Aile & Toplum Erkekleri eve kapatma fikrine nasıl bakıyorsunuz? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu kadar özgürlük, serbestlik fazla bence, erkekler artık evinde oturmalı diyorum ne diyorsunuz Erkekleri eve kapatma fikrine nasıl bakıyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hepside senin evine mi kapatılsın 😂 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Ahahaha iyi fikir 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Erkekler kapatılsın. 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Eve kapatılsın
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kiz seninle dedikodu yapariz günlere gideriz yasli teyzeler gibi 😃 eger oyle bir sey olursa ama o zaman da evlerimiz yakin olmasi gerek ben konyadayim ve sende hangi sehirdesin bilmiyorum 0 5 Yorumla everkeğii +1 yıl Ay süper olur valla 🥰😃 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl birde sen baya hamaratlisin asko bana da orgu ogretir misin kendime guzel seyler orerim Yorumla everkeğii +1 yıl Kız bende yeni öğreniyorum Ben öğreneyim sana da öğretirim kolay zaten 😊 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl anladim cano 🥰 Yorumla everkeğii +1 yıl 😘😘 Yorumla
illlyaada Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşko iyi fikir 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Bencede 😌 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Mümkünse eve girmesinler diye bakıyorum knk 0 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Neden knk 😃 Yorumla varolmamaliydim +1 yıl canım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Örgü örmeyi biliyor musun 0 5 Yorumla everkeğii +1 yıl Evet öğreniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne örüyorsun Yorumla everkeğii +1 yıl Atkı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Motif yapmayı biliyor musun tığ işi Yorumla everkeğii +1 yıl Yok hayır daha onları öğrenmedim Yorumla
Kecka_Kurda Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Güzel 0 2 Yorumla SoonMoonk +1 yıl Aferin Yorumla everkeğii +1 yıl Bencede fazla özgürler Yorumla