Evlenme teklifini beğenmeyip 2.sini isteyen kızla ilişki nereye gider?

Yaklasık 4 yıldır birlikteyiz, ailelerimiz dahi tanıstı tabi pandemi nin de araya girmesiyle iş uzadı, evlenme teklifini sade dogal bir ortamda yaptım ama hakaretler ettı, ' basit ' buldu ve bagırdı cagırdı... bir sure sonra barıstık gururumu kenara koydum , alttan aldım sabır dedım, ben yine telafi ederim dedım... ama nişan asamasında bu öfke patlamaları yuzunden kafamda tereddut olustu , ailem in de aynı sekılde.. ve benden telafi bekledı ama hıc ıstemedım yaptıkları yuzunden ve hala ' surpriz beklemıs ' ... tatlı dil insanı yılanı deliğinden cıkarır bosuna dememısler... öyle kırıcı laflar ettı ki sonra vazgectım bir ay ıcınde uc kavga alıs verıs zamanı yap sonra benden surpriz bekle... bu sefer telafı olmayınca da kızdı.. bende ızah ettım ' senın davranısların yuzunden ne yapacagımı bılemedım ' sen buraya gıyınır gelırsın az cok bellıdır ben sana yıne yapardım dedım ıyıce sınırlendı sebebı ' surpriz ' ılk basta herseyı mahvettı, hakaretler ettı , oysa ben yıne sevgımın arkasında durdum cok sevdım ama telafı de ederdim sebebı ıse tartısmaları sırası asagılaması, hakaretler etmesı idi...

Evlenme teklifini beğenmeyip 2.sini isteyen kızla ilişki nereye gider?