Evlenip boşanmış ve Aynı anda iki kızı idare eden yakalanan erkeğe nasıl pişman ederim?

dört senedir beraber olduğum biri vardı üç senedir yurtdışında olduğum için görüşemiyorduk çok sıkıntı çektiği için yanından asla ayrılmadım maddi manevi destek oldum evlenip boşanmış geçmişte aldatma hikayeleri olan biri ve iki senedir de beni aldatıyor muş başka bir kız lan ben bunu yakaladım ve kızlan iletişime geçtim kıza da vaatler vermiş Ve kız adamın geçmişini bilmiyor doğru düzgün kendini farklı bir şekilde tanıtmış bu kıza ben bunu yakalayınca beni tehtit etmeye başladı senin geçmişin sıkıntılı ben seninle evlenmicem bana güzel kardeşim derler sen oro… zor zamanımda yardım ettin aramızda başka bir şey olmadı üç senedir ülkede bile yoksun diyip beni tehtit etti ve kızdan özür dilettirdi ve kızda zaten onu istemiyor mus ve ben aslında olayı fark Edip kızı anlattıktan bir sonraki gün kızdan özür diledim ve kız fark etti benim tehdit edildiğimi bu erkeği nasıl pişman ederim ikimizde o erkekten vazgeçmiş durumdayız ve benim yüklü miktar param kaldı o erkek te

Evlenip boşanmış ve Aynı anda iki kızı idare eden yakalanan erkeğe nasıl pişman ederim?