Ev arkadaşımla ilgili ne yapmalıyım?

Alkol kullanmıyorum demişti ben de bir iki denediğimi içtiğimi söyledim sonra rahatladı ayda bir falan gece arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor ve acayip içmiş bi şekilde gece yarısı 2 de falan geliyor. Bu hareketleri bana göre de ters ve aile apartmanındayım 2 yıldır tek şikayet almadım. Gece işten bi arkadaşının arabayla bıraktığını görmüşler eve erkek geldi falan demiş komşular bi arkadaşının sevgilisi gelmişti bi kere ya onu diyorlar veya araba olayını. Neyse dün gece bokunu çıkarana kadar içip eve geldi ve ev sahibinin ev arkadaşı aldığımdan haberi yok komşular kızın 2 de gelmesinden rahatsız olup şikayette bulunurlar diye korkuyorum bu meseleyi sizce nasıl halledebilirim. Ev arkadaşını mı uyarayım onunla yolları mı ayırayım ki 2 ay oldu zor görünüyor o seçenek sizce ne yapabilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Ben öğretmenim ve bu binada oturan öğrencilerim de var onlara örnek olmam gerekir ve yani bu durum müstakil bi evde olsa bişey demem belki ama insanlar bundan rahatsız oluyor gece yarıları içip içip geliyor diye benimde itibarımı sarsıyor ve yarın öbürgün kötü anılmak veya bu sebepten bi sorun yasamak istemem. Uyarsam mı acaba nasıl bi yol izleyebilirim
Ev arkadaşımla ilgili ne yapmalıyım?