Selamlar.. Eve atmak tabirini sıkça duyuyoruz evet ama bu kavram sadece erkeklere has bir durumdan ibaret midir? :D Keyifli günler.. 😜 🤘

Selamlar.. Eve atmak tabirini sıkça duyuyoruz evet ama bu kavram sadece erkeklere has bir durumdan ibaret midir? :D Keyifli günler.. 😜 🤘

Hayır değildir benim ilkim lisedeki kızın ailesi seyahatteyken onun beni atması ile oldu. Bence kızlar daha çok atıyor ya da bana sayıca öyle denk geldi.
Hayır tabiki sadece erkeklere has Bi durum diil 36 yaşındayım 4 kez ayrı kadınlar tarafından eve atıldım bence erkeklere has Bi kelime sadece ama gerçekte olan %50 erkekler %50 kadınlar bunu yapıyor
Cevap
45Cevap
Eve atmak deyimi kötü bir deyimdir. Eve davet etmek daha güzel bir üslup olur ama işte eve atmak deyince erkeklerin diğer türlü istek ve arzuda olduklarının kanıtı oluyor.
Hayır bence eve atılan erkekse kadına da mahsustur 😅
Artık bu işin kadını erkeği kalmadı. Herkes yapıyor 😬😬
Selam gadası 🙃
Daha kadınların erkekleri eve attığını duymadık 😂
Olsun be belki duyarız :D
Duyar mıyız 😂
@FeyzaOnur vuhuuu iddialı :D
Senide atayım mı @HeartofFire 😈😈🥳😜😘
@FeyzaOnur ahsh yok ben kendi evimde iyiyim :D :D
@HeartofFire bak varmış 😂
ahsha @nordun_gadasi görüyorum görüyorum :D :D
kadınlarda eve atıyor
Kizlar eve çağırınca 'eve davet' oluyor erkek eve getirince 'eve atmak' oluyor. Bunun nedeni de erkek muhabbetinin argo sevdasından ileri geliyor. Bugün bende kahve içelim mi? der atarım eve sevdiğimi haha
Hayır, bu durumu yaşadım ve o beni götürdü desem yeri var. Başkada olmuştu ama aklımda yok. Hatta bir kere kız arkadaşım hadi bize gidelim evde de kimse yok takılırız demişti. 3 kez farklı zamanlarda bunu tekrarladı ama o zaman gitmemiştim
Genelde evet erkeklerin yaptığı bir durum çünkü bayanların geneli sevgilisini eve davet etmez.
Tabi arada istisnalar olacak bizi da asirtan olaylar olacaktır.
Kadın sevdiğini kapı da bekletir.
Bitmeyen makyaja girdiğinden.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@IAmarPresterAen katilmiyorum "atmak" iyidir, niyeti belli eder :D
Saka bir tarafa, hayir eve atmak erkeklere masus bir durum degildir olmamasi da iyidir, esitlik her durumda saglanmali :D
Niyet belirğinliği açısından evet niyeti belli ettiği açık olduğu için kadın niyeti sauronun gözü gibi görür
@IAmarPresterAen Allah razi olsun fenomenim guldurdun beni :D
Sauronun gozu dedi ya la 😂
Atmak iyidir iyi her sey acik olsun, bilinsin ki sonradan "yok ben gormedim, yok ben bilmedim" denmesin
Burada "eve atmak" cümlesini kuran erkeğe, ben de sana "kafa atmak" istiyorum cümlesini kuran kız şampiyonlar ligi şampiyonu olur ve cevabı yapıştırır. Neyse bakalım iyi günler
Kimseyi zan altında birakmak istemem ama günümüzde durum tam tersi kadın etki tepki gücünü ortaya koyuyor
Dünya erkekler üzerine kurulu değil ki sadece biz öyle yakıştırmalarda bulunuyoruz o ayrı tabi
Hayır bi sevgilim vardı farklı bir şehirde öğretmendi. O beni kendi evine atardı 😅
Elbette değildir, kimin evine gidiliyorsa o kişi eve atmıştır bence😅
Her konuda olduğu gibi buna da el atmışızdır biz kadınlar ahahaha
Bunu bir kadın yapsa çok hoş olur. Ayyy bu beni eve attı der sevinirim 🙂
tabiki de değil. beni de rızamla eve atan oldu (bayan) 😎
Hayır eve erkek atanıda gördüm. Genelde kadıköy tarafında oturan rahat kızlardı 😅
Atmak çok kaba evet davet diyelim eve davet etmek ev sahibi eve davet etmiş olur kadınsa kadın erkekse erkek
Yavrum erkek çok yakışıklı ise eve çok atılıyor rahat ol ama o atanlar onla bunla yatanlar sonra kendisini rahibe olarak tanitiyor
Muhtemelen değildir. Kadınlar da eve erkek atıyorlardır. Ama şunu söylemeliyim ki bir kadın tarafından eve atılmak düşüncesi çok seksi bence 😍
Yani bugüne kadar beni eve atan olmadığıne göre kendimce evet erkeklere mahsus bir durumdur :D
Kadında atar gayette, bir erkeğe mahsus değil.😂🌸
ahs yürü be 😂
❤️🚶😂😂💥
Bu deyim kulağa çok kaba geliyor ama bahaneyle kısaca eve atılmışlığım var galiba 😜
Bana hiç bir kadın teklif etmedi sanırım yok bende istedikleri şey...
beni eve atan bir kadın olmadı hiç ama deneyimlemek isterdim :D
Örneği ile yaşadığım kadınlar oldu kibarca evine davet edildiğim ☺️
Yoo pek ala kadınlar da eve erkek atıyor, kötü kızlar böyle yapar
Hayır sadece erkekler değil kadınlar da erkekleri eve atıyor başıma geldi
Kızlarda ev boş hadi bize gidelim bişiler izleriz diyor
Devir değişti artık kızlar atıyor eve😁tecrübeyle söylüyorum
Bende atarım
Hahayy
bravo
Atbeni eve yavru ceylan
Evlisin?
@Doyumsuz53
Kendinde ne gibi özellik görüyorsun buna değer?
@Board_Tennis evli
Eve atan kişiye sormak lazım negibi bir ozellik istedigini
kız arkadaşım beni defalarca eve atıp becerdi çok utanç verici
isteyen istediğini atabilir 😀
tabii ki erkeklere ait
yoo kadında atabilir hatta en seksisi de budur
Bence bu durum sadece erkeklere has değildir birçok kez karşı cins tarafından eve atılmış biri olarak bu düşüncedeyim.
zamanında attılar beni eve arabaya hatta ahıra bile
üç dört defa baskın bayanlar tarafından saldırıya uğradım
kadının evi varsa atar :))))
@Sertsıkən hayır
Bnde isterim eve atılmak
Kadınların attını görmedim hiç sdfgsf
Değil 🙂
oyle mi nasil oluyor o
@yarikizyarierkek Bir kadında isterse eve erkek atabilir neden bu kadar şaşırdın?
alisik olmadigim bir durum
Hayır herkese özgüdür
Kaba bir tabir
hayır eve davet eden hanımlarda var
Hayır kadınlarda yapar
Evet öyle
Hayır kızlar da atabilir
Tabiki erkeklere
Acaba atan var mı
Hayır kadında eve erkek atabilir
Bunu yapan kadınlarda var
Bos ev bilan herkes atabilir