+1 yılSenle sevgili olmadan bilmiyomuydu meslegini? Bole biseyi bile bile kabul eden bir kadinin simdi Tribe girmesi cok sacma. Bastan kabul etmeyecekti. Ayrıca yaptiginiz meslek cok kutsal ya bir kadinin ve hatta bebegin hayati söz konusu. Saglik denince dur denmeli ve kıskançlık olmamali. Benim sevgilim beni asla kadın dogum doktorumdan falan kiskanmaz. Sözü bile gecmez yani çünkü kadnlar oraya saglik icin gidiyo, doktorda görevini ve muaynesini yapip çıkıyo. En iyisi bas tekmeyi. Kendin gibi doktoe bir hanım bul en azindan bu tripleri cekmezsin. Sen kalk yıllarca oku doktor ol, elin kızı gelsn seni mesleginden sogutsun yazik yazik...
01 Yorumla
Soran+1 yılHic sorma ya :( deli ediyor beni
En İyi Cevaplar
+1 yılsevgilin biraz fazla kıskanç ama bende olsam istemezdim öyle erkek. 1. si kıskançlıktan çatlarım. 2. si de bir süre sonra kadınlardan tiksiniyor bazıları. bu yüzden bırakır giderse kaldıramam. sevgilini sakinleştirmeyi dene onunla ilgilen. bir de konuyla alakasız merak ettiğim kişisel bit soru var. neden kadın doğum seçtin? yani bir erkek neden kadın doğum uzmanı olur ki?
126 Yorumla
Soran+1 yılKadınları cok seviyorum
- +1 yıl
belli.
- +1 yıl
jinekolojik bir rahatsızlığım olmadı hiç ama rahatsızlanırsam tabiki seçerim en doğal hakkım. acil bir durumda yapacak bir şey yok ama eğer benim elimde olan bir durumsa bayan doktor tercih ederim. hele bu doktorun yorumlarını okuduktan sonra kesin seçerim. bazen dayanamıyorum diyo adam kendi ağzıyla. bizim sözde modern kesim de erkek doktor diye k. çını yırtıyor. ben bu zihniyeti anlamıyorum gerçekten.
@Elmoth - +1 yıl
her zaman seçmem öyle bir takıntım yok ama bazı durumlarda seçerim diye toparlayım ve genel bir cevap vereyim o zaman :) @Elmoth
Ben senin yerinde olsam yeminle tüm hamile kalan herşey den tiksinirdim. Canı gönülden tebrik ederim bazen arkadaşlarla konuşuruz sizin mesleği ben olsam hayattan bile soğurdum belki. O yüzden yaptığın meslek çok zor ve kutsal her baba yiğidin harcı değil bu işi yapmak. İnşallah anlar ve anlayış gösterir.
03 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulaniyor bazen ama alistik artik
Soran+1 yılSagol abi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline bide iyi yönden bak, bebeğimiz emin ellerde doğucak de sende :)
04 Yorumla
Soran+1 yılMuhaa :D superdi bu :D
- +1 yıl
Knka eic ver baride tam olsun :)
Soran+1 yıl:d:Ddd
- +1 yıl
Eyw knk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Böyle insanlar çekilmez cidden. Yol ver gitsin.
Bilinçsizce ve kültürsüzce türk kızı olarak saça sapan tripler atmış kısacası
Bana bu çocuk senden mi ya da bugün kaç kişininkini gördün şerefsiz falan deseler kesinlikle asla devam etmem. burada senin şerefine karakterine laf ediliyor sen de hay hay diyosun yani öyle mi? Kesinlikle çok saçma. Ben de bir doktor adayıyım böyle bişeyi kabul edemezdim erkek olsam.. Mesela erkek hastam geldi diyelim bana sevgilim bundan dolayı karakterime laf edemez. Kısacası bence oyalanma ve vakit kaybı senin için. Daha kültürlü ve anlayışlı bir insanı bul derim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişin zor valla :/ ama bu senin mesleğin böyle yapması çok saçma yaa siz olmasanız doktorlar olmasa insanlar ne yapacak bu nankörlük yaa. insan sevdiği insana güvenir her daim yanında olur. doktorsun başka ne yapacaksın bunu söylemesi sana şerefsiz vs demesi sana iftiraa tıp günahını alması zaten büyük bir yanlış... seni anlayabilecek hayatını paylaşacağın başka birini bul çünkü bununla evlensen zaten evlilik yürümez açık net... tamam herkes kıskançtır ama sen doktorsun ve işini yapacaksın ayrıca seviyorsa güvenmeli sen de adamsan zaten sadece doktorluğunu yaparsın art niyet düşünmezsin.. doktorlara da güvenmeyelim de neye güvenelim sağlık bu yaa !
045 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliftira tıp değil iftira atıp "a" silinmiş ;D
Soran+1 yılCok haklsin gercekten
Cevap sahibi+1 yılyaa yaptığın yorumları okudum da hiç beklemezdim bir doktor nasıl art niyetli düşünüyor anlamadım yaa.. inanmıyorum ne günlere kaldık.. gerçekten kadın doktor kadın doktor diye söylenenler haklı. bir de kadınların okumasını istmeyen geri insanlar var. kadınlar okumasın erkekler okusun da namuslarınıza böyle art niyetli baksın zaten dimi.. kaının okuması şart abi yaa... küçükken kadın doğum doktoru olmak isterdim sayısalı seçmedim diye olamıyorum keşke sayısalı seçseydim de olsaydım.. size muhtaç kalmamalı millet.. şimdi ben hangi doktora gitsem senin yazdıkların aklıma gelecek kahretsin yaa !!
Soran+1 yılNe yazmisim?
Cevap sahibi+1 yılarada tuvalete uğtuyomussun da aklına kötü düşünceler geliyormus engellemiyormussun da. birine demişsin daha yeniyim ondan olabilir birine demişsin yeniyle alakası yok gelenler fena güzel ağzım açık kalıyo biri bişey demiş yazmışsın eldivensiz içine soktum sonra yaladım üstüne su içtim.. bu ne saçmalık bu ne pislik yaa.. Allah sizin gibi doktorları kahretsiz inş.. biz kimse güvenelim l*n kime.. doktor olmuş utanmaz sapık. gidip başka bişey olsaymısın yaa madem içinde fesatlık var.. işte sizin gibi zevzekler çalışkan olup doktor oluyor hay bu hayatı ben !!!
Soran+1 yılOnlarin benim soruma verdikleri sacma saban cevaplari yazmiyorsun ama onlarla dalga amacli yazdim onlari benim yeminim varrr! Yeminimi sorgulayamazsin haddinibil
Cevap sahibi+1 yılbelli belli.. hadi tamam o eldivenli söyeldiğin geçelim ama bir doktor olarak bunu demen bile adamlığa yakışmaz.. peki orada kız adam gibi sormuş bişey düşünüyor musun hiç diye dalga geçmeden sen evet bazen oluyo kadınlar çok güzel hemşire görür diye korkuyorum falan filan diyorsun.. yeminmiş.. artık insanların suyu çıkmış yemin etsen ne olacak baksana neler yapıyorsun.. inan doktora bu zamana kadar toz kondurmazdım ilk başta yorumları okumadan ki yorumumdan da belli ma okuyunca delirdim yazıklar olsun yaa insanlık ölmüş.. ben artık nasıl güvenip doktora gideceksem...
Soran+1 yılMerak etme seyine kalmadik hergun 100lerce goruyoruz midemizi bulandiriyorsunuz resmen. Bunlari mi duymak istiyorsun? Mutlu oldun mu
Cevap sahibi+1 yılyaa bir doktor bunu demez ki yaa , mide bulanıyormuş bu sağlık be gerizekalı.. zaten böyle düşünüyorsan senden doktor moktor olmaz hiiiçbir doktor böyle düşünmez fake misin nesin be aptal.. eğer gerçekte doktorsan da sen insan degilsin doktor olsan ne yazar.. Allah senin gibilerine muhtaç etmesin..
Soran+1 yılGece gece sinirimi bozmaya mi geldin sen?
Cevap sahibi+1 yıladam değilsin ki sinirin olsa ne olur insan olun be insan.. doktor böyle mi olur Allah kahretsin sizin gibi doktorların ağzı yüzü burnu kırılmalı.. gidip masum doktorlarıı döverler sizin gibi şerefsizleri sayarlar zaten !!
Soran+1 yılBak lütfen sus artik hic bir b*k bikdigin yok lütfen sus sinir ettin artik beni
Cevap sahibi+1 yılevet evet doktor değilim diye bir b*k bilmiyorum dimi.. asıl sen bir book bilmiyorsun. ben en azından insanım sen onu olamamışsın.. ayrıca ne diye sinir oldun yaran var gocunuyon işte.. yoksa sinir olmazdın.. neyse tamam Allah ıslah etsin uğraşmıyorum
Soran+1 yılLanet insan
Cevap sahibi+1 yılsen doktor filan degilsin yaa :D senin psikolojik sorunlar var çünkü. en ufak şeyde bir sinilrnmeler kötü söz söylemeler. bir doktor bunu yapmaz ki :D doktor değilsin bu yüzden alınıyon veya doktorsan da nasıl oldun merak konusu. psikolojik sorunların var senin. psikoloğa git. sinirlerine mukayyet ol. belki de şizofrensindir. doktor olmadığın halde öyle hissediyorsundur :D
Soran+1 yılInsallah bana denk gelirsinde yumurtaliklari keser alirim senin
Utanmadan hala yazip gülüyor
Cevap sahibi+1 yılişte al.. valla sorun var bir doktor bnu yapamaz ki hani senin hipokrat sözün varmış hadimi bilmeliymişmişim? demek yumurtalıklarmı kesecen kolaydı o dene bir bakalım gerizekalı seni haa.. biri de doğum esnasında çocuğun kafasını kopartmıştı o da senin gibi herhalde yine de günahını almayayım da. senin içinde canavar var be laflara bak herifin..
Soran+1 yıll*n senin bana sabahtandir dediklerin normalmi?
Cevap sahibi+1 yılevet çok normal çünkü tamam normal bir vatandaş düşünür onun düşünmesi normal mı değil ama bişey yapamayız Allah ıslah etsin ama sen hastana karşe hallenirsen ohooooo yaşamalım bu dünyada daha iyi. git kendini düzelt olmaz böyle yıllarca bu mesleği yapacaksın ahirette sizin gibilerin yakasından düşmeyiz haberin olsun.. sen iyi bişey yapsan niye üstüne geleyim ki.. boşu boşuna sinirlenip köpürüyon.. ben insan olman gerek bunu hatırlatıyorum
Soran+1 yılSen neden hala havluyorsun? Sussana biraz
Cevap sahibi+1 yılyook karıştırıyorsun beynin sulanmış dur açıklayayım ben konusuyorum sen havlıyorsun :)) köpek dediğin afkurur zaten normal.. insan olamayan ancak köpeklik yapar. hadi sana iyi afkurmalar..
Soran+1 yılGerizekali insan vajinan intihap kapar Insallah
Cevap sahibi+1 yılhhahahaha :D :D kadın doğumcudan beddua çeşidi de böyle olur zaten :D köpekelerin udası kabul olsa gökten kemik yağar kardeş. neyse daha fazla günaha sokma beni gidip tövbe edeyim senin gibi biri yüzünden günaha sokuyon insanı. senin günahın kendine yeter be bulaşmayayım
Soran+1 yılDefol git buradan hastam olsan seni celik eldivenle muyaane ederim
Cevap sahibi+1 yılhahahah :D bulur da edersin psikolojik rahatsız :D
Soran+1 yılCok mu komik:)
Cevap sahibi+1 yılkomik mi dedik !
Soran+1 yılMal sabahtandir ben mi tecavuze ugramia gibi gülüyorum
Cevap sahibi+1 yıla aa laflara bak.. ben senin salaklıklarına gülüyorum çok zavallısın.. komik olması gerekmez bişeye gülme için.. insan birine acır güler sinir olur güler vs ama sende beyin yok bilmezsin :) doktor filan da değilsin inanmıyorum. doktor böyle gerzek olamazki senin beynin çalışmıyor :D
Soran+1 yılTamam birdaha yazma lütfen mesajlastigim insanlar var ileti onlardan. geliyor zannediyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki kibar olursan yazmam tabii. kaba olursan sabaha kadar yazarım... değişmen ümidiyle bye
Soran+1 yılDefol git hadi. Umarim sen degisirsin geriekali
Cevap sahibi+1 yılbak yaa ne mal insansın sen değişmezsin senden adam olmaz. ben neyi değiştirecem sapık doktorlar karşı fikir açımımı mı. Allah ıslah etsin sağık ppislik.
Soran+1 yılYanimda olsan seni coktan neşterle desmistim emin ol gerizekali kadin
Cevap sahibi+1 yılpsikopat
Soran+1 yılBana diyene bak
Cevap sahibi+1 yılben sana neşterle keserim mi dedim sana.. Allah sevgiline akıl fikir veerir de senden ayrılır umarım :D kızı kesersin se sinir etse
Soran+1 yılSen benim sevgilime kurban ol adina agzina alma
Cevap sahibi+1 yıladını bilmiyorum ki gerizekalı :D sen kıza kurban ol ben ne olacam :D kızı delirtmiş işte. kız boşuna şerefsiz bilmem ne küfür etmiyo sana kız haklıymış meğersem ben de kızı haksız sanmıştım
Soran+1 yılO Benim sevgilim isterseöldürür beni seni ilgilendirmez salak şey.. Sen dua ette bana denk gelme seyinden elimi sokar ses telkerini gerdirrim
Cevap sahibi+1 yılsen doktor filan değilsin be şerefsiz.. b*k yaparsın dua et senin o şeyini kopartıp eline vermesinler. ille terbiyemi boz aptal şey.
Soran+1 yılSen seyime kurban gereksiz insan. Gotu boklu insan seni
Cevap sahibi+1 yılayy cidden manyaksın sen.. uğraşamayacam çünkü değmiyorsun.. senden doktor değil bir b*k olmaz yalancı hoşt köpek.. sana cevap yok daha
Soran+1 yılSonunda defol git artik zaten
Cevap sahibi+1 yılAllah kahretmesin sen miydin o !!! rus manyağı :D kadın doğum uzmanı olmadığını aylar sonra öğrendim hep o günden beri kafamda şüpheler vardı doktorlara karşı... pislik yaa ! ...
+1 yılSizden okudum ara sıra tuvalete uğruyorum yazıyor... Bunu sevgiliniz görse "haksız mıymışım" demez mi?
Mesleğinize saygım sonsuz, elbette bu yol üzere hayatınızı sürdüreceksiniz, ama kız arkadaşınız kıskanmakta tamamen haksız mı? Şahsen konu sağlık olduğu için akıllarına öyle bir şey gelmiyor sanıyordum doktor beylerin...22 Yorumla
Soran+1 yılBende bir erkegim sonucta dayanamadigim zamanlar oluyor. elim surekli kadinlarin seyinde :(
- +1 yıl
Adam troll.
+1 yılKız arkadaşınız takıntılı biri galiba. Bu sizin işiniz. Gerçekten sevmiyorsanız ayrılın. Ama ben onu seviyorum, onsuz yapamam diyorsanız da gönlünü almaya bakın.
"Benim tek sevdiğim kadın sensin ve bu yüzden yanımda sen varsın. Ben sana bu kadar aşıkken bu kıskançlıklar ilişkimizi, bizi yıpratıyor."diyebilirsiniz. Sonra kocaman sarılıp, öpersiniz ve olay kapanır..
Bu arada sevgilinizin size "şerefsiz" vb. kelimeler kullanması hiç hoş değil.12 Yorumla
Soran+1 yılSerefsiz sadece buraya yazabilecegim kelime bana daha neler diyor bir bilsen
- +1 yıl
Bir ilişkide karşılıklı saygı şarttır.
yaşına 18-24 demişsin bir kere teknik anlam da da sıkınt ki ben bu sitede doktor olucağını sanmıyorum hadi varsa bile uzamnlık yapmış doktor olcağını hiç düşünmüyorum hikaye uydurmaya sıkılmadınız mı acaba böyle insanlar yüzünden kim ne derse sanal ortamda doğru olsa dahil inanmıyolar artık yapmayın bunu neyseniz o olun
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni bilen bilir hayatta yalan soylemem
sevgilin iyice abartmış başkasından seni kıskanmasını anlarım ama başkasının bebeğini senden sanması ve sana bunu ilişkiniz olduğu halde yakıştırması çok çirkin birşey karşına alıp konuş haddini bilsin biraz olmuyorsa da ilişkini kesmeyi düşün derim mesleğine saygı duymama kısmını geçtim tamamen sana saygı duymuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim ondan
+1 yılBende kadın doğumcu bir sevgili istemezdim ama sevgilin fazla abartmış sonuçta mesleğini bilerek seninle birlkte olmayı kabul etmiş. Ama bu çocukta mı snden ya da bugün bilmem kçatne gördn şerefsz fn çok abartılı şeyler. ve zaten sizin için gelenler sadece hasta onlara kadın veya cinse bir organ açısından bakmıyorsunuz. Bunu kavrayabilse sıkıntı olmaz. Ve bence o sevgiliyle de olmaz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıcaz o zamn ya baska carem yok
- +1 yıl
Ayrıl tabiki adam akıllı mantıklı düşünen birini bul kendine böyle saçma düşünceleri olan değil
Saçma Aslında göre göre Bıkmışındır hergün oraya Jessica Albalr ya da Petek dincözler gelmiyo ki mesela bunlrr dagleiyo :DD
galeri5.uludagsozluk.com/.../...s%C4%B1_111638.jpg11 Yorumla
Soran+1 yılJessica gelincede bayram ediyorum ben ama ;)
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. ayy böyle slaak kızlara uyuz oluyorum. Biraz akıllı olsun ne bu ya. Bu senin mesleğin. Sevgiliyseniz de göbek bağınız bir kesilmedi ya bu senin işin tabi ki işinin gereklerini yerine getireceksin. Aptal mı ne bu kız
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim ki bende
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeminle diyom film yönetmenleri bu siteyi takip etsin senaryo kapsınlar :))
şimdi sen jinokologsun öyle mi :)
profilindeki yaşına göre yalancısın :)
6 yıl tıp okucan sonra tus kazanacan onuda ekle 8 yıl :))
istediğin cevabı verim bir elin yağda bir elin baldaymış :)40 YorumlaO zaman çok anlayışsız, ve anlattıklarına göre seven insan böyle davranmaz, sonuçta senin kadın doğum uzmanı olduğunu bilerek sevgili oldu, sonra ne değişti, afedersin hastalarını sıradan geçirmiyorsun herhalde, çok cahilce.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:)) yok ne siradani ya :D
Soran+1 yılBunu birde onu diyebilsem bir anlasa beni
18 de Tıp fakültesine girsen 6 yıl okul yaş 24 olur.. Tus u kazanmanla 25.. Uzmanlık bitişine kadar 4 yıl daha 29... Atama falan derken 30... Yani yeme bizi...
41 Yorumla
Soran+1 yılYaşim 33 zaten
+1 yılAna. Çok saçma ya. Neyse :D Empati kurmalısın. Sen her gün vajina görüyorsun ya da elliyorsun. Ya o da her gün penis görüp elleseydi? Karışık işte. Ama bu senin mesleğin. Sevgilin bunu anlayana kadar daha çok kavga edersiniz siz...
05 Yorumla
Soran+1 yılHergün 10larca kisininkini görüyorum ama normal el ayakmis gibime geliyor artik.. Bir kadinin bu isi yaomasi farki bir erkegin yapmasi farkli
- +1 yıl
Hayır kesinlikle değil. Fazla cinsiyetçisin. Oysa ki bu mesleği yapan bir insanın bu konuda daha açık fikirli olması lazım :D Sen de haklısın normal gelmesi konusunda. Ona birşey demiyorum. Ama eşin bunu anlamayabilir. Kendini onun yerine koy sadece.
Soran+1 yılNe yapiyim peki acmi kalalim :D milletin seyine bakarak para kazaniyorum ama sevgilim begenmiyor gelde deli olma
- +1 yıl
Artık alışana kadar mecbur :D Kavgalar olacak
Soran+1 yılOyle görünüyor
+1 yılAğır geliyorsa ona ayrılıcak senden başka bir çaresi olamaz , seninle sevgili olurken mesleğini bilmiyormuydu sanki? Bilerek olduysa kabullenecek ya da çekip gidicek..
Bugün böyleyse evlenince nolur Allah bilir15 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordu tabi sevgili olduktan sonra kıskançlıği tuttu bunun. Biz arkadasken böyle değildi bu
- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
Sen bu kıskançlığa sebep olacak bişiy yapmadıysan , böyle insanlar çekilmez..
Ve o mesleğe yıllarını vermiş birisin emek sarfetmişsin , konuş onunla ya kendine gel ya da bu iş biter de.
Soran+1 yılHer kavga sirasinda diyorum ona bak ben böyle yapamam ayrilirizz sonra diyorum hadi ya o kadar kolaydi ya diyor :(
- +1 yıl
O zaman meslegi bırak :)
Okumusun ne yapcgni bizdn ogreniyon:) l*n ben hic bir hastama baska gozle bakmam o kadar adi degilim kndine gel de
26 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık krizine giriyor. Bazen kötü şeyler düşünmüyor değilim yeniyim ondan sanırım
Soran+1 yılSadece düşünce bu dinende günah değil..
Soran+1 yılNe düşündüğümü bende gayet iyi biliyorum. Elimde olan birşey değil ama
+1 yılIfade tarzi bile yanlis en basindan. Okumak cehaleti almaz malesef. Mesleginizi bilmeden mi iliskiniz basladi sanki? Alin karsiniza konusun. Durumdan rahatsizlik duydugunuzu belli edin. Larsi taraf sizden bir tepki gelmedikce durumunuzun farkina varmayacaktir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyahu amma sallamışsın ya...
https://i.hizliresim.com/5RNMoM.jpg60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefret ediyorum Türk kadinlarindan hepimizde b*k gibi bir huy var kimse yok demesin ne kadar çocukça bir düşünce bu ya? Sanki sonrada oldundoktor sacmaliga bak hiç yüz verme ayrıl beğenmiyorsan de gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılSonumuz öyle olacak sanirm
+1 yılNe kadar edepsizmiş. Tamamiyle hakaret. Tribi geçmiş bu. ilişkini gözden geçirmenin zamanı gelmemiş mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde cok iyi anlayisli biri ama eve gec kaldigimda falan deli oluyor resmen milletin seyine ayirdigin vakiti bana ayirmiyorsun diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHipokrat'ı hatırlatın bence bir ara... Hem kendinize hem ona...
31 Yorumla
Soran+1 yılIkimizde iyi biliyoruz.
Ama sevgilim kabullenemiyor
+1 yılSabrına hayranım kardeşim ikinci saniye ayrılmıştım ben. Bu neyin kafası diye sor kendisine. Şimdi kendisi jinekolog olsa sen sorar mıydın kiminkini gördün diye. Neyse mesleğime şükredeyim ben :)
00 Yorumla
+1 yılne saçmalık ya. bir kadın doğumcu böyle bir soru sormaz
45 Yorumla
Soran+1 yılNe sorar peki söyler misin
- +1 yıl
klomifen sitratın ovülasyondaki rolü nedir diye sorar mesela
- +1 yıl
cevapla madem kadın doğumcuysan.
Soran+1 yılBuradakiler 2+2 yi bilmiyorlar onu sorsam mal mal bakarlar
- +1 yıl
defol git yalancı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle sende üye olurken yaş aralıgını yanlıs gırmıssındır cunku bır tıp fakultesı6 yıl +4yıl uzmalık yapmıs bırınden bu beklenır yanlsı gırmesı yaşını :P
19 Yorumla
Soran+1 yılDogru gircecek kadar mal olacagima yalnis girerim daha iyi
Cevap sahibi+1 yılmal oldugunu kabul ettın sonunda :)
Soran+1 yılHic sorma malim ve tip kazandim
Cevap sahibi+1 yılhangi unıversıtede okudun uzmanlıgı nerde yaptın sımdı hangı hastanedesın meraklandım
Soran+1 yılAkdeniz üniversitesi tip fakültesinde okudum.
Akdeniz üniversitesi hastanesinde uzmanlığımi yaptim
Simdide radon tip merkezinde calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılögrencıyken hangı mahallede kaldın
Soran+1 yılKonyaaltinda kaldim
Cevap sahibi+1 yılbu kadar da bellı etme fake oldugunu be canım
Soran+1 yılAllahim yarabbim ne diyorsun arkadasim yav mal misin?
+1 yılohaaaa süpermiş laan benimde sevgilim kadın doğumcu olsa paso dalga geçer sinir ederim aşkitomu :D
13 Yorumla
Soran+1 yılCok sinir bozucu birsey ama nesteri alip kafasini kesesim geliyor bazen
- +1 yıl
kadın doğumcu sevgili süper komedi olur ya buna uygun komedi filmi bile çekilir ya insallah anlayışlı olurda aranız düzelir :D
Soran+1 yılInşallah
+1 yıloha be kıskanırım tamam da o kadar paranoya da abartı bu çocuk da senden mi ne demek.. hiçbi kadın doğumcunun keyfi olarak aç bakacam dediğini görmedim. yuh bee..
01 Yorumla
Soran+1 yılKafayi mj yedi diye düşünüyorum bazen
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılsen kadın doğum uzmanıysan bende gerçekten angelinayım
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Pardon ama sevgilin senin bu mesleği yaptığını bile bile kabul etmedi mi seni?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılOhaa diyorum yaa..
Kıskançlıkta tavan yapmış anlaşılan..02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim kizdan
- +1 yıl
Normaldir.
O sevgiliyi bırakıcaksın senin işine saygı duyan sana şerefsiz demiyen güzel ahlaklı bir kızla devam ediceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılInanamiyorum meslektasim, simdi bunun cevabini cidden burdan alabilecegini mi saniyorsn? Bence troll bir soru. Trdeki zihniyeti biliyon zaten, ne diye burdasin ki
01 Yorumla
Soran+1 yılOf arkadas of bir bitmediniz
Bana bır mesaj atabılırmısınız beyfendı.. çok onemlı bır durum kadın dogum uzmanı oldugunuz ıcın sormak ıstıyorum burdanda yazabılırım
15 Yorumla
Soran+1 yılBuradan yazin lütfen kendimi acamam:(
- +1 yıl
Tamam.. Ben bu ayın 1 ınde adet gordum 3 gun surdu. sonrası ogunden bugune kadar kahverengı lekelenme akıntı soz konusu.. bugun gıttım doktora sag overde 21x24 mm lık kist gordu ıcınde beyaz bısey var bak goruyomusun dedı MR istedi. CA istedi 11,1 çıktı.. Sizce bu nedır? yanı MR şartmı sızce
Soran+1 yılYumurtalik kisrimi var sende sanirm
Ca 12?5, Ca 15?3 hangisi?
Soran+1 yılSonuclari gormeden birsey diyemem maalesef
+1 yılbunu bile bile seninle sevgili olmuşsa haksız mesela ben baştan olmazdım
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
sen de ürolog kızla sevgili olmazmıssın onun gibi bir şey
Soran+1 yılalmam en basindan hayir derim
- +1 yıl
ben de öyle
çok aşırı kıskanç yani sonuçta bu bir meslek ileride ilişkiiniz devam ederse yanioda o doktora gitmiycek mi? düşünceleri çok ynlış. ama sürekli görüp bıkarsan onu bırakırsan gibi endişeleride olabilir yani
00 Yorumlabunu bildiği hlde neden sevgili olmuş bnce paran için. mala bak sen. ayrı ondan be
20 Yorumlayani herkesin tercih ve mesleğine saygı göstermek gerekli tabi ama benim sevgilim kadın doğum doktoru ya da göğüs hastalıkları doktoru olsa mesleğini bıraktırırım yapamaz arkadaş ne demek kadın doğum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yılsaçmalıyor işte ne dıyebılırız kı doktor olmussun ıste tıpta ayıp yokde o zaman gercekten sacma be abıcım
00 Yorumla
+1 yılKadın doğum uzmanisin ve ks ye girmeye vaktin var mi?
36 Yorumla
Soran+1 yılYeni uye oldum zaten 1-2 saattede gidicem.
Bizde insaniz nöbetçi aldığımız zaman evde yatiyoruz- +1 yıl
genelde doktorlar yoğun olur helede kadin doğum bide hazir doktor bulmusken bsy sorim bnde pko var bunun kesin tedavisi yok mu ya?
Soran+1 yılNe var?
- +1 yıl
doktor olsaydin bunu anlardin nie insanlara bole yalan söylüyor sunki
Soran+1 yılCidden cok cins insanlarsiniz nasil biryer burasi ya
- +1 yıl
neden cina oluyormusuz doktorum dedin bende sna rahatsizligimla ilgili bir soru sordum dedigim şeyi anlayamadin bile doktorum deme bari yani
+1 yılVerdigin cevapta "kadınlari cok seviyorum" yaziyor demekki sevgilin seni cozmuski kıskanma sebebi bundan.
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruma cevap verecgine işin gücün yok yorumlarimi okudun.
- +1 yıl
Sonra kadınlar neden bu kadar bagnaz neden kadın dogumcuyu kadın ariyolar? Sbeeebi senin gibler
Soran+1 yılNe varmis bende
bu fake değilse bende clint easwood'un kemerinin 3. deliğiyim
62 Yorumla- +1 yıl
Kizlar orasini burasini acip sagliklimiyim desin diye trolleme yapmis haha :D
+1 yılsürekli ondan olan bişiyi başkalarında görüyosun normal değil mi? maaş kaç yüksekse bırak sen onu buluruz sana birini <3
13 Yorumla
Soran+1 yıl4100 maaşım.
Bilemiyorum buda olabilir nedeni- +1 yıl
4200 mü sen ölümüne bir sürü bulursun be yürü koçum kim tutar <3
ama ilişkiye başlamadan önce mesleği söyle sorun çıkarırsa maaşı söyle :D
Soran+1 yılSagolun :) peki öyle yaparim
Etkiye tepki yap alttan alma. Sendenmi derse evet de daha cok sinirlenicek. Neden boyle yapiyosun derse sen bunlari soylerken hic beni dusunmuyosun bu benim meslegim aş artik su durumu vs vs...
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sagolun
+1 yılAllah' a olan yeminini tutmayan Hipokrata olan yemini mi tutacak :D
00 YorumlaSevgiline gel yardımcım ol de. Hatta isterse yanında çalıştır.
00 Yorumla
+1 yılTroll musun? Sık sık değil bedava çünkü. 18-24 yaş aralığında ancak okulu bitirirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılOf kac kere yazicam ben yorumlari oku
- +1 yıl
eee madem niye gizlendin. 'Doktor oğlum bir de nenim şeyime bak nesi var' böyle mesaj atanlar mı olur
Soran+1 yılKendi kararim acmak istemiyorum kendimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yakın bir akrabamda ürologdu dayanamadı hayattan bezdi ve istifa etti yeniden hazırlandı sınava sen iyi tiksinmemissin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKadin bunlar neyinden tiksineyim ;)?
Cevap sahibi+1 yılBin bir çeşit adın var temizi pisi söyleşi böylesi sen anladın beni değil mi doktor :D :D
Mesleği bırakmalı mıyım diye soru sor ona ciddi bir şekilde , hata yaptığını anlayacaktır ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılBunu kavga ederken o söylüyor birak bu işi benim param bize yeter diyor
Soran+1 yılAnladim sagol önerin için
+1 yıldoktor bey alakasız olcak ama bısey sorabılır mıyım bolumunuzle alakalı? benım bı sorunum varda
15 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun
- +1 yıl
sızın sorunuzun arasında bıraz garıp kaccak ama kusura bakmayın.. uzun zamandır adet duzensızlıgım var sebebı ne olabılır.. bekarım bu arada. gercı ranevu aldım ama denk gelmısken sormak ıstedım
Soran+1 yılEstağfurullah.. Buradan birsey diyemem ama havadan tut psikolojine kadar bircok nedeni var. Hastaneye gitmelisin
- +1 yıl
hım tamam o zaman randevu aldım zaten haftaya gıdıcem tesekkur ederım.
Soran+1 yılR. ederim
En kısa zaman da kıçına tekmeyi bas öyle iş mi olur sen kac sene okumuş doktor olmuşsun hala böyle cahil sevgilin mi var
01 Yorumla
Soran+1 yılBastim tekmeyigönderdim anasinin evine:d
+1 yılSaygı duyması gerekir bence. Senin mesleğin bu. Şayet ben boyle şeylerin konusunu bile açmazdım yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaygi dymasi icin ne yapmaliyim mesela
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18-24 yaşında kadın doğum uzmanıymış. Diyelim dediğin doğru bana şerefsiz diyen bir kadına kapıyı gösterirdim çoktan. ezdirmeyin kendinizi şöyle. Erkek olmak başka adam olmak başka bişey
10 Yorumla
+1 yılBen de istemezdim kesinlikle ama o mesleği yaptığını bile bile başlayıp da kavga, dövüş etmezdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılIsimi biliyordu arkadasken boyle degildi bu sonradan degisti
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Allah bana göstermesin doğum uzmanı sevgilim falan ıyh
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni muyaane eder iste :)
çok saçma sor bakalım seninle tanıştığında mesleğini bilmiyormuymuş
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordu tabi. Sevgili olduktan sonra kıskançlıklar başladı :(
Soran+1 yılSende haklisin
+1 yılSevgiline cem yilmazin bu konu hakkinda standupu vae onu izlet sevgiline:)
13 Yorumla
Soran+1 yılHaftasonu izlettiririm :) benim konum ile mi ilgili
- +1 yıl
Elizabeth Hurley'ler gelmiyor de:))
- +1 yıl
Aynen jinekolog :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaş aralığı ve uzmanlık?
Kreş lise diyemi geçiyor sizde.23 Yorumla
Soran+1 yılYorumlari oku bos bos konusma
Cevap sahibi+1 yılBoş olan sensin kimi kandırıyorsun?
Soran+1 yılBen neden bos musum
+1 yılErkeklerin efendi kız yerine serseri kız tercihi. dsadsadasd
00 Yorumla
+1 yılSeninki abartmış yaa sonucta meslegin o bunlari hak etmiyorsun okumus akilli adamsin
04 Yorumla
Soran+1 yılDeli ediyor beni ama cok seviyorum onu:(
- +1 yıl
Sonucta sevdigin ama birazz kendini savunmalisin
Soran+1 yılCok savundum kendimi ayrilicam büyük bir ihtimalle
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yılbende olsam bende kıskanırdımmm kavga çıkarrr :D:D:d
11 Yorumla
Soran+1 yılNe varki kiskanacak
Saçmalıyo hiç umursama. Zamanla vazgeçer gereksiz triplerden
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah unutur
+1 yılHatun hakli, bir ornekle destekleyeyim istersen, sevgilin urolog olsa ne yapardin
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biriyle hic sevgili olmazdim ki
- +1 yıl
Sevgiline ornek olarak veriver
- +1 yıl
Birde ona muayenenin nasil gerceklestiginden bahset, hayal dunyasinda yasamasin
Soran+1 yılHep ben onu muayane ediyorum zaten hasta oldugunda
- +1 yıl
Muayene ortaminda mi yatak odanda mi, senin yapman gereken hastane odasinda nadil muayene edildigini gostermek sadece
- +1 yıl
Simdi yas araligini gordum de, sanirim daha pratisyensin fantezi araligin cok yuksek
Soran+1 yılHastanede tabikide ne sapik ciktiniz yav. Yasimi farkili girdimne taktiniz ya bu yasa
- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat