Bakılınca sıradan bir soru gibi gelsede gerçekten hiçte sıradan bir soru değil. Gerçekten erkekler güzellige önem veriyor fakat onu güzel olsanda kendine bağlayamıyorsan bunun nedeni nedir nasıl bağlanır bir erkek kıza ? kafamda deli sorular yine :) şimdiden teşekkürler..:)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/e7ELxtdQ5tUbir kere çok fazla güzel olmayacaksın... bakımlı olacaksın ama makyajın dozunu kaçırmayacaksın... heryerde herkesin ilgisini çeken kadınlar erkeğe ürkütücü ve erişilmez gelir... sana yaklaşmak bile istemeyebilir... ya da sadece cinsel amaçlı yaklaşır...
erkeklerle fazla yüzgöz olmayacaksın... aranızda yarı resmi yarı samimi bir muhabbet olacak... erkeklerle kanka ayağı yapan kadınlar aman aman çok çekici(güzel demiyorum) değillerse erkeğe itici gelirler...
doğal bir görüntün olmalı... fazla zorlama ve yapay bir imaj erkeğe itici gelir... sadece sana bakmakla yetinir bu durumda... ama doğal-anaç bir tarafın varsa seninle tanışmak için can atacaktır...
yanında bir yancın bulunacak ama o da sana her zaman yapışık kalmayacak... hiçbir erkek bir kızı götürürken yanında yancısını istemez... yani sürekli istemez... arada bir yancının arazi olması gerekir...
çok fazla insanla yüzgöz olmayacaksın... bu tarz kızlara herkes ulaşabilir imajı doğuyor çünkü... takıldığın samimi arkadaşların varsa onlarla idare edeceksin... ortamların çocuğu olmak erkek de bile itici olabiliyor ki kızda hiç çekilmez...
çalışkan, zeki ve kültürlü bir imaj çizeceksin.. ya da öyle olacaksın... erkekler çevrelerince değerli bulunan kızları elde etmeye çalışmak isterler... bunun bir havası vardır... hiçbir erkek rahat, koyvermiş kızlardan hoşlanmaz...
fazla kokoş giyinmeyeceksin... yarı spor yarı klasik tarza erkekler bayılır... internette fazla açık hesabın olmayacak... intagram ve twitter hesapların korumalı olmalı... erkeğe çekici ve gizemli gelir bu...
yerine göre erkeği kontrol eden, hesap soran pozisyonda olman gerekir... asla küfürlü konuşmaman gerekir..
ben mesela bildiğin uzun boylu bir adamım ama gittim 1.65-7*'lik bir kıza aşık oldum... niye çünkü çok güzel gülümsüyordu da ondan... mest oldum o gülüşteki doğallığa... kasım kasım kasılmak kadını itici erkeği çekici yapar...
ben şahsen kendim manken vücutlu olsam bile manken vücutlu kızları sevmiyorum...çünkü bu kızlara bakan eden çok olur... erkek sürekli olarak hemcinsleri ile rekabet halinde olmak istemez...kendini fazla belli etmeyen, çekici(güzel değil) ama bağımlılık yapıcı aurası olan kadınlar her erkeğin hayalinde olan kadınlardır...2921 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkendine has bir çekicilik ve havaya sahip olmak demek.. bunun giyim kuşamla ya da vücut özellikleri ile alakası yoktur..bir tavır, bir dokunuş, bakış, mimik vs
yani kısacası vücudunu nasıl hareket ettirdiğin, kullandığınla alakalıdır... vücudunu nasıl taşıdığındır..o kendine has ve çekici olmalı.. bunu ancak deneyerek keşfedebilirsin... mesela bazı kızlar gülümserken hafiften(fazla kışkırtıcı olmadan) saçlarıyla da oynarlar... bu bir aura yaratır...sadece sülümsese zorlama olduğu düşünülürdü.
Cevap sahibi+1 yılyani evet gamze kızlara yakışır... ama esas mesele gamzeli olmak değil... onu nasıl kullandığın... olay birşeye sahip olup olmamak değil... o şeyi doğru kullanabilmek...
bir de bir erkekle çıkarken o erkeğe artık başka erkeklerle fazla yüzgöz olmayacağının garantisini tavırlarınla vermen gerekir... bunu yaparsan erkeğin kafası rahat eder ve sana bağlanır... bunu yapmazsan ben olmadığım zaman öteki erkekler buna yazarsa ne olur diye düşünür.
birlikteyken sadece onun olduğunu hissetirmelisin
Cevap sahibi+1 yılerkeğin her dediğini yaparak onu kendine bağlayamazsın... bu çocuk seni çok yakın zamanda bırakacak görürsün... erkeğe hattını vermek de nedemek?!
Kendinden çok ödün verip , kimseyi borçlu duruma düşürme. Hiç bir borçlu alacaklısını sevmez..!- +1 yıl
E güzelsek napalım ölelim mi :( her guzel guvensiz degildir , tanımadn karar vermeyin lutfen :(
- +1 yıl
Vay be. ! Erkeklerin istediklerine bak. Ben hiç kasmam. Sevgilim çok yakışıklı, ben de herkezin baktığı bir hatunum. Bana bakılmasını istediğim için değil, güzel giyinince daha iyi hissettiğim için kıyafetime ve vücuduma özen gösteriyorum. Sevgilimde bu durumdan hoşnut. Bakışlarından çok rahatsız olduğumuz insanlar olunca benim taktiğim onun dudaklarına yapışmak, onun takdiği ortamdan ayrılmak. Senin yazdıklarını görünce sevgilime şükür ettim. Kim ister ki senin yazdıkların gibi bir kadını.
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel olan kadınlar, aslında şansız ve bahtsız kadınlardır...
çok güzel kadınlar, erkekleri etkileseler de, onların yanlarında bulunan kadınların sonsuz düşmanlıklarını çekerler...
güzel kadınlar aslında yalnızdır... ve yalnız kalmaya çoğu zaman mahkumdur... çoğusu imajının aksine çok kırılgandır
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevabım...
- +1 yıl
Buraya nasıl geldim bilmiyorum ama ben de kızların dusmanliklari erkeklerinse sinirli bakislarini cekiyorum her gun. Ben kendimi oyle gormesem de cok guzelsin diyorlar. Yanlızım ezilmek uzulmek icin geldim sanki adam gibi seven olmadi beni ne kotu igrenc davranislar yaptim ne de cok icine kapanik biriyim. Ama su an kendi halime cekilmeye karar verdim. Hoslandigim erkekte senin istedigin kizin tam aksi bir kizla konusuyor. Benim yaptigim tek sey igrenc kelimlerle adimn gecmesine sucum olmamasina ragmen sevilmemeye uzulmeye igrenc birisymis gibi gorunmeme ve fazlasina aglamak.
En İyi Cevaplar
kendinde güzellik yetmiyo diyosun. yetmez tabi o kadar çok kız var ki piyasada niye senle yetinsin. kafanı kullan biraz. kızlarda aynı şekilde kendilerini bulunmaz kumaş sanıp peşinden koşsun isterler ama bilmezler ki 3 saatlik yatak seansı için olduğunu. yani öyle işte..
223 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜc senelik iliskim var. Sevgilimle aramda gizli sakli tuttugum en ufak birsey yok. Yalan yok, etrafimdaki erkek arkadasim bir elin parmagini gecmez ve kendisiyle de tanistirdim. Az biraz birseyler yasamak getekiyor. Fizik guzelligi demissiniz balik etliyim oyle ahim sahim bir guzelligim yok yuzum bebek gibi giyinebiliyorum. Sevgilimle arada bir engel yok. Hesap odeme mevzularini bile cekinmiyoruz bende yoksa ondan onda yoksa benden. Evine gider yemek temizlik de yaparim. Fakat arada bir nazli olmak zora yatman gerekir. Ara sira hediye falan al ona begenecegi bir giysi gomlek olabilir.Sinemaya gidin bol bol zaman gecirin,tabi bunlarin hepsinin olabilmesi icin erkeginde srnden hoslanmasi gerek. Sporunu da yap cilt bakimini eksik etme saclarini arada bir degistir rengi olur kesimi olur.hergun ayni tarz giyinmektense hergun farkli bir kadin ol. Ve en onemlisi soyundugun zaman ic camasirina hayran kalmali dantel camasirlar herzmn estetiktr bnu unutma canm ;) Derler ya yatakta kocana rus sokakta hanfendi o hesap;)
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 6 aydır bağlayamadım kendime sürekli beraberiz arkadaş adı altında ama bu zamana kadar bir itiraf açılma gelmedi ki ben hoş bir kızım ağzımda iyi laf yapar peşimde de bir sürü insan var ama olmayınca olmuyor sanırım :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloke taktıkleşiriz :D 2 dakıkalığına açıcam sen ekle beni ..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. kızlar güzele değer verir
ve onu elde etmek ister
seni elde etmek için her yolu dener
eğer seni elde ederse senden kaçmaya çalışır
şimdi bu araya dikkat et!
eğer erkeğin önüne evlilik engelini koyarsan
seni elde etmesinin tek yolu evlilikse seninle evlenir
boşanmada zor olduğu için erkek sana bağlanır)
bir çok ilişkinin bitmesinin nedeni
erkeğin kızı bedava kullanmasıdır51 Yorumlaerkekler güzelliğe önem veriyor diye birşey yok çevrendekiler veya çoğunluk öyledir..benim eşim öyle ahım şahım güzel değil ama dünyanın en güzel yürekli insanıdır..o yüzden ona aşığım geçmişimde ne güzeller çıktı karşıma hiçbiri onun kadar aşık edemedi..
313 Yorumlakesinlikle güzellikle alakası yok diyorum tekrardan benim lisede aşık oldugum kızı hiç kimse begenmiyordu bunumu buldun yaşlı resmen bu diyolardı ama benim için tarifi mümkün degil neyse bana sessiz sakin bir köşede durması fazla arkadaşı olmaması masum bakışı hosuma gitmişti
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende erkekler için bu kadar savaşmayın :).Erkekler çoğu avcıdır.Yeni avlari severler.Size olan av heycanı bitince yeni avlara yönelirler.Hayatınızda erkeklere bağımsız yaşayın.
510 Yorumla- +1 yıl
Evlilik herkes için değildir.Ben erkeklerin arasında büyüdüm.Onların doğalarında avın heycanıdir onları doruklara getiren.Avın kendisi değildir.Kadınların çoğu onun için hayal kırılığına uğrarlar.Heycan biter yeni av sezonu başlar.O nedenle bu kadar ihanetler ve evlilikler yıkılıyor.Çünki artık kadınlarımızda erkeklerin yaptıklarını taklit ediyor ve ya erkekleşiyor.O nedenle ben pek erkekleri kendime bağlama taraftarı değilim.Avcılarla uğraşacak zamanım ve gücüm yok :).
- +1 yıl
Aman gizli .Yapma etme.Ben yalnız kurtum .Sitede kendimce dolaşıyorum :).Siteden edindiğim arkadaşım yok.Kızlar soruyor ekli sadece listemde oda yılda bir kere ya doğum günü mesajı atıyor ya da sitede 2 seneyi doldurdun al sana 100 exper diyor.
Güzel bir gece dilerim :). - +1 yıl
Ben bir kadınım.Benim için cinsiyetin önemi yok.Nasıl bir erkekle konuşuyorsam bir kadınlada aynı şekilde konuşurum ve ya tam tersi.Arkadaşım yok site içinde.Yalnliz yalnız gezinirim kendimce.Onu belirtmek istedim sadece.Maksadım kırmak değildi.
Güzellikler dilerim. - +1 yıl
Ben en iyisi uyumaya gideyim.Güzel geceler dilerim.
- +1 yıl
ava giden avlanır
güzelse o kızla bir kaç gece geçirmek için bağlanıyorsun ama etkileniyorsa senden güzelliğinden davranışlarından konuşmalarından falan değil bir erkek bağlanıyorsa gerçekten bir nedeni yoktur, güzelliğin için vs. için senle birlikteyse senden daha güzelini bulduğunda sana tekmeyi basar
12 Yorumla- +1 yıl
hevesi geçtiğindede basıyo tekmeyi .
+1 yılKişiden kişiye değişir. Benim dikkatimi çeken ilk şey kapalı olmasıdır. Sonra tanıdıkça kişiliğini incelerim . Samimi, dürüst,ağırbaşlı ve sempatik olması beni daha da cezbeder. Güzellik ön planda değildir hiç bir zaman benim için. Öyle işte.
30 YorumlaMuhtemelen yakışıklı bir oğlana aşık olmuşsun.Sen çok güzel değilsin şöle bölesin.Oğlan sana aşık olmamış.Oğlanı tavlamak istiyorsun.Oğlanı hızlı bir şekilde etkileyebilmek için ona vereceğini söyle ağzı kulaklarına varır.
01 YorumlaKısmen annesinin iyi yönlerine benzeyen bir kıza, gelecekte karısı olarak görebilmesi muhtemel olan kıza, hem huyunu hem fiziğini beğendiği kıza, kendisini erkeğinin korumasına bırakmış kıza bağlanır.
01 YorumlaOlacak ile öleceğim önüne geçilmez. O, doğru kişi ve hislerle alakalı. Ama bağlanabilecek bir erkeğin özellikleri dersen;
1) Allah korkusu
2) Annesi sevgisi.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. bir insan ne kadar güzel olursa olsun, iki taraf için de aynı. karakterler birbirine uymuyorsa o iş olmaz.
14 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek 4 tip kız ister 1.Yüz güzelliği (Sarışın esmer kumral farketmez) 2.Fizik güzelliği zayıf kilolu farketmez 3.Akıl güzelliği (Kız nerde ne yaptığını ve ne yapacağını iyi bilecek.4.huy güzelliği (İyi sevecen sempatik ve Anne huylu)
41 Yorumlabence şöyle güzelliğinin yanında basit olmamalıçok güzel olsada basit olduğu an benim için bitmiştir demektir soğurum yanlış anlama ama söyle tabir edicem güzel olup 'gösterip vermeyen' kız kendine erkeğini bağlar ve evlenincede onu mutlu eder..
115 Yorumla- +1 yıl
ben öyle bağlanırım belki kızlar kızabilir ama daha önce başımdan defalarca geçti sonuç hep aynı çıktım sevdim yattım ayrıldım malesef ki :( yani yatma işi tamamen beni sogutuyor kesinlikle bağlamıyor.He söyle olabilir sevişirsin ama cinsel ilişkiye girmessin ama sevişirkende çok istekli gözükmicek
+1 yılGizli kapalı bir kutu gibi olmalısın , merak uyandıran ve bir o kadarda ilgi çekici , farklı olduğunu ona kimsenin hissetiremeyeceği duyguları hissetirebilmelisin .
25 Yorumla- +1 yıl
rica ederim başarılar lütfen bütün bunlar iyi yerlere gittikten sonra onu yarı yolda bırakma olur mu :)
- +1 yıl
o zaman harika teşekkür ederim sana ,umarım ikinizde çok mutlu olursunuz :)
en iyi cevap seçtiğin cevap güzel olmuş. ben de özet geçmek isterim; hafif kız olmayacaksın. hepsi bu ;)
01 Yorumla
+1 yılİple , halatla ,msnle, viberla, wharsapla, telefonla, wireless la , bluetooth la , kızılöztesiyle ve mor ve ötesiyle ama sen tutkuyla bağla bence :)
03 Yorumla- +1 yıl
dimi :)
bağlanmanın iyi birşey olduğunu mu sanıyorsun? olası bir ayrılıkta psikolojik ve duygusal sorunlar oluyor
220 Yorumla- +1 yıl
Çok gençsiniz ya bu yaşlarda böyle şeyleri düşünmeyin. Heves olabiliyor çoğu zaman. 22 23 yaşına kadar evlenmeni tavsiye etmiyorum kendine yazık etme. ki zaten erkek arkadaşında daha erken olduğunu düşünüyordur. neden ideallerinin peşinden gitmiyorsunda evlenmek istiyorsun ki
- +1 yıl
bak belki sana öğüt verecek bir yaşta değilim ama yine de beni dinle. çok gençsin yeni yeni kadın oluyorsun daha çok erken inan. sevdiğin insanla uzun süre flört etmelisin 2 3 sene gibi. bunları yaptığın gibi kendinede eğlenebileceğin hobiler bulmalısın. Hayatın zevkini çıkar evlilik senin gibi genç bir kız için oldukça erken be anam
- +1 yıl
Sevgili olmanın amacı zaten fiziksel ve duygusal anlamda beraber olmaktır. elele tutuşmak gibi öpmek sarılmak gibi. kastettiğim şey tenha yerde yapışıp elleşmek falan değil neden saf duygularla yaklaşmıyorsunuz ki birbirinize uyum sağladığınız anda mutlu olursun tartışmak yerini daha güzel düşüncelere bırakır bence :)
+1 yılaşkın ilk kıvılcımı gözlerde başlıyor o büyüleyici bakışların esiri oluyor yüreğin gözlerinin derinliğinde kayboluyor yüreğin bir bakış bir kıvılcım yüreğin alev alması için yeterli...
35 Yorumla- +1 yıl
gözler kalbin aynası gözler duyguların aynası sevgi dolu bir bakış insanı büyülüyor...
- +1 yıl
gözlerin çekim kuvveti önemli bakışlar karşılıklı oldu mu aşk oluyor ötesi anlamsız boş bakışlar...
- +1 yıl
ah o gözler yok mu o gözler her şeyin suçlusu o gözler...
giz yaratarak yani gizemli biri olmalısın seni merak etmeli aklında sürekli senle ilgili sorular olmalı falan :) çünkü güç gizden gelir
210 Yorumla- +1 yıl
özgür kalmasın ama çokta sıkma habire nerdesin napıyosun diye bunaltma böyle yapınca eskisi gibi sevip sevmediğini de merak etmeye başlar çünkü hep ilgi göstermişsin ve artık eski ilgiyi göstermiyosun bu sefer hep aklında olursun hep merak içinde olur acaba seviyomu sevmiyomu diye arada sevgini göster ki tamamen kaybetme :) ama aşırı ilgiden kesinlikle vazgeç
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. rus sevgilim beni kendisine bağlamıştı hiç cinsellik düşünmedim ama nasıl oldu bende anlayamadım ama bizim türk kızları yapması zor çünkü trip boş sorular :)
026 Yorumla- +1 yıl
inş bu devirde zor artık çok boş insan var ben elinde telifonla gezen ağızında sakızla dolaşan gerçi aşkı sevgiyi bilmeyen dünyayı 2 bacak arası zanneden erkekleri salak gören türk kızları kısacası lafım meclisden dışarı :) bu gelecek yaz inş rusyaya gidicem orda bulucam nasibimi :)
- +1 yıl
meclisten dışarı olsun çünkü gerckten çogul konusuyrsn tmamam bazı kızlar öyle olabılır ancak türk kızları demn mantıksız sonucta adam olamyn yabancılarda var ki sen yabancılara ilgi duyuyorsun bulursn inşllah rusyada ama türk kızlarını bu şakılde anlatma çünkü ruzlardan dha harbidir ve dünyayı 2 bacak arası zannetmıyorlar ve genel olark türk kızları müslüman dünyanın gelip geçici oldugunun frkında bnce sen fazla aklını bulandrmışsın ailen sana rus kız alr umarım ;)
- +1 yıl
yabancılarda eşlerine sadıkların ben gördüklerime inanırım açıkcası ilk evliliği türk olup ayrılıp ukraynalı ile evlilik yapıp çocuğu olup mutlu yaşayan bir bayan tanıyorum rusları iyi tanıyorum bizim halkımız biraz yanlış lansme ediyor türk kızları hepsi öyle değil kültür seviyesi düşük varoş kızlar öyle okumuş tahsilli bir türk kızı neden olmasın ırk olarak değerlendirsek faşistlik yapmış oluruz :)
- +1 yıl
ama şöyle bir handikap var bakire kız bulma ihtimaliniz %1 veya %0.5 felan çok zor rusyada kız bulmak ancak utangaç çekingen kızlar bakire oluyor ordaki erkekler güzelliğe değil eğlenmeye girişkiliye bakıyormuş bana öyle dendi kesin bilmiyorum kısacası bakire konusunda bizim kızlar numberone :) ama son dönemde bu da kalmadı gerçi anal ilişki yaşayıp bakire diyen adet döneminde ilişkiye girip bakireyim diyen kusura bakmayın ben uzun yazdım sözüm hep meclisden dışarı siz anlayışlı bir bayansınız :)
- +1 yıl
yani bakılırsa evet nerde nasıl davrancgını bilmeyen kızlarmz var fakat gercekten okul okumus veya ailet erbıyesı almış kızlarmz daha çok var ki zaten doguya bakılırsa tmam cok bakımlı olunmasada cok düzgn kızlarda var edep konusnda ki dedıgın gıbı bakire kız bulmak rusyada az olasılık var ncak türkiyede öyle degıl tamam bazıları dedgın gibi diger şeklde yatsada bir yüzdelk yapılsa 90nı bakire ve bir yüzdelkte yaplsa 70 felan agr hanım hanmcık kızlardır bilmıyorum tabi yine görşler tartşlr :))
- +1 yıl
en basit örneği benim çok arkadaş olarak kız arkadaşım oldu 3 sınıfı ayrım en kötü kendini beğenmiş kibirli işi bitince selam dahi vermeyen kızlar 2inci güzel düzgn bir ilişki yaşamış sadece arkadaş olarak kalınıcak kızlar bunlar en güzeli bence :) en son kızlara gelince bunlar erkekleri kezban dediği bir ilişki yaşamamış kafası sadece evlilik ceberinde dönen kızlar bu kızlarda yanlış anlaşılma olsaınız yüksedir çünkü her erkek onlar için bir koca adayıdır :) bunları ben yaşayarak anladım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılbn gusellıge onm vermıyorum.karsımdakı benimle ılgılensın mesaj atsn knussun dertlessn bnden bıse saklmasın guvensın ınansın bnı dınlesın dertlessn kopegı olurm acık ve net
25 Yorumla- +1 yıl
kısıden kısye degısr bu dusnce.bnle ılgılnemeyen kıza karsı bn sorumsuz olurum ve ona guvnmem tbı bu zmnla olur snra aldatma olur ama bn aldatmam onlada ılgılenmem.
kızlar gnlde ılgılnmmek ıcn musaıt degılm ıısm var bn kızm yok öyle yok böle gıbısınden seyelr uyduruyor.n her sklıde ılgı bklerım mesaj atsn bna ıltıfat etsn knussun bunları hep ısterım ama malesf rastlamadım :( - +1 yıl
hadı bakalım ole olsn :) sevgılı olmasak bıle arkadasta ytr :D
- +1 yıl
Birine inanmakta gerçekten zor. Sen ona saf temiz duyguarla yaklaşıyorsun o sana farklı amaçlarla...☺️Adaletine tükürdüğüm dünya !
+1 yılTaktik maktik işe yaramıyor bağlanırsa bağlanır kendisi
00 Yorumla
+1 yılBir kiza nasil bağlaniri karşılıklı bir seyler varsa ! Ama kizda baaa karşı bir sey varsa bende yoksa bağlanmamm
20 Yorumla
+1 yılcana yakın ol sevdiği seylere onem ver bide fiziğin guzelse erkek sendedır :D
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgi olmazsa kimse kimseyi bağlayamaz kızı erkeği yok.
11 YorumlaErkek milletini sorgulamayacaksın fazla,ne istediklerini bildiklerini sanmıyorum !
Ki bende öyleyim ama konumuz bu değil :D11 Yorumla
+1 yılKisa ve oz cunku erkek baglaninca sonunda terkediliyor.Ama baglanmayinca ilgisiz olunca boyle pesinde kosuyorsunuz.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hacı hacı tekkede deli deliyi dakka da bulurmuş. Yani kafan denk ise her türlü anlaşırsın.
00 Yorumlaerkeklerin hepsi aynı değildir ama hiç bir erkek; ortamına göre davranan,görgülü,kültürlü,zeki ve güler yüzlü bir kızı hiçbir zaman kaybetmek istemez
13 Yorumlasoruyu bilmem de gizlendiğin için sen çok sıradansın yok sana cevap
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olursa deli gibi bağlanır...aşık olmadıysa ve sevmiyorsa yapacak bir şey yoktur
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşık yapan bir şey yoktur bence o senin kaderinde yazılıdır ve sen aşık olursun,ve çok tuhaf ki yaşayanlar bilir ona bakınca Allah'ı hatırlarsın,görürsün,ve inanılmaz bir çekim vardır,sevdiğinin kölesi dahi olursun,çünkü o olmazsa yaşayamayacağını düşünürsün,sanki o gidince herşey bitecek gibi hissedersin,ona kıyamazsın,onun için herşeyi yapmaya hazırsındır,ve biliyorum bu cümleler bile eksik tam anlatılamaz zaten aşk hissedersin ancakyaşarsınozaman anlarsın.Rabbim eşinde hayırlısını nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılben teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi cevaptaki arkadas hakli valla guzele pek yaklasmiyorlar illa bir kusurun olacak dort dortluk olunca herkes arzuluyor diye mi dusunuyorlar ne!
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevğilinle öpüş sonra çaktırmadan bel altına bak kabardıysa o oglan öpüşmenden çok etkilenmiştir sen bırakmadan asla bırakmaz arada öpüşün ki İlişkinin tadı çıksın
01 Yorumla- +1 yıl
gercek mi
+1 yılSeven adam bağlanıyor abi, erkekle ilgili bence
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendine bağlamak istiyorsan sürekli çekici ve bakımlı görün
00 Yorumlagüzellik filan hikaye ihtiyaçlarını karşılayarak
00 Yorumladenizci düğümü ile :D
01 Yorumlaİp,Urgan,Sicim İle Bağlanılabilir :D
01 Yorumlailgi göster, ona karşı soğuk olma.
04 Yorumlagüvenini kazanırsan her türlü bağlanır bence
01 Yorumla
+1 yılbuna ben karar veremem gönül bu
02 Yorumla- +1 yıl
Sağol
TTNET ile bağlanabilir (:
07 Yorumlakız erkeğe nasıl bağlanıyorsa öyle :)
01 Yorumla
+1 yılgörerek ilgiyi tadarakkk
032 Yorumla- +1 yıl
ilgi dediğin şey ne çok mesaj atmaksa bınalırtbii
- +1 yıl
sen ona yemek yap bak nası bağlanıyoo
- +1 yıl
bildiğin 3 çeşit yemek yapyaa
- +1 yıl
sen ozaman bağlayamassın bak şöle söliyim benim arkadaşım vardı en yakın kankim :)) kız arkadaşı vardı neyse bu ben çok aşık değilim olmuyomu falan diyodu bana hep neyse 2 gün kızın yanına gönderdim bunu kız iki gün boyunca kavaltı akşam yemeği ne istiyosa yapmışş geldiğinde o kızın ismini söliye söliye ağlıyodu o derece
- +1 yıl
onlarında ailesi vardı hoş herkezin oldu gibi:)))) onlr şu iki günlük kiralanan evlerdn kiralamışlardıı
- +1 yıl
var tabi 3 gün 300 tl filann
- +1 yıl
herşey var evde ya:)) dayalı döşeli dicaret yapıyo adamlar otel gibi kullanıyolarevi işte yaa :))) pahalı çokk
- +1 yıl
babana sor baba de sevgilim gelcek yemek yapcam başbaşa olalım de bakıyım sen yaşıyon mu:))
- +1 yıl
sık sık buluşmak ya da birlikte uyumak gibi şelerolabilirr amaşunu bil erkekler hiç bizaman beyenmediği kıza ne yapars yapsın bağlanmaz
- +1 yıl
ya o günlri aklıda tutmakta ne var:)) beyenmese çıkar tabi sevgilisi var desinler diye alışkanlıktan ne biliyimmmboş gezmemek için çkabilirrr
- +1 yıl
onu ben bilemem ben önei sundumm
- +1 yıl
beni sorma beni zor etkiler bir kı yaaa ben çok farklıyımm yapmacık buluyorum her artıyı görmezden gelebilirimmmm tatlı olmaz
- +1 yıl
beni etkilemez diyorumm ben giç kızl çıkmadım ilişki yaşamadımm arkadaş olmaımmm ben çok uzağım bu konulara
- +1 yıl
22 yaşımm utandırdın şimdi beni
- +1 yıl
saol cümlemize mutluluğunun devamını dilerimmm
- +1 yıl
anladım zaten ya :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde biraz zor gözüküyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDevir kötü artık inanmıyorum erkeklere.
+1 yıljapon yapıştiricisylaa :D hihihhhhh
00 Yorumla
+1 yılKendin ol bence..
03 Yorumla- +1 yıl
Valla aynı dert bende de var , nasip kısmet demekten başka bişey gelmiyor elden :(
+1 yılbana yardım edebilcek biri var mı?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. doğal ol yeter.
10 Yorumlaselam arkadaşlar
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026