Hatalı olan o oluyor beni neden suçluyor?

Benim sevdiğim birisi vardı uzun zamandır tanıdıgım birisi kendisi çocukluk dan beri asıgım yani ona biliyordu önceden bir flortluk dönemi oldu sonra istemediğini söyledi kestim konusmayı ama sonra tekrar konuşmaya başladık bu sefer de saçma sapan bir hal aldı herşeyi beraber yapıyorduk sabahtan akşama kadar konuşuyor mesajlasıyorduk ama. neydik belli değil sonra işte böyle giderken ben onun yanına gittim gezdik ettik ayrı şehirlerdeyiz onunla sonra işte güzel bir hafta gezdik yedik içtik beraber eve döndüm mesajlar kesildi soruyorum soğuk davranıyor bana hm tm he böyle cevaplar vermeye başladı sordum terkara dört sene önce ki kavgamızı söyledi bana ne alaka dedim işte barıstık geçti gitti yani yok ben unutamadım kavgamızı filan dedi ne alakaysa bende sadece iyi tamam canın sağolsun dedim yazmadım bir hafta sonra bir düğünde karsılastık tripliydik birbirimize ortada bir şey yok böyle yaptı sonra kuzeni bana dediki bunun üniversiteden bir flörtü varmıs konuştuğu anladım bende bunun derdini tabi neden böyle yaptığı ortaya çıktı ama zaten biz sevgili değildik ki yani neydik o bile belli değil sadece ben aşığım dedim biliyordu bunu o bile bile de ee konusuyordu benimle geziyordu sonra bende o flört ettiği kişiyi ekledim Instagram da sohbet ettim teyet ettim meğer doğru cıktı yani bende dayanamadım agzıma geleni saydırdım flortune oda tabi ona söylemiş sabah bir uyandım bana beddular ettmiş bir ton mesaj atmıs hayatıma karışamazsın demiş filan bak bak sonra da beni engellemiş hayır neydik biz de birden böyle yaptı bir magdem sevgili değiliz niye gizli gizli saçma sapan hallerle hayatımdan cıkıyorsun magdem sevgiliyiz ozaman aldattı beni yani yalanmı benim ne suçum var ozaman

Hatalı olan o oluyor beni neden suçluyor?