Sevgilimin arkadaşları bana kötü davranıyorlar?

1 yıldır birlikteyiz. Birlikteliğimizin başından beri arkadaşlarına karşı hep dikkatli davrandım. 2 kez aralarında ki muhabbete katıldım, sevgilimi savundum. Daha sonrasında sevgilim beni uyardı bak sen kötü olursun bi daha karışma diye. Bi daha ağzımı açmadım. Daha sonrasında sevgilimin evinde, odasında takılmaya devam ettik. Defalarca kez yemek pişirdim onlara tatlılar yaptım. Yeri geldi gömleklerini dahi ütüledim. Sevgilim çok kıymet verdiğinden özen göstermeye çalıştım. Bi gün saçma sapan bi konudan durduk yere kavga çıkarıp bana bencil, ne alaka ona ne falan gibisinden ithamlarda bulunmaya başladı bi ev arkadaşı. Onlar için bu kadar çabalarken böyle ithamlara maruz kalmak inanılmaz üzdü beni bi süre kendime gelemedim. Bi arkadaşı öyle yaparken diğerleri de susarak onu izledi. Kimse bir şey yapmadı. Sevgilim ben ağlamaya başlayınca dahil oldu. O gün sevgilimi de alıp gittim o evden, bir daha da ayağımı basmadım hiçbiriyle görüşmüyorum. Olaydan bi ay sonra falan o arkadaşı sevgilimden özür diledi hatalıydım diye. Benden bile isteye özür dilemediğini söylemiş. Aramızın bu şekilde kötü kalmasını istiyormuş. Hala düşündükçe üzülsem de şuanki konu bu değil, sevgilim hala onlarla görüşüyor. O olaydan kısa süre sonra evden ayrıldı ama arada gidip onların evinde kalıyor. Bu davranışı inanılmaz zoruma gidiyor. Onlarla görüşmemesini istemem çok mu aşırı? Sizin sevgilinize bu şekilde muamele edilmiş olsa ne yapardınız?

Sevgilimin arkadaşları bana kötü davranıyorlar?