Arkadaşlar dışarıda çok rahatsız ediliyorum nu durum beni çok etkiliyor ne yapmam lazım?

Merhaba Arkadaşlar. Geçende bir teyze parkta oturuyorum. Beni çağırdı. Deterjan ve su alıver yürüyemiyorum diye bana para attı balkondan. Alıverdim marketten. Konuştuk. Bana Birdaha gel dedi. Birdaha gittiğimde torunumla konuş dedi. Senin gibi güzel gelinimiz olur dedi. Seni paraya boğarım dedi. Arkadaşlar spor salonuna gittim. orada komşumuz evlenip boşanmış adam benimle evlilik düşünür müsün?7 tane dairem var. Bu evinde sana veririm diyor. Dün gece akşam yürüyüşe çıktım arkadaşlar en az 15 kere bir adam arabayla önüme çıktı. Ara sokaklardan yoluma çıkıyor. Bana kartını uzatıyor ara beni diye. Yani korktum arkadaşlar. Bunları erkek arkadaşıma anlattığımda milletin derdi seninle olmuş dedi. Gerçekten değişik arkadaşlar. Erkek Arkadaşıma da hayret ettim arkadaşlar milletin derdi niye benimle olsun. Ben mi diyorum peşime takılın diye.

Arkadaşlar dışarıda çok rahatsız ediliyorum nu durum beni çok etkiliyor ne yapmam lazım?