Sevgilimin ev arkadaşının bana ilgisi var ne yapmalıyım?

kız arkadaşım, ev arkadaşı ve ben, kızların evinde bira gecesi yaptık ev arkadaşı 2 kırmızı tuborg içti ama srhoş olduğuna inanmıyorum neyse uykumuz geldi uyuyalım dedik sevgilimle odaya geçtik uyurken kapı çaldı, arkadaşı bende gelebilir miyim midem bulanıyo yerde yatarım dedi tamam dedik, sonra konuşalım mı biraz konuşunca mide bulantım geçiyo dedi sohbet etmeye başladık baktık olacak gibi değil bizim gözlerimiz gidiyor masal anlat biz dinleyelim dedik tam o sırada kız arkadaşım ben rahat uyuyamıyorum diyip salonda uyumaya gitti, ev arkadaşıyla baş başa kaldım, masal anlatmaya başladı ama anlatırken bi anda parmağını kolumda sonra yüzümde gezdirmeye başladı ses çıkarmadım kafam çok yerinde değildi ardından uyuyormuş uyanmış gibi yaptım noluyo dedim sen çok iyi bir insansın dedi, bende sen de öylesin dedim, hayır ben öyle değilim dedi, niye dedim, eğer öyle olsaydım şu an bunu yapmıyor olurdum dedi. ve geri uyuyo numarası yaptım, en az yarım saat elini yüzümde gezdirdi, bunu kız arkadaşıma söylemeli miyim ne yapmalıyım bilmiyorum ilgisi mi var yoksa anlık alkolden dolayı mı öyle yaptı dicem bilmiyorum size soruyorum ne yapmalıyım her kızın evine gittiğimde normal olmamış gibi yapıyorum ama olmuyor.

Sevgilimin ev arkadaşının bana ilgisi var ne yapmalıyım?