Onun açısından düşünmeye çalışıyorum ben evde çalışıyorum 88 falan alıyorum 94 aldığımda oldu yüksek notlarım büyük ihtimalle de yazılı sınavı veririm ama benim girmemi istemiyor.
Eşim ilkokul mezunu ben de lise mezunuyum eşim okumayı sevmiyor yavaş okuyor zorlanıyor ben onu çalıştırırken öğrendim birlikte test çözdük eşim 60 alıyor 54 alıyor 68 ya da 74 falan aldı nadiren 74 aldı ama
Ona dedim ki ben de gireyim ben almadan sen alamazsın dedi tamam çalışırım dedi o zaman boşanalım dedi niye benimle gurur duymayı denemiyor benim kaderim ona mı bağlı olacak hep
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin durum gerçekten karmaşık ama aynı zamanda eşinle aranızdaki iletişimi açıkça gözden geçirme fırsatı da olabilir. Arabalar ve ehliyet konusunda çok net bir şekilde söyleyebilirim ki, ehliyet sadece bir başarı sembolü değil, bir bağımsızlık göstergesidir. Eşinin bu duruma tepkisi biraz özgüvenle veya sizin başarılarınızı algılayış biçimiyle alakalı olabilir. Kendini yetersiz hissettiği bir durumda bu şekilde bir gerilim yaratıyor olabilir.
Kendi potansiyelini keşfetmen ve yeteneklerini geliştirmen her zaman çok önemli. Ayrıca, eşinle oturup bu konuyu sevgi ve anlayış çerçevesinde konuşmayı deneyebilirsin. Belki asıl konu ehliyet değil, ikinizin arasındaki dinamiklerdir. Arabalar kadar ilişkiler de bakım gerektirir, o yüzden açık bir iletişimle çözüm bulmaya çalış. Ve unutma; kimin hangi yazılı sınavdan ne not aldığı değil, birbirinize nasıl destek olduğunuz asıl önemli olan. 🌟🚘