napsam ben kızı kendime bağlarım tamam cepde derim? çok sevmesini istiyom
Cevabın nedir?
+1 yılOyle kolay degilHer kadının kadınlığı, eve girince çocukluğa dönüşür. O yüzden kolaydır aslında bir kadını mutlu etmek... Öyle evler, arabalar, yatlar, limanlar lazım değil.
Bakın, ben birkaç örnek vereyim...
Birlikte sinemaya gidin mesela ve saçlarını okşayın. Şımartmak güzeldir, şımartın.
Sevdiğinizi söylerken gözlerinin içine bakın ve onunla birlikte geleceğe dair planlar yaptığınızı söyleyin. Bu ona güven verir.
Her konuda en büyük destekçisi olun, teşvik edin onu. Hırslandırın. Yanında olduğunuzu hissettirin.
Öpmeden önce tıraş olun mesela. Daha yumuşak öpücükler ve kocaman bir sarılma için...
Gerektiğinde teselli edin onu, başka dünyalara götürün. Güldürün, eğlendirin!
Önce birlikte alışverişe gidin, sonra da yemek yapın. Herkes hünerlerini göstersin.
Görüntünüzü yenileyin, arada sırada değişin. Değişimden korkmayın. Kendinize bakın.
Hata yaptığında taviz vermeyin, ama affedin. Minik bir kedi gibi sevin.
Hayran kalın ona, sarılın ve tanrıçanız yapın!
Küçük sürprizler yapın, hediyeler alın. Pamuk şeker olabilir.
Spor ve rejim arkadaşı olun ona.
Aklıma gelenler bunlar. Eklemek istedikleriniz varsa görüşlerinizi beklerim.
Kadınları mutlu etmek işte bu kadar kolay, ama bir kadın bunlardan sonra bile sizinle mutlu olmuyorsa sizi sevmiyordur. Bunu kabul edin.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIlgilen, komiklik yap, alistir kendine . Ne yap ne et itici olmadan basar bunu. Sonra kaale dahi alma , soru soramasin bile, küs triplerine de girme sakin. Başka kızlarla ilgilen hatta onu kiskandiracak bir kız bul onunla takıl. Arada sırada yanına uğra eski samimiyet devam etsin, kafası karışsin, kesin uykularina girersin , unutmadan sakın tensel temasta bulunma, cok istiyorsan saçına dokun ama bu ani ve bir kereye mahsus olsun ki seni istemeye başlasın . Arada iltifat et arada laf sok ama çoğunlukla cool takıl. Parfüm önemli, gülüş önemli, gülüşün Güzelse olur emin ol . Apaçi olma, Abaza olma, sirnasik olma, yilisik olma, hoduk olma, kiro olma, yumuşak olma. Bir de kızları etkileyen diğer unsur şu : erkeklerle ve diğerleriyle kaba konuş arada , ona gelince saniyesinde rica etme uslubuna ulaş. Bir kızın kafasını karistirdiysan en az bir yıl senin için kivranir , net! Yardımcı olabildim umarım...
1821 Yorumla- +1 yıl
dedikleini yapacagım
- +1 yıl
niye bütün sırlarımızı söylüyon ya yazık değil mi o kıza :)
- +1 yıl
yok gerçekden çok seviyorum ya yapamdım da aynı servisteyim zaten onlada :P çok seviyorum
- +1 yıl
kanka ne yaptın sen jkdsghf iki sırrımız vardı onu da döktün fgdf
- +1 yıl
Kızlar sakin olun, sizi seviyorlarsa siz de onları seversiniz herkes mutlu olur , mantık basit 😀 üstümde denendi oradan biliyorum, 5 sene az mı çektim ben ama yilmadim tabii, sonunda kurtuldum, unuttum. Siz de bir gün unutursunuz tedirginlige hacet yok
- +1 yıl
şu an son dakka gelişmesi zoruna gidiyorum tenefüslerde yanıma geliyor trip atıyor mesela foto çekilirken gördü beni :D dedim selfie çekilelimmi dediki git onla çekil ben senin karizmanı bozarım.. sonra sınıfına gitti :D bu neye işaret harbi dediklerini yapıyorumm işe yarıyor
- +1 yıl
dedikleri harbiden çok dogru..
- +1 yıl
çoluk çocuk işi l*n bu :D
- +1 yıl
Gençler sakin olun, eğer ruhlar için bir çözüm onerisidir is yetişkinlere dayaninca kızlar paralı şık beyefendi ve baba olabilecek Insan arıyor, ergenlik döneminde bunları boş aktivite amaçlı kızlar üzerinde deneyin canlarim , kızlar biraz gururluysa kivransada gelmez size o ayrı konu😏
+1 yılBiraz ağır bir görüş, yapması da zor özellikle seviyorsan... Ama eğer sevilmek istiyorsan yapmak zorundasın. Karşındakine insan gibi davranmayacaksın... Tıpkı gıcık olduğun, senin arkadaş grubuna katılamaya çalışan ezik çocuğa ne yapıyorsan sevdiğin kıza da aynısını yapacaksın... İlgi işe yaramaz... Kendi kendini yer durursun... Asla unutma deveyi diken, insanı...
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. En temel kural. Zamanını bekleyeceksin. İlk hatasında uyar, ikincide sert çık, üçüncüde ağzına et.. bak nasıl geliyor paşa paşa :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
12Cevap
+1 yılFarklı olacaksın. Bak bu tüyo örneğini bir arkadaşıma verdiydim, oda ana fikri kaptıydı ve sonra hiç biş kız tavlayamayan çocuk aniden kaşar oldu çıktı başıma. Umarım sende kötüye kullanmazsın.
Bir kızla randevulaştın herşey çok iyi, evine götürme aşamasına kadar ilerledin, ona buse ver, yatağını aç ve git kendin başka yerde yat. Zaten bir erkek bunu yaparsa, o erkek her şekilde o yatakta yanlız uyumayacaktır. O kız ağzı açık kalır ve gelir yamacına sokulur. (bu örnekten ana fikri çıkarırsın umarım ;) )00 Yorumla
+1 yıl1 m. iple sıkı sıkı bağlayıp, cebine koy..:D Önce bir kadın hakkında 'cepte' lafını kullanmamayı öğren, sonra burada "Acaba kızla yatsam ne olur?" sorusunu takiben,"Hamile mi?" sorusu gelir... Bu yaşta cebe atmayı düşüneceğine adam olmaya çalış, o yaşta aşk meşk olmaz. Kızlara değer vermeyi öğren (Anneni, kız kardeşini düşün) İpsiz sapsız karı kız ardında koşana ancak it denir, sen it değil efendi sorumluluk sahibi ol...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBahsettiğimiz kızın kişiliği önemli. Ilgilenip ilgilenip birrden uzaklasip baska kizlarla ilgilenirsen şerefsiz bu diyip soguyabilirde. Kendini hic bir zaman bböyle bir erkek gibi gösterme kizlar böyle erkeklere takinti yaparlar ama sevmezler. Daha iyi bir alternatif çıkınca unutuverirler ama aşkı sevgiyi paylaştığı samimi birini gerçekten severler kolay kolayda unutamazlar.
00 Yorumla Bir filiz düşün ona bakmazsan onu iyi bir yer iyi zamanında sulamaz gerektiği kadar güneşe çıkarmazsan kurur kalır bunların hepsini yapmakta emek ve sabır ister. Bir insanın seni sevmesini bağlanmasını istiyorsan ona emek ver elinden tut zor gün değil heranında iyi kötü yanında ol emin ol senden vazgeçmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüven verirsen bağlanır.
bir de rayında olmalı her şey, ilgiyi bile ne çok az ne de çok vereceksin.
bağlanmak kolay değildir. bağlanmak aşka yakın bir şeydir... sevgi olmazsa bağlılıkta olmaz. birde aranızda geçen ufak yakınlaşmalarda bağlılığı artırır. tutkulu biri ol :)10 Yorumlakız cepte terimini kullanan bir tipsen zaten kaybedersin. önce bunu aş ;)
52 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
- +1 yıl
ahah çok doğru valla :)
+1 yılkızdan kıza değişir tabiki ama ben olsam kıskansın benle ilgilensin zamanını benle geçirsin beni arkadaşlarıyla ssevdiğim kız diye tanıştırsın beni sahiplensin isterdim bunları yapıyorsa ben zaten ona bağlanmış olurdum
00 Yorumla
+1 yılnasil baglarim kafasi cok sacma.. birak bu ayaklari.. baglamakmis... insan isteyince ipini oyle bir koparirki yine sap gibi kalirsin.. birakin boyle bencilce sevmeleri.. adam gibi seversen o zaten bir yere gitmez..
10 YorumlaValla bana kalırsa kadınlar sadece kaybettiklerini hissettiği zaman aşık oluyolar bir iki hafta ilgilen sürekli üzerine düş onu mutlu edicek seyleri yap sonra biraz da soğuk davran vazgeçilmez olmadığını anlasın bak nasıl aşık olucak
00 Yorumla
+1 yılKızı bağlamak direk olarak matematik işdr yani herşeyi fazla ya fa eksik yapma dozunda olmalı abi kıskan yeri geldyse ama dozunda sevdiğini hissettir ama aynı şekilde herşey ince hesap ili eğer hesabn iyyse bağlanr
00 Yorumla
+1 yılona çiçek al romantik şeyler söyle beklemediği bir anda romantik bir şekilde öp ve gülümse onu koru anlayışlı ol onu eğlendir kendini güvende hissetmesini sağla gibi şeyler söyleyen insanları dinleme
00 Yorumla
+1 yılWoodoo büyüdü yaptır. .. töbe töbe seveceksin kardeş başka bir formülü yok. .. kılıbık olmadan onu el üstünde tutacaksın değer vereceksin saygı göstereceksin. ..
00 Yorumla
+1 yılöyle ilk günlerde yatağa atmaya çalışan tiplerden olma, nazik ol, ona kendini önemli hissettir, biraz kıskan ama abartma, centilmen ol, haksız olduğun noktaları kabullen, küçük iltifatların olsun ama arada sırada, biraz da orijinal ol gerisi gelir zaten :)
00 Yorumla
+1 yılOnunla ilgilen ama cok abartma bunu senin kendi mesguliyetlerinin oldugunuda gorsun cok sik sevdigini dile getirme arada suprizler yap fakat nadir. Onu hem mutlu et hemde onsuz da olabilecegini goster. Isin sirri bu bence erkeklerdede kadinlardada bunun gecerli oldugunu dusunuyorum
00 YorumlaBundan kolay ne var onla ilgilen guzel seyler soyle onu umursadigini belirtt 1 hafta boyunca hep ustune dus mesajlar at mutlu et cikolatalar felan ne seviyorsa al surekli ilgilen birden ilgini azalt bak bu sefer o senin uzerine dusuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. o kızı sürekli güldür ve onunlayken can alıcı bir şekilde gül kızlar gülüşünü begendikleri erkege baglanırlar genelde onun yanında ol dertleş ilgilen iştee e:D
00 Yorumla
+1 yılsen onu ne kadar seversen o ne kadarını gorurse o kadar sana baglılık gosterırve senınle herzaman olmak ıster
00 Yorumla
+1 yılOna bir şeyler öğret. Senin gerçekten bir şeyleri çok iyi bildiğini, öğrensin. Ne olursa. Gönlü zaten varsa öğretmene izin de verecektir zaten.
00 Yorumla
+1 yılKızı kendine bağlamaktan basit bişi yok cidi düşündüğünü göster ailenle tanışttr ilgilen oldu biti kız sana kör kütük :)
00 Yorumla
+1 yılbir anda olmaz o iş hayatının içine gir ama hayatının içine etme devamlı ara sor mesaj at süpriz yap arada bir abartmadan kıskan koru falan vs..
00 YorumlaYapma kardeşim be. Kızı kendine bağlayıp gideceksin de onun kalbinde büyük bir yara mı açacaksın. Eziyet etmeyin kızlara. Zaten hassas varlıklarız
01 YorumlaErkek kizi sicmayacak, oyle her bokuna karismayacak ama gercekten sevecek. Deger verecek ki kiz da ona guvensin, sevsin.
00 YorumlaUmursama. Kafayı yiyoruz valla o sırada bağlanıyoruz :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKafasındaki hayal her ne ise, onu yaşatarak.
yani bu da kişisine göre değişir.10 Yorumla
+1 yılIlgi gostermeyince dedigin bir dedigini tutmayinca salak gibi baglanma ozelligimiz var.
20 Yorumlagözün dışarda başkalarında olmasın onu cok sevdiğini onsan başkasını sevemeyeceğini göster
00 YorumlaGuvenle baglanir sahipleniyorsa baglanir iyiyse baglanir
00 Yorumla
+1 yılönemli olduğunu hissettir. ama kızdan kıza değişir kimi süprizlerden hoşlanır kimi romantizmden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cepte evlensen bile deme.
Seviyorum ve seviliyorum diye sevin ama bir esyamis gibi düsünme.00 Yorumla
+1 yılOnun vazgeçilmez ve tek olduğunu hissettirp, güven verdin mi tamamdır.
00 YorumlaOnu seni ona özel göseticek ve kimseye vermediğin sevgiyi vermen lazım
02 Yorumla- +1 yıl
başka mesela ama tanışmıyorz benden kücük 1 yaş ben lise son o 3 bana sorular soruyor bazen felan konusuyoz pek degil
Ona kadin oldugunu hissettir duygusal davran kalbinden gecenleri soyle hep
00 Yorumla
+1 yılHer an sahiplenir ama aynı zamanda bir yakın bir uzak davranırsan garanti veriyorum kız senin.
01 Yorumla- +1 yıl
Peki neden öyle uzak davranınca kızlar ne düşünüyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsevicegi varsa sever zaten ayriyetten bisey yapman gerekmez
30 Yorumla
+1 yılSevecen ve şefkatli yaklaş onun ruhunu okşa ama mesafeyi koru çok yakın olma uzak dur ara sıra bak nasıl bağlanıyor sana ha bide ona seni kaybetme korkusu yasatt canını yakmadan
00 Yorumla
+1 yılDiyelim ki kızı kendine bağladın. Hani tamam cepte derim demişsin ya eğer onu mıza hissettirirsen ömür billhah bir daha cepte olmaz o kız. Senden ışık hızıyla soğur. Nasıl bağlarsın bilmem de bağladığın zaman onu hissettirme sakın kıza
00 Yorumlacep de derim ne demek ? sen bu düşünceyle yaklaşırsan bağlayamazsın kendine.
00 Yorumla
+1 yılNiyetinin ciddi olduğunu hissediyorsa bağlanır, kendimden biliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
+1 yılDikkatlı ve çekici bakarsan ona karsı nazik olursan:)
00 Yorumla
+1 yılTaktik kullan, ilgilen geri çekil ilgilen geri çekil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde hüzünlü takıl kız sana acısın yardım etmeye calışsın böylece cok sık konusursunuz arkadas gibi davran ondan sonra gekir gerisi
00 YorumlaKızlar balanmaz sadece erkek ler balanir kizlar adam gibi adam lari sevmezler nerde i*ne yalanci serseri işsiz güçsüz öküz var onlarin pesinden koşar lar bunu bil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahiplen, kıskan. Soğuk davranırsa sende soğuk davran paşa paşa dönecektir sana senin ilgimni özlediği için
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevmese bile yapar herkes bunu
+1 yılbunun bir förmülü yok ama centilmen olmak bir başlangıç olabilir
00 YorumlaBir adet kelepçe ile kendini bağlayıp anahtarı yut :)
00 Yorumlakıza kıskandığını belli et bisüre sonra ilgini çek biranda üstünden bak nasıl geliyo sana tecrübe bu
10 YorumlaÇözümün varsa bende aynısını hoşlandığım erkek için istiyorum nasıl ilgisini çekerim :/
01 YorumlaKızlar güldürülmekten güzel kelime söylenilmesinden etkilenir ve ilgi başta olmak üzere meleğim kelimesine kadınım kelimesine bayılırlar ;)
00 YorumlaEğer seni, kendinden bile çok severse bağlanmıştır ki o zaten.
00 Yorumla
+1 yılOnun hoşlandıgı şeyleri yap ona güven ver güldür onu vakit geçirin onu sevdiğini hissettir zaten gerisi gelicek :)
00 Yorumlaonunla ilgilendiğini sevdiğini hissettir her zaman yanında olabileceği bilsin ama fazla sıkma
00 YorumlaEn mantıklısı zincirle bağlamak :)
00 Yorumlakıskandırma ve ondan gizli iş çevirme :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir ip al bağla kendini:)
00 Yorumlasen kıza bağlanırsan olur ancak bu işler :)
00 YorumlaGosterip verme. A pardon yanlis oldu asfsgsha
01 Yorumla- +1 yıl
Yoh yav
+1 yılsen tam bir hayal kırıklığısın
00 Yorumla
+1 yılasla cebe konulmaz onlar
00 Yorumla
+1 yılAğlarken göz yaşını silmen yeterli olur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilgilen geri çekil çok tehlikeli tavsiye etmem
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri