Merhabalar. Şöyle anlatayım aynı iş yerinde çalıştığım bir bey var, aşırı hoşlanıyorum ama yine aynı iş yerinde onunla samimi olmayan çalışan bir rakibim var. Kız resmen bana meydan okuyor. Yani bir erkek için saçma sapan bir şey yapmak istemiyorum ama iş inada bindi. Rakibimi sevdiğim beyin alanından nasıl uzak tutabilirim?
Rakibim olan kızı sevdiğim beyden nasıl uzak tutabilirim?
Öncelikle şunu söylemek istiyorum tabii ki insan sevdiği için her şeyi yapmalı fakat yaşayan insanların böyle bir rekabete girmesi biraz bana saçma geliyor Yanlış anlama yani senin için demiyorum ya sonuçta Allah herkesin nasibine birisini yazmıştır ve o istesen de istemesen de zaten gelip seni bulacak Bu da için ayrı konusu Şimdi gelelim senin olayına Yani bunun için eline çok çabuk tutmanız gerekiyor Eğer gerçekten sana karşı bir hoşlantı varsa bak Altını çiziyorum sana karşı bir hoşlantı duyuyorsa veya Gerçekten sana baktıgi zaman gözlerinin içi gülüyorsa Bence hemen harekete geçmesinin Ama tabi bu senin iş arkadaşın olan kişiye bir ilgi duyuyorsa o zaman tabii ki seni Yapacak bir şey yok burada olayı seni çok iyi gözlemlemen gerekiyor
Rakip olarak görmeyerek o kız barbara palvin değilse rakibin olmamalı ve çocuga karşı arkadaşca samimi olmaya çalış ilgilen yardım et makyaj yap giyimin hoş olsun dikkat çekici ol.. en önemlisi ona yardımcı olmak iş ortamı çünkü..
1) Rakip görmeyi birakarak. Begendiginiz beyefendinin karakteri saglamsa ve sizinki de onunla uyusuyorsa zaten o size yaklasir. Rekabet ederek olacak is degil. Kendi degerinizin farkinda olun ve hanimefendiligi elden birakmayin. Yalnizca sevgili olmaksa amaciniz yazdigim her seyi unutun. 2) Elde etmek erkegin fitratina uygundur, kadin teslim alinmak ister. Rollerinize uygun davrandiginizda olagan akisinda nasipte de varsa zaten olur.
Kendimi ağırdan satıcam derken karşı tarafın çocukla aşna fişne olmasına müsade etmiş olacaksın, ikiniz aynı anda çocuğun etrafında dönerseniz çocuğun karakteri bunu istiyorsa sadece sizle yetinmez başka kadınları da ister, çocuğun ne istediğini bilmekte fayda var, ama biraz daha olgun ve aklı başında hareketler etmek akıllıca olur, bakımlı güzel giyinme e dikkat et karşıntarafın pot kırmasını bekle, hepiniz aynı gemidesiniz kaçan yok bir anda değil zamanla olacak şeyler
Sevdiğiniz beyle durumunuza bağlı. Kenardan izleyip gülerek birbirinizin saçını başın yolmanızla egosunu tatmin edecek galiba. Beli adaın sevdiği falan var. O sizi severse diğeri rakip olur. Şimdiden ne yapsanız gülünç duruma düşersiniz.
Hep yanında ol rakibin olan kızla bir saniye olsun yalnız bırakma sinemaya veya bir kafeye gidelim mi diyebilirsin o kız konuşurken yanından al onu çokta kendini kaptırma bir erkeğe sonra üzülürsün
Kimseyle rekabete girme. Sevdiğin kişiye karşı ilgilini hafifçe belli et eğer o da senden hoşlanıyorsa seninle birlikte olmak ister. İkinize birden ilgi gösteriyorsa boşver gitsin. Rekabete girerek kimsenin bir tarafını kaldırmaya gerek yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bizim iş yerindede aynı durum vardı kızların en güzelini seçti adam onunla evlendi
Sevdiğini itiraf ettikten bir müddet sonra bunu zaten yapabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Burda sapık zihniyetle adama ver falan diyenleri sakın dinleme öyle yaparsan seni ortalık malı olarak kullanır. Onu sevdiğini belli et ama fazla yakınlaşma daha cazip geleceksin.