissindir
015 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka anonim
Cevap sahibi+1 yılVerince soguyolarmis oyle diyorlar
- +1 yıl
Sacma daha cok baglanmazlar mi benim bildigim 😐
Cevap sahibi+1 yılBana veriyorsa herkese verir derler bence
- +1 yıl
İlkse oyle demezler o bakire olmayip verenler icin gecerlide vermemek en saglami
Cevap sahibi+1 yılAynen vermiycen ilkse benden sonra verir der erkek bunlar guvenmeyin sunlara vermeyin surtsunler
- +1 yıl
Hepsi uckuruna duskun kısır kalsinlar o derece feminist oldum 😆
Cevap sahibi+1 yılBende omrumun sonuna kadar tek kalabilirim:) sakin hic bir erkege o kdar guvenme sakin!
- +1 yıl
Evet evlilikler bile bitiyor sonucta
Cevap sahibi+1 yılAynen ki erkekler cok salak elleyip elleyip ellenmemis istiyor kendi ellediklerini bile kabullnemiyor o ilk gecede ilk yasamak istiyor
- +1 yıl
Simdi böyle diyorsunuz ama ölmezseniz 10 sene sonra ellerinizde cocuklarınızla ahmet sunuda ye oğlum demezsiniz umarım :D
Cevap sahibi+1 yılNasip diyelim;) ben cevremden edindigim tecrubelerle erkeklere guvenmeme karari aldim yinede Allah bilir @Kuralsiz49
- +1 yıl
Bence kadınlara güvenmeme kararı aldım!
Hadı bakalım
Cevap sahibi+1 yılAma kizlarla oynuyorlar resmen nasil guveneym
- +1 yıl
Hepsinin biyerleri biyerlerine girsin
+1 yılVer gitsin ondan :)
00 Yorumlavermelidir her yerden
05 Yorumla- +1 yıl
Heee anlamadim?
- +1 yıl
Ne diyon beer