AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
eşin de haklı olabilir. olayı bilmediğimiz için
Eski sevgilim saplantılı 2 yıllık evliyim ama bırakmıyor peşimi eşime bir şeyler demiş ama bilmiyorum
Kendinden eminsen aç davayı
Hayatım boyunca tek eşimle yattım
O zaman ez geç
Boşandıktan sonra yaptır ve gönder kendisine.
Çok gurur kırıcı yaptığı ama ben onu hala çok seviyorum
Güvenmiyor sana ve senin başkasıyla yattığını düşünüyor. Zaten insan celladını severmiş.
Yatmadım ama yapmadım kimseylw yakın temas bile kurmadım
Aile çevresi ya da sana asılan biri hakkında olumsuz şeyler söylemişlerdir.
Saplantılı eski sevgilimle konuşmuş
Seni yaptığını mı söylemiş oda.
Biz onla yatmadık
Evlenmeden önce yattıkların oldu mu? Bunları eşin biliyormuydun?
Evlenirken bakireydim ben
Şunu mu söylüyorsun cinsel anlamda tek erkek kocan oldu ve başkası asla olmadı. Cevaplarından farklı şeyler anlaşılıyor.
Evet olmadı
Eski sevgilinle ilgili onunla yatmadım deyince başkası ile yattığını ima etmiş oldun
DNA ver ve bunu dayanak yaparak iftiradan ve onurum kırıldı olarak boşan nafakalarını ve tazminatlarını al
Kimseyle yatmadım neden kimse anlamıyor yeter ya yaptırıcam dna testini sonra boşayacam onu aşkımdan ölsem de boşayacam yeter
Hakaret gibi istek yani
Boşanın
Neden bunu istiyor ki
Testi yap ama istersen yine ayrıl.
Kendinden eminsen git test ver
Senin onun yanlnda durduğun kabahat
Şüphen yoksa haklısın
hakkı var güvenmiyorsa
Çok haklısın neden böyle bişi istedi
Testi yap sonra boşarsın
oha olaya bak wnxnwnxnw
Sen kendinden eminsen neden kabul etmiyorsun
haksızsınnn...
Sonuna kadar haklisin
Neden böyle bişey istyo aldattığını mı düşünüyor
Evet haklısın.
Dna testi istemek hakkı
Galiba haklı düşününce hak veriyorum ama yine de namusuma laf etmesi gerekmiyordu
Kan alıyorlar
Sonuç 7 günde çıkar 1 günde olacak iş değil mahkeme kararı gerek devlet hastanesi için özelde 5 10 bin gidebilir
O zaman beraber gitmemiz gerek
Yani
Özelde hallederiz sorun yok
Para var yani
Evet ve o sonucu öğrenmek için parayı gözü görmez
Bence testi yaptirip boşan daha pişman olur
Ne bu çocuk oyuncağımi ortada kız var. Kimse durduk yere DNA testi istemez, demekki güven vermedigi kısımlar var. ya da kafasını karıştıran şeyler var. Kadının yapması gereken bu kafa karisikligini gidermek. Adam kadına sen başkasıyla yattın dememiş. Elle tutulur bir kanıt istemiş. Test adamdan çıkarsa kadında biraz soğuk yapar adam zaten gönlünu almaya çabalar. Barisirlar. Ne yani bukadar buyutuluyor bu.
@Ozeranil42 dna testi istemek de başkasiyla yattin demekle aynı şey
Dediğin gibi sen de aralarindaki şeyleri bilemezsin. Ayrıca bu çok ağır bir cümle
İsteyen öyle bir kocasının kafasini bulandırır ki çocuk ondan biliyorum bile diyebilir. Bak sana basit senaryo diyelim bu kadın eski sevgilisiyle yattı belki kaç sene önce ama evlendikten sonra yatmadı diyelim. Bu eski sevgilisi belki kamera kaydı aldi kaydetti diyelim hatta kameralarda tarih olur bu tarihi profesyonel şekilde değiştirdi ve ona attı. Bak öyle lanet eski sevgililer vsrki yapar. Sana eski sevgilisinin yakınında olduğu evlerden fotoğraflar stti bak evime geliyor diye. Belki seytan kafasına nasıl girdi. Bazen eldeki delil kanitlar senin guveninden öteye çıkar. O yüzden ne olduğunu bilmiyorsun arka planda ne dondugunude yargılama insanları ve çocuğu yapmak isteyende kocasiymis sevmese istemese yapmaz. Ve adam istedi diye kadın öyle olmuyor. Kadında o zaman eski sevgilisine fırsat vermesin. Adam ortaya test lazım dediğinde istemiyorum diyip saklarmişcasina güven eskikligi yaratmasin. Belki test yaparız haklıyım göreceksin deseydi kadın belki test bile yapılmazdi. Kimsenin eline koz vermessin o zaman kocan sana bok atar eyvallah ama eski sevgilisine koz veren bir kadın var ortada
Evlilik çocuk oyuncağı değil ota boka bosanilmaz bir iki hafta kus yatarsın adam zaten senin haklı oldugunu gördükten sonra o eski sevgilisininde afedersin anasını s*ker. Kadıninda gonlunu alır. Ortada çocuk var yani çocuk olmasa kim bitirirse bitirsin dicem. yazmicamda basit bir karara çocuk babasız büyüyecek birde çocuk ikisinden olduğu halde çocuk hakediyor mu. Sebep ne eski sevgilisi aklına girdi o yüzden babasız buyuyorsun eğer böyle birseyde benim annem olsun koz verdiyse eski sevgilisine ve ona rağmen ayrildiysa o snnemin yüzüne bakmazdim ben. Kimsenin hayatı ucuz degil
@Ozeranil42 okumaya bile üşendim kadinin hicbir sucu olmadigi halde de bunu demis olabilir herhangi biri
Olayı bilmiyoruz sadece kafandaki senaryodan yola çikiyorsun
Güncellemeyi şimdi okudum
Kocası bunu sormakta haklıymiş
Kavga etmeyin ya o testi artık istemiyor özür falan diledi kabul etmedim testi yaptırıp boşayacam onu bugün teste gittik zaten doku örneği alındı
Demek bir şeyler var ki istiyor
Eski sevgilim saçma sapan şeyler anlatmış eşime
Özel ve uzun bir konu sanırım
Evet ama hayatım boyunca sadece eşimle yattım
Bunu bir erkeğe anlatamzssın
Görümceme anlatmış olayı aptal oy oy
İşin zor istersen özelden yazabilirsin merak ettiğim şeyler var
Teste giderken bugün özür diledi test falan istemiyorum dedi sana güveniyorum diyip özür diledi ama o testi ne olursa olsun yaptırıcam
Neden istediğini de bir bilsek
Eski sevgilim saçma sapan şeyler anlatmış
Kocandan değil mi çocuk? Neye dayanarak istiyor
Eşimden tabii ki de kafasını karıştıran insanlar olmuş
O zaman haklı adam. Çok mide bulandırıci bi durum
Bana biraz güvenmesi gerekiyordu
Ne kadar guvense de kurt düştü içine. Hafife alınacak bişey değil
Eski sevgilin ne demiş karını ben s. ktim çocuk benden mi demiş?
Bilmiyorum demiştir o şerefsiz
Büyük cesaret. Evli bi adama o söylenmez vurur alnından
Teste giderken bugün özür diledi test falan istemiyorum dedi sana güveniyorum diyip özür diledi ama o testi ne olursa olsun yaptırıcam
Yaptır tabii sonucu görsün
Yarın gidicez bugün olmuyor kapalıymış
Hmm anladım
o zaman burada bir aldatma durumu var
Yok
durup dururken neden istesin
Eski sevgilim yalan yanlış şeyler anlatmış
seninleyken benimle birlikte oldu demiştir o zaman. bebek de benden
Bilmiyorum başım ağrıyor düşünmekten
düşünme sen de.
Madem kendine güveniyorsan yaptır o zaman daha ne
Razı olmadigin için adamin icindeki kuşku artmış
Nedenki
Eski sevgilim saçma sapan şeyler anlatmış eşime
Ne gibi şeyler yani eşinde onamı inanmış
Bilmiyorum eşim eve geldi direk DNA testi istiyorum dedi bağırmaya başladım evi terketti sonraki gün eski sevgilim aradı kocana herşeyi anlattım artık benimsin gibi şeyler dedi emin ol tam hatırlamıyorum kafam yerinde değil
Saçma şeyler
Bu eski sevgilinide dava et. Böyle şeyler söylediğini söylersen amacı belli zaten yuvayı yıkmaya evliliğinize zarar verdiği için onuda dava etmelisin
Arama kayıtlarını sesli mesajlari göster ona foyasi ortaya ciksin eski sevgilinle kocani baş başa bırakma. Gerekirse kendini ispat ortada çocuk var yuva var eski sevgiline fırsat verme
Babası o mu peki samimice söyle :)
Evet artık bunaldım test vermeyi kabul ediyorum ama sonra boşayacam
çocuğa yazık lan * gibi olur boşanırsanız
Namusuma laf etmesinü yediremiyorum çok kızgınım ona aynı zamanda hala çok seviyorum
Niye kabul etmedin esin suphesinde hakli mi
Hayır değil sadece zoruma gidiyor kendi çocuğunu kabul etmiyor ve eşinin namusuna laf ediyor
Kimden peki gerçeği ne yani
Ya tabi eşimden
O zaman dna yap gitsin hakı çıkarsanda yüzüne bakamaz
Hayır istemiyorum bana güvenmiyor inandırmak zorunda değilim
Böyle yaparsan şüpheleri dahada artacak ama
Kızımın saçından ufak bir parça alıp gidebilir yaptırabilir bence az da olsa güveniyor ama eski sevgilim bir şeyler anlatmış ne bilmiyorum bu yüzden şüpheleri var
Almıştır zaten bence hayırlısı ama bence yaptır ve haklı olarak karşısına çık
Eve gelmiyor kızım kaç gecedir baba diye ağlıyor
Çocuk için zor ya çok üzüldüm
Çok zor
1.5 yaşında ama gerçekten babasına çok düşkün
4 gecedir gelicek baban diye uyutuyorum :)
Boşan gitsin
Seviyorum işte
Böyle sevgi olabilirmi sana attığı iftirayı kabul mi edicen
Biz çok iyiydik hiç bir sorunumuz yoktu
Demek tanıdık kişinin gerçek yüzleri de var
Demekki aldattın mı
Neden kabul etmiyorsun ki eğer bir korkun yoksa
Seninle sevişmedi mi
Neden vermiyorsun
Guven yok ise supe var ise her daim olacaktir.
Ben olsam kabul ederdim ondan sonra bosanirdim
dna testini yaptır ama yaptırdıktan sonra boşan
şuphen mı car neden kabul etmedın
E oha
Ney
Çocuk kimden?
Saç tükürük hepsi olur.
Sonuç ne? Test verdin mi
Muhtemelen cuma günü çıkacak test
Ya biz dün gece 3ümüz uyuduk kızım eşim ben onu çok özlemişim galiba barıştık biz
Sizin için iyi olmuş. Hadi hayırlısı.
İsteme hakkı var
Ondan habersiz öğlen gibi gidicem zaten sonra atıcam o testi ona ne yaparsa yapsın sonra
Neden istemiyorsun
Namusuma laf etti diyor yaa 😂😂 kızım senin namusun mu var evlenmeden başka biriyle neler neler yasamissin sadece kendini kakalayacak enayi bulup evlenmişsin bunu seni namuslu yapmaz
Coçuk kimden peki 😂
Hayatım boyunca sadece eşimle yattığıma göre🤦♀️
Neden boyle bir supheye dustu peki sence
Güncel oku
Aynen mantıklı testi yaptir bosa gec, gel ozele yardimci olayim sana
Kimsenin yardımına ihtiyacım yok
Ama bu tur seylerde yaninda biri olmasi onemli bence avukatim birde ben o yuzden soylemistim
Gerek yok teşekkür ederim
Aldattın mı
Hayır asla
Neden boşanıyorsun
Bana güvenmiyor
O da neden kabul etmediğini anlayamıyordur. Bir şeyler sakladığını düşündürüyor kabul etmemen. Boşanacaksan da test yaptır sonra boşan bence.
Testten vazgeçti özür diledi ama ben yine de istedim kendimi ispatlamak için yaptırdık sonuç cuma günü çıkacak
Dün gece eşim kızım ben uyuduk uzun zaman sonra çok özlemişim onu
Neden kabul etmedin
Değilsin