Sevgilimin bi yakın arkadaşı mı desem arada konuştuğu bi kızmı desem neyse bi kız var okuldan tanıştığı, benimkinden 1 yaş büyük. Ama kızın storylere falan bakınca sanki yavşıyomuş geldi. Sevgiliyiz ama ikimizdede birbirimizin Instagram şifresi yok. Çıkart şu kızıda diyemem. 2 haftadır konuşmuyoruz ama göndermeli şeylerde atıyo. Aklı o kıza kayıp benden vazgeçicek diye çok korkuyorum
Kızı ondan nasıl uzaklaştırabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Bir erkekle bir kız hiçbir zaman sadece arkadaş olarak kalamazlar illa ki birinden birinde onu yatağa atma isteği vardır aklının bir köşesinde aman dikkat.
Benimde sevgilimle arkadaş kalamadığım gibi.. güya benimledr arkadaştı. Ama nasıl uzaklaştırıcam of
Hiç vakit kaybetmeden bunu arkadaşınla paylaşsan iyi edersin. Geri kafalısın vs diye karşı savunmada bulunursa da bulunsun. İçinin rahat etmediği bir yerde bulunmanı tavsiye etmiyorum. Yıllar önce bende aynı şeyi yaşadım ve diyorum ki keşke çizgimi belli edip her şeyi söyleseydim açıkça
Onu istemiyorum rahatsız oluyorum diye söyle açık açık, özsaygını kaybetme hiçbir zaman. Sen değerlisin
Bencede.. Teşekkür ederim yardımcı oldun😊
Ne demek, başka bir problemin olduğunda yazabilirsin. Zamanında yaşadıklarımı başkasının yaşamasını istemiyorum
Yaa🥲tamam, tabii yazarım sağolun
2 haftadır konuşmuyorsanız zaten ilişkiniz bitmiş.
Ne bileyim zamana bıraktık aslında bitmiş değil henüz
Zamana bırakmak demek konuşmamak demek değil. Ben arkadaşımla bile 2 hafta konuşmasam bir daha eskisi gibi konuşmam.
Dün şöyle bi st attı “ umarım zaman sana hayatın boyunca yanında olmasına ihtiyaç duyacağın kişiyi geçmişinde nasıl yok ettiğini gösterir”
Halbuki yorgun olduğunu o söylemişti, konuşmayı kesende bir nevi kendisiydi. Anlamıyorum şu erkekleri..
Belki de o story sana değildir bunu bilemezsin. Bu kadar kolay giden biri yerini çoktan hazırlamıştır. 2 haftadır yazmak isteyen konuşmak isteyen asla karşı tarafı beklemeden yazıp konuşurdu. Erkekler istediği zaman yapar, istemediği zamanda hep bahaneleri hazırdır;sorunlarım var, yoğunum, zamana bırakalım vs. Bence yoluna bakma zamanı...
Sonda yazdığınız bahaneler onun bana söylediği şeylerdi.. haklısınız.
Ama sevmediği için değilde mesafeler olduğu için uzaklaştığını düşünüyorum. Ama gerçekten sevende böyle yapmazdı, dimi?🙂
Şu hesaba bak ve olayın sevmek mi yoksa sadece bahane mi olduğuna karar ver. Bende kendimi kandırmıştım mesafe var demiştim ama inan bana öyle değil.
instagram.com/seoulstanbul?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Yaa çok tatlılar ama üzüldüm şimdi kendi durumumu düşününce.. seven seviyor işte
Ha bide, instagram hesabımı kapatmayı düşünüyorum. Hem zamanımı çok harcıyo, kendime odaklanamıyorum hem de onun saçma sapan storilerini görmek istemiyorum. Kapatsammı bilemedim
Onu engellemekle başlayabilirsin.
Kendine güven o kıza mesafeli olmasını söyleyebilirsin
Bir şey demem zaten konuşmuyorum, o da inat edip yazmıyor. Kendime güvenme konusuna gelince kız aşırı güzel🤦🏻♀️
Himm ama sevgilin seni sevmişse bir sebebi var demek ki
Ama bi erkekle bi kızda asla arkadaş kalmazlar🥲
Sonu yatakta mi biter diyorsun
2 haftadır konuşmama sebebiniz ne?
İkimizde bi süre uzaklaşmak istedik, zamana bıraktık. aslında, onun yazmasını bekliyorum ama çok inatçı illaha benim yazmamı bekliyo
Dur tahmin edeyim sen diğer kızı problem etmeni ifade edemediğin için bu sıkıntıyı başka bi şekilde yansıttın
Yok aslında öyle olmadı ben problemde çıkarmadım. Aramızda mesafeler olduğu için sanırım bundan sıkıldı, keşke olmasa falan diyodu
O zaman seni üzmek istemem ama sen problem çıkarmadıysan o kendi kendine uzaklaştıysa Baska biri aklına girmiş olabilir
Amaan artık bunlar üzmez beni.. ben onu daha önce başkasını severkende gördüm şimdi bunlar koymaz bana ama kafam karışık sadece biraz
O çocuktan fayda gelmez öncelikle belki farkında değilsin ama tekrar birlikte olma umudunu yolcula. Bunlara zihnen kalben enerji sarf etmeyecek kadar değerli olduğunu fark etmelisin
Aynen hayallerimi yolculamalıyım.. teşekkür ederim ❤️🥺
Rica ederim 🌺
boş ver
Hepsinimi boşvereyim yoksa kızımı😀
hepsini