Benim sevdiğim birisi vardı uzun zamandır tanıdıgım birisi kendisi çocukluk dan beri asıgım yani ona biliyordu önceden bir flortluk dönemi oldu sonra istemediğini söyledi kestim konusmayı ama sonra tekrar konuşmaya başladık bu sefer de saçma sapan bir hal aldı herşeyi beraber yapıyorduk sabahtan akşama kadar konuşuyor mesajlasıyorduk ama. neydik belli değil sonra işte böyle giderken ben onun yanına gittim gezdik ettik ayrı şehirlerdeyiz onunla sonra işte güzel bir hafta gezdik yedik içtik beraber eve döndüm mesajlar kesildi soruyorum soğuk davranıyor bana hm tm he böyle cevaplar vermeye başladı sordum terkara dört sene önce ki kavgamızı söyledi bana ne alaka dedim işte barıstık geçti gitti yani yok ben unutamadım kavgamızı filan dedi ne alakaysa bende sadece iyi tamam canın sağolsun dedim yazmadım bir hafta sonra bir düğünde karsılastık tripliydik birbirimize ortada bir şey yok böyle yaptı sonra kuzeni bana dediki bunun üniversiteden bir flörtü varmıs konuştuğu anladım bende bunun derdini tabi neden böyle yaptığı ortaya çıktı ama zaten biz sevgili değildik ki yani neydik o bile belli değil sadece ben aşığım dedim biliyordu bunu o bile bile de ee konusuyordu benimle geziyordu sonra bende o flört ettiği kişiyi ekledim Instagram da sohbet ettim teyet ettim meğer doğru cıktı yani bende dayanamadım agzıma geleni saydırdım flortune oda tabi ona söylemiş sabah bir uyandım bana beddular ettmiş bir ton mesaj atmıs hayatıma karışamazsın demiş filan bak bak sonra da beni engellemiş hayır neydik biz de birden böyle yaptı bir magdem sevgili değiliz niye gizli gizli saçma sapan hallerle hayatımdan cıkıyorsun magdem sevgiliyiz ozaman aldattı beni yani yalanmı benim ne suçum var ozaman
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgili değiliz diyorsun flört ettiği kişiye ulaşıp hakaretler ediyorsun. Sonra da sucum yok demek ne kadar mantıklı?
Ee sevdigimi söyledim bile bile niye yanımdaydı ozaman hediyeler aramalar hergun konuşuyorduk mesajlasıyorduk geziyorduk beraber iltifatlar filan ee bu ne ozaman hadi sevgili değiliz arkadaş ise boyle saçma sapan bir nedenle niye benden saklayarak flört yapıuor hadi yapıyor beni niye hayatından cıkarıyor sevgili değiliz ya
Boşta kalınca seni kullanmış. Kandirmis. Yarın ondan ayrılır yine sana gelir. Ancak burada diğer kızın suçu gunahi ne ki ona hakaret ediyorsun? Onun senden haberi bile yoktur. Senin yaptığı bu iş masumca değil kusura bakma.
Ben o diye eklememistim ama kuşku duyduğum birisiydi ve ben ekledim o da bana istek gönderdi resimlerimiz vardı beraber gordu aa sen onu tanıyormusun dedi bana bende evet dedim sonra bana ayarlasana ya zaten konuşuyoruz da biz işte iyice aramız olsun filan demeye başladı bana. bende artık al ayarlıyım ne demek diyemezdim. herhalde verdim veriştirdim aman ayrlınca da gelmesin yani bunu bana ikinci kez yapısı. Birisin de de sevgilisine benim numaramı vermiş beni aradı sevgilisi biriis o seni aldatıyo demiş de benden bilmiş herhalde embesil benim numaramı vermiş sevgilisine bana hakaretler saydırarak biriis aradı bende sonunda gidip şikayet edin bensem yoksa ben sizi şikayet edeceğim dedim ailesini de aradım köpeğinizi bağlayın benimle uğraşmasın dedim
Eee sana bunu 1 kere yapan insanı sen tekrar hayatına kabul edersen yine yapar yine yapar. Bundan sonra umarım olmaz.
Valla ben ne yapıyım seviyordum söyledim istemedi bende sekiz ay konusmadım gitti sevgili yaptı beni arattı filan sonra gene konusmadım sonra bana mektup yazmıs işte senden başka kimse değerli değilmiş anladım sensiz yanlızım filan aradı doğum günümde ee ilaç içtim intihar etmeye çalıştım meğer sevgilisi bunu aldatmıs da o yüzden mis bak bak bende dayanamadım ne yapıyım ben buna kontorlermi dersin hediyeler mi dersin sonra işte mezun oldu mezuniyet töreni kıyafetimi dersin hep ben aldım hediye ettim sevmiyorsan almayacaktın kabul etmeyecekti ne o öyle yani suçu hicmi yok ben suclu oldum ya hayatıma karışamax diyormuş ozaman hayatı degilmiydi ben alırken yerken içerken benden
O hıyar her boşluğa düştüğünde senden faydalanmış. Senin buradaki tek suçun kıza etmiş olduğun hakaretler. Onun haricinde suçlu olduğun bir yer yok. Hep kayırman edilen tarafsın. Artık onunla ilgili bir şeyler yapmaman iyi olacaktır. Hayatına odaklan, yeni kişilere yönel…
Kestik zten iletimisi birde engellemiş heryerden hayır benim engellemem lazımken kendisi bana beddular etmiş engellemis evime gelme filan ölsen umrumda değilsin demeler filan yazmıs haram zıkkım olsun her emeğim yapmasaydı diyormus birde kabul etmeseydin diyen yok herhalde o şeref yoksununa karşılassak kavga edeceğim ama kacıyor hep
Kavga etmen sana birsey kazandırmaz. Hala onu düşündüğün, sevdiğin imajı verir. Umursamayacaksınız efendim. Görmemezlikten geleceksiniz.