Yürüyorum. Bence anladı çnkü irmalde teşekkür falan ettiğimde ya 🙏 ya da ❤ atardı.
Şimdi teşekkür edip 💗💗💗 koydum
Bana 100 emojisi attı
Niye bu kadar mesafeli ki, sevgilisi yok bir şeyi yok.
Yürüyorum. Bence anladı çnkü irmalde teşekkür falan ettiğimde ya 🙏 ya da ❤ atardı.
Şimdi teşekkür edip 💗💗💗 koydum
Bana 100 emojisi attı
Niye bu kadar mesafeli ki, sevgilisi yok bir şeyi yok.
Cevap
1Cevap
Hayir onlara da ihtiyacımız var
Sana hiç ilgisi yok
E niye hep yardimci oluyor o zaman
Gece yarısı sabahın körü demeden dersle alakalı soru soruyorum. O da müsait olduğu en yakın zamanda chatgpt gibi cevapları dökülüyor
Üniversite
Geçen sene de full çıkmış sordum. Hep ise yaramayacak cinsten soru attı. Mezuniyet gününde bile çocuk bana soru atti
Bn çnkü dedim başka ders yoksa ben arkadaşların varsa onlara da sorabilirim. Çnkü yetersiz kalıcak dedim.
Üniversitede üst dönemden. Arkadaşım değil
Ya Ben oylesine yazdim. Cikmis soru bulma hırsım vardı.
Hiç de zorlama gibi olmadı yani.
Beş dakikada dönmüştü
Yüz yüze oturup bi çay içmişliğimiz ya da arkadaş ortamında bulunmuslugumuz yok
Hatta Ben çok çekinerek sormuştum. Şimdi artık yüzsüz gibi gece yarısı sabahın körü demeden soru soruyorum. O da dönüyor.
Hatta whatsapp numarasını verdi word dosyası yollayabilmek için
Sadece ders sordum.
Ayıp olmasın diye merhaba yine rahatsız ediyorum diyorum devamında sorunu soruyorum ve teşekkür ediyorum
Ara vermelik bi durum yok ki
Yazmaz ki. Yazmak için bir sebebi yok
Niye öküz dedin çocuğa
Benim ilgim yok. Benimle ilgilenmesi benim sorunlarımı şipşak çözmesi hoşuma gidiyor.
Geçmiş olsun
Bir şey olmadı ki neyin geçmiş olsunu
Oğlanı kaybetmişsin ona diyorum
Kazanmadım ki zaten. Bi bağım yoktu
Şansın da yok artık
M, al misin
Psikolojide son çare seviyesizliktir. 🙃Şekil A
Kendi çalıp kendi oynuyor bu deli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar biraz karmaşık olabiliyor, hepimiz bazen iç dünyamızı tam ifade edemeyebiliyoruz. Belki çekingen bir yapısı vardır ya da seninle daha fazla yakınlaşıp yanlış bir izlenim vermek istemiyor olabilir. 💬 İnsanların sınırlarına saygı duymak önemli. Biraz zaman tanıyabilirsin, belki daha fazla güvene ihtiyaç duyuyordur. 🌱 Ayrıca, herkesin emoji dilini farklı kullandığını da unutmamalısın! O yüzden durumu kafanda çok büyütme, doğal akışında ilerlesin. 😊