Benzer bir muhabbet eşinle aramızda geçti. Yaklaşık 5 yıldır ev kredisi ödüyoruz ve her fırsatta benim altınlarımla evi aldık diyordu. Bir gün sordum gülerek ne kadar altın tuttu xiye. 20 bin lira dedi. Peki ev ne kadara maloldu dedim 450bin lira 😅 ve dedim 5 yıldır benim paramla aldık evi diyorsun diyince kahkahaya boğuldu anladı muhabbeti. Yanğ tek taşını satınca bir ev alabiliyorsan bu durumda kocan ayrı bşr ev sen ayrı bir ev alabilirdiniz. Muhtemelen verdiğğn tek taşın evin çeyreğini bile karşılamıyor ama müthiş bir egoyla evi senşn üzerine yapmasını istiyorsun 😅. Unutma ki o ev ikinizün. Yani ev üzerime de olsa biz bir aileyiz ve herşeyimiz ortakö
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılEşlerin evlenmeden önce sahip oldukları eşyalar ve borçlar kendi tasarrufundadır. Bu yüzden eşlerden biri kredi ile veya nakit olarak bir araba aldıysa boşanma davası esnasında diğer eş bu mal varlığında herhangi bir şekilde hak talebinde bulunamaz.
Boşanma davasında genel anlamda kadının haklarını sayacak olursak:
Ayrı Yaşama HakkıÇocuk İle Kişisel İlişki Kurma HakkıKadın İçin Tedbir Nafakası HakkıÇocuk İçin Tedbir Nafakası HakkıKadın Eşin Manevi Tazminat HakkıZiynet Eşyası Alacağı HakkıMal Rejiminden Kaynaklı Alacak ve Haklar.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle olaya yaklaşım biçiminiz yanlış bunu belirteyim. Tek taş diyorsunuz ya onu zaten size eşiniz almadı mı? Eşinizin aldığı bir şeyi ona geri vererek tapu istemek sizce adil bir şey mi? Zaten o tektaş sizin kötü günlerinizde elbet işe yaranması için alınmış bir şey yani ömür boyu zaten takan pek çift görmüyorum ben ihtiyaç halinde satılıyor. Kaldı ki madem böyle sorununuz var neden ortak tapu teklifi etmediniz ki? Bence bu daha adil olur.
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ya tabiki ihtiyaç halinde özellikle bu devirde çiftler arasında bu durum yaşanıyor olabilir fakat şöyle bir gerçek var ki hiçbir altın hiçbir mücevher hiçbir hediye sonradan satılmak için alınmaz çünkü bir hediyedir özeldir. Her evli çiftin parmağında bir yüzük olmalıdır normalde.
- +1 yıl
@Sudeozl Elbette erkekler de zaten ileride satarız diye almıyor genel olarak. Sizin olduğunuz durum ihtiyaç mesela ev almaktan bahsediyorsunuz yani televizyon veya bilgisayar değil o yüzden eşinize hak vermeniz lazım ama ben şunu demiyorum ki tapu eşinizin üstüne olsun. Sadece sizin olaya bakış açınız çok yanlış o yüzük benim tapuda benim olacak böyle düşünmeniz hatalı. Dediğim gibi eğer ki anlaşmazlık varsa bu kondua ortak tapu diye de bir şey var sonuçta :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesi kesin baskı uyguluyordur oğluna. Herkes kendini Garanti altına alma peşinde. Bence fazla fedakarlık yapmışsın seni kaybetmekten korkmuyor. Bence ona karşı bu kadar fedakâr olmak yerine daha fazla alıcı taraf ol emin ol sen kazanırsın. Bir gün bu evliliğin biteceğini seni kaybedebilecegini hicbir kadının aslında bu fedakarlıkları yapmayacağını davranışlarinla ona hissettirmen lazım ki değerini anlasın. Eşim benim için neler neler yapıyor desin. Fakat bunu yaparken de asla tartışarak laflar soylerek kötü konusmalqr yaparak yaklaşma. Dediğim gibi davranışlarinla hissettir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHaksızlık
00 Yorumla eşinin adına olmasının bir önemi yok mal yarıya yarıyadır bizde taşınmazlar bende iken taşınırlar eşimde değişen bir şey yok yanı takmaman lazım resmi nikahtan sonra bir iğne dahi alınsa yarı yarıyadır ben kendim taşınır malları onun üzerine yaptım al senin olsun dedim maksat mutlu olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi yapmışsınız en azından mutlu etmişsiniz
Soran+1 yılSağolun
Ne kötülük var ki bunda boşansan zaten direk evin yarısını alıyorsun evin işlemleri için kadın olarak niye uğrşaacaksın
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordum sağolun
Soran+1 yılTm olur
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de benim gibi slksın ama iş işten geçmiş artık. Evi asla senin üzerine yapmazlar ki ayrılık vs söz konusu olursa canları yanmasın
16 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşündüm çünkü arabamız da kocamın üstünde evi de üstüne almak istiyor benim adıma yap deyince sanki adıma yapınca onu bırakıp gidecekmisim gibi bı sürat oluyor onda
- +1 yıl
Öyle bir sürat olması normal eğer bazı şeylerin farkında ise kendisi.
- +1 yıl
@Schmigeldorf bazı erkekler çok içten pazarlıklı. Bu kadının onu bırakma ihtimali olsa tektaşını bile vermezdi borcu bitsin diye.
- +1 yıl
Kadın işte bunu verdi ama güç ona geçince belki de birtakım şeyleri yapabilir. Nasıl emin olacaksın ki? Bazı şeylerde erkekler sorumluluğu almak zorundadır.
- +1 yıl
@Schmigeldorf hıhı tamam bütü kadınlar sahtekar
- +1 yıl
Bütün kadınlara demiyorum ki. Karşındakinin ne olduğunu bilemezsin diyorum ve konu sadece bununla da alakalı değil.
+1 yılNe farkeder? Boşanırsanız yarısı senin zaten. Tek kişinin üzerine olması devlet dairesinde tek kişinin muhatap olması demek. İşler daha kolay ve hızlı yürür. Bazen çok boş beleş şeylere takıyor kadın kısmı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzgünüm ve feminist değilim ama kadınların evlilik hukukunda birtakım üstünlükleri var. Meselâ bir kavga şiddet oluyor, boşanma durumuna kadar geliyor insanlar ve genellikle kadınların çoğu, ev benim zaten diyerek arkaya yaslanıyor, boşanma olunca üstüne bir de nafaka alıyorlar. Ama çoğu erkeklerde bu durum tam tersi, bir erkek ne olursa olsun kadını evinin kapısına koyup arkaya yaslanmayı seçmez.
00 Yorumla
+1 yılİyi de onlarıda sana eşin aldı. Bu saatten sonra senini benimi olmaz ki evlisiniz siz. Senim verdiğin o tektaşla evin tapusu bile alınmıyordur muhtemelen. Altınlara gelince onlarıda eşinin ailesi taktı. Verdiğini konuşup laf edeceğine destek olda huzurlu bir yuvan olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Yorumlar arasında en mantıklı gercekçi adil yorum buydu👍
- +1 yıl
Eğer evliysen eşin dünyanın en şanslı adamı. Sana secde etse yeridir. Zaten hukuken yarısı onun nedir bu mal hırsı. 👏👏👏
+1 yılBari kendi adina olsun zira annesinin adina olunca sizin hakkiniz kalmiyor ev uzerinde, farkindasiniz degil mi? Evli oldugunuzdan herhangi birinizin adina olunca digerinin hakki bakiyken, annesinin adina olursa sizin hicbir hakkiniz kalmiyor ev uzerinde..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler nasıl kuduruk nasıl hazımsız şeytan gibi saçma sapan konulara çekiyor ya sjdjd ne halt olduklarını ve yaptıklarını bilmiyormuşuz gibi kadını direkt hedef alıyorlar. Bu para konusu olunca diklenen erkekler evlenmeyin. İleride kız çocuğunuz olunca yaşayacağı travmaları düşünüp ben üzüldüm resmen. Üç kuruş paraları var bunu da kadınların göz dikeceğini sanıyor. Kadın kendini güvenceye almalı konudan bağımsız. Hepiniz karısını aldatıyor boşuna ağlamayın size ne yapılsa müstehak.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Guseeee siz de kadınları taciz etmek için öldürmek için varınızı yoğunuzu harcıyorsunız hazımsız sadakatsizler
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey olsa çevrede bu kadar örnek olur muydu sence?
Tapunun eşinin adına olması bir şey değiştirmez. Evli çiftlerin evlendikten sonra aldığı taşınmazlar ikisininde hakkıdır. Böyle düşüncelere girmeye gerek yok, bilezikleri tektaşı o sana takmasa senin hiç olmayacaktı öyle düşün.
10 YorumlaAnnesinin uzerineyse hakkın olmaz ama eşinin üzerine olursa herhangi bir durumda sen de payını alırsın tasalanma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkocan haklı
ayrıca boşansanda evın yarısı senın hakkın oluyor . evlılık sonrası alınan tasınır ve tasınmaz mallar yarı yarıyadır.
kasma
adamıda darlama
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz, ha senin adına ha onun adına, yarısı her türlü senin.
10 Yorumla Evlendikten sonra ev aldıysanız boşanmaniz durumunda yarı yarıya olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvi eşin kendi adına alsaydı eve ortak olurdun ama annesinin adına aldığı için evden hak iddia edemezsin artık
06 Yorumla
Soran+1 yılEvi annesi almıştı borcu eşim kapatiyor altın ve krediyle borcu katılacak annesinin adinda tapuyu eşim kendi adına alacak çünkü biz verdik parayı annesi bişey vermemiş
- +1 yıl
Eşin kendi adına alırsa eve ortak olursun zaten sıkıntı olmaz kimin adına olduğu
Soran+1 yılMiras yolu ile kalmış gözükmez dimi
- +1 yıl
Miras yolu ile düşer ama bunun için diğer kardeşlerin de şikayetçi olması lazım annem bizden habersiz mal kaçırdı miras bizim hakkımız diye. Ama yine de emin değilim. Tanıdık bir Avukat varsa ona sormak daha sağlıklı olur. Ya da avukat olan var mı diye soru açıp bu soruyu sorabilirsin miras yoluyla geçip geçmediğini
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Hukuken zaten ortak ki neyin seni beni bu 😂 büz de aldık altın araba sattık ama asla bu tarz konuşulmadı siz evliliği niye yaptınız onu bi etraflıca düşünün bence
00 Yorumlaeşinin adinada. olabilir her durumda ikinize ait ortak olucak değişen bir şey yok... ama annesinin adina deyince hiç hoşuma gitmedi ne alaka onun adina
01 Yorumla- +1 yıl
Evi annesinden satın alacaklar herhalde çok açık bir durum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra edinilen mallar kimin adına olursa olsun boşanma durumunda eşit olarak ikiye bölünür. Ama bunları düşünüyorsan zaten evliliğin içten içe çürüyor. Bence farklı önlemler al.
04 Yorumla- +1 yıl
Dostum evi adam kendi üzerine alsa haklısın da evi adam anasının üzerine almış. Kadın adamın hangi evinden hak iddia edecek? Adama ait ev yok ortada. Olan kızın altınlarına olmuş. Boşandıkları zaman nafaka alır, adamın mirasına ortak olur. Kanunen adam şu an o ev üzerinde 1/4 hakka sahip ise bu kadın 1/4 ün yarısına ortak olabilir ancak. Yani ev adamın üstüne olsaydı, evin değeri 2 milyon olsa bir milyon kadına düşerdi. Şimdi ise evin değeri iki milyonsa adam 1/4 alacak adama evden 250 bin düşecek. Kadına da 250 binin yarısı yani
125 bin düşecek. 1 milyon nerde 125 bin nerde. Kadının hakkı yenmiş burada resmen - +1 yıl
@Handsomehell01 şöyle bir durum da olabilir. Kredi ile alınmışsa, krediyi çeken kimse ev onun adına oluyor.
- +1 yıl
@Chıld_Of_GOD onu ilk defa duydum ama annemin adına kredi çektim diyemez mi , dediğin gibi olsa bile kadın sadece kredi miktarına ortak olur ama nakit kısmına nasıl ortak olacak? Örneğin ev iki milyon 1 milyon kredi çekti 1 milyonu nakit verdi. Annesi 1 milyon nakit kısmı ben verdim o para benim de diyebilir. Yani nerden baksak ev adamın adına olmayınca kadın hakkı olan yarısını kısmından muaf tutuluyor. Umarım hiç ayrılmazlarda böyle pay derdine düşmezler.
- +1 yıl
@Handsomehell01 buradaki durum farklı, ben kredi çektiğimde evi eşimin üstüne yapmak istedim, kredi çekenin üzerine olduğu söylendi. Tapuyu sonradan istersen ücretini öder alacak kişi devredersin, ama altın konusu, orada ispatı yok. Vicdanlarına kalmış artık. Geçmiş olsun kardeşimiz için.
Yani eşinin adına olsa bile bir şey olsa paylaşılır. Ancak zaten ev sizin. Yalnız annesinin üstüne olmasın. Allah korusun annesine bir şey olsa mirasçı çok olur.
00 Yorumla
+1 yılAyrılma durumunda
zaten kanune evlendikten sonra alınan ev % 50 eşler arasında pay edilir , yani dert etme adama da % 50 kalsın dimi.
Zaten nafaka da var , misss00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana güvenmiyor demekki ev adamın üzerine de olur kadının da benim evim eşimin adına ama hiç bahsi bile olmaz kimin olduğu vs gibi bence eşin becilşn teki ve narsist bir kişiliği var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak tapu yapabilirdiniz öyle bir dünya mı var ya. Kadın çeksin çilesini eziyetini varlığını yokluğunu ama ev erkeğin adına olsun oh ne güzel memleket ya.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılSen rahatsız değilsen , eşine güveniyorsan boş ver ev sizin eviniz içinde mutlu olmayı bakın
Siz ikinci yabancı değilsiniz
Alt-üstü kağıt parçası00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtak yaptirin 1/2 .. bunu düşünen adamdan hersey beklenir. Ortak hisse yaptirin yoksa da geri iste verdiklerini
10 Yorumla
+1 yılevlilikten önce mi aldınız evi egerki evlilikten önce alınmışsa boşanma sırasında hiçbir hak talep edemezsin
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir düşünce kanunen evlilikten sonra elde edilen mal varlığı ortaktır. Tapunun onun üzerine olmasiy hiçbir anlam ifade etmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sonrası alınan her eşya karı koca arasında eşittir kadının izni olmadan satıs yapamaz filan gibi mevzular var herşeye yarı ortaksın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Evlendikten sonra alımlar yarıya bölünür senin kaybın yok tabi ailesinin üzerine yapılır sa başka
00 Yorumla
+1 yılEğer boşanırsanız yarısı senin zaten. Ölürse tamamı senin
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
Amin
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Senin adına olsa ne olmasa ne mutlu sağlıklı oturun içinde
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun adına olsun canı sagolsun
+1 yılBu nasıl evlilik senin ya da onun ne farkeder hem ev tektaşla satın alınmıyor zaten o kadar ucuz değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim benden tek kuruş almadan aldığı evi arabayı benim üzerime yaptı, ben böyle bişey de talep etmedim. Aranızda güven sorunu var bence.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sende söyle ona ya benim adıma olur ev ya da sen tek başına öden evin borcunu..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTapuyu ortak yapsaydıniz. Zaten kanuna göre evlendikten sonra alınan bütün mallar 2 tarafa da ait. Siz kendinize kendi paranızla ev aldanız bile gene yarısı eşinizin 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Annesinin evinden sanane o zaman oturursaniz ilerde senden kira istemeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEv kocanin adina olsa ne ki bosandigin zaman yarisi senin
00 Yorumla
+1 yılBaşka eviniz olunca senin üstüne olur. İkinci ev benim oldu
00 YorumlaO zman sende aklını kullan noterde eve satılamaz koy
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. bende bunu anlamıyorum tek taşımı verdim bileziklerimi verdim almaya gelince yok sonra ben verdim oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu terk edip başka erkeklerle yersin parayı diye altınları kocan yapmadı mı
09 Yorumla
Soran+1 yılBenmi 😂😂jsjsjsjjjs erkeklerden beklediğim yorumu bir kadının yapması çok üzücü
Cevap sahibi+1 yılTv lerde ve çevremde fazlasıyla var altınları evdeki paraları alıp sevgilisiyle kaçan
Soran+1 yılO senin çevren ama benim çevremde öyle şeyler yok öyle şeylere de müsade yok
Cevap sahibi+1 yılİnandım
Soran+1 yılİster inan ister inanma
Cevap sahibi+1 yılİllaki vardır günde 5 tanesi çıkıyor tv ye 5 tanesi de çıkmıyor dur
Soran+1 yılErkekler yapmıyormu bunu sadece kadınları sucluyorsunuz şu an
Cevap sahibi+1 yılNiye yapsın zaten parayı altını kendisi kazıyorlar ben görmedim karısının parasını başka erkeklerle yiyen adam
Cevap sahibi+1 yılKadınlarla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTapu erkeğin Annesindeymiş. boşansanızda alamazsınız.
013 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne alacak işte
Cevap sahibi+1 yılMiras hakkından gelen mala ortak olamıyorsunuz
Soran+1 yılGercektenmi bana mehir olarak verilen bilezikler kolye herşeyi verdim benim bı payım olmayacakmi eşim adına alırsa
Cevap sahibi+1 yılyukarıda açıkladığımız üzere boşanmada mal paylaşımı halinde eşlerin kişisel malları paylaşıma dahil edilmez. Medeni Kanun'a göre evlilik sırasında eşlerden birine kalan miras, kendisine miras kalan eşin kişisel malı olarak kabul edilmiştir.
Cevap sahibi+1 yılBu minvalde kavga çıkarmadan üzerinize bir şeyler aldırmaya bakın.
Soran+1 yılEşim annemin kardeşlerimin imzasını Alacam diyor noter huzurunda e ozamndami miras gibi sayılacak veya sadece esiminmis gibi gozukecek
Cevap sahibi+1 yılAtadan geçen mal mirastır ve bu kişisel mal olmaya girer. eşlerin kişisel mallarda ortaklığı olmamaktadır. Sadece annesi noterden satış yaparsa o zaman miras olmaktan çıkar alınan bir mala girer , o zaman ortak olursun. Siz eşinize şunu deyin. İmza ile felan uğraşıp kardeşinle arana şüphe düşürme. Annem satış yapsın noterden de. yutarsa ortak olursun yutmazsa , kocanız bana güvenmiyormusun diye kavga edebilir.
Soran+1 yılDün birşeyler söyledim kavga ettik annesi demiş zaten ne imzalamam gerekiyorsa imzalarım notere gideceklerini söyledi yani dediki benim odedigime dair makbuz her şey var noterde annem imza atacak dedi bukadar ben bişey dediğimde bana güven deyip karışma diyor
Cevap sahibi+1 yılMakbuzların fotokopisini alıp ev harici bir yerde saklayın. makbuz üzerinde yatıran ismi yazar. özellikle yüklü yatanları kontrol edip isim var mı bakın. Bu konuda eşinizle kavga etmeyin. sessiz ve uyanık hareket edin. Aranıza güvensizlik girerse huzurunuz bozulur.
Soran+1 yılHesap kapatan kaynanam olarak gözüküyor ama parayı yatıran makbuzda eşimin adı var
Cevap sahibi+1 yılKaynananızın gelir düzeyine bakılır. toplu parayı ibraz etmesi şart olur. yalancı bir şahitle lehine çevirir. işiniz zor bacım. siz bundan sonra alınan satılana dikkat edin
Soran+1 yılSağolun teşekkürler
+1 yılAnnemde zamanında arabasını satıp babama vermişti ev almışlardı babam kumara bastı sonra evi kaybettiik hala söylenir durur ev dedigin kadının üstüne olur ne deliymişim der 20 senedir
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes kumarbaz değil dostum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdama kızmadım. Zamane kadınlarına güven olmaz. Her zaman temkinli olmakta fayda var.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGuven vermemissin. tipki bize su an guven vermedigin gibi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKizlarin yorumlarini okudum da. Ne hale gelmis bu millet hepsi avukat gibi biliyor evlendikten sonra ursa soyle olur evlenmeden olursa boyle olur.. milletin malinda gozunuz olmasin kendi hayatiniza bakin para seviyorsaniz kazanin
Gizli Üye(30-35)+1 yılyorumlar Harun abilerle dolu böyle sorularda öz benliklerini saklayamayip kabak gibi fırlıyorlar🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın birgün ayrılırsanız alıp kaçma diye 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılBana borcu kapatınca senin adına yapcam evi diyordu iş ciddiye bindi erkeğin üstünde olur diyor
Resmen evliyseniz Hiç korkma evliyken edinilen mallar zaten Ortak yani kocanın ve senin adına her ne kadar tapu onun adına da olsa ev ikinizin
00 Yorumla
+1 yılAnnesinin adından kendi üstüne geçirecek ise bişey diyemezsin ama ortada en büyük katkın var hak sahibisin zaten.
00 YorumlaHaksızlıktır, aranızda bu konuyu konuşup sorunu çözmeniz gerekiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılne fark eder zaten ortak evlilk te alınanlar
11 Yorumla- +1 yıl
ev eşinin üzerine ise ortaklığın olur. annesinin üzerine ise hiçbir ortaklığın olamaz. altınları vermeden önce resmini falan çeksen olurdu.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılevli iken alınan mallar eşit olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyken yapilan seyler ortak. Ama yinede sana yapmaliydi
10 Yorumla
+1 yıltapuyu ikiye böldürün yarısı sende yarısı onda
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dolandiriciya denk gelmissin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil çünkü ev senin olduğu takdirde onu istediğin gibi manipüle edebileceksin. Ayrıca evden tek sözle bile attırabilirsin. Borçlar bitince eşin sana altınları ve tektaşı geri ödesin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı zamanda boşanma olsa ortak olarak geçecekir o evde.
+1 yılOrtak olmuyor mu
12 Yorumla
Soran+1 yılOrtak oluyormuş evlendikten sonra alınan mallar
- +1 yıl
Tapusunu da ikinizin üzerine yapabilirsiniz diye biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılMedeni hukuka göre ikinizin
10 Yorumla Haksızlık ortak tapu yapın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaksızlık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla haksızlık
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne