Evlilik teklifini red eden kıza tekrar teklif edilir mi?

Daha önce yazmıştım burdan iki çocuklu bir bekar kadına ( ben hiç evlenmedim) çok seviyorum sevgili olduk ilk gün ona seninle evlenecegim dedim kendisinin ilk evliliğinden güven sorunu var ve kıskanç sevgiliykende arada ayrılıp barışiyorduk hatta istemiyorum dediği halde ben yanına gidince sarılıp ağlıyordu sonra ben gelme desemde sen gel gel diyordu sonra ciddi ayrıldık sorumsuz olduğumu söyledi birazda maddiyata bakıyor öyle duydum ki ailemin durumu iyi kendi evim var ve bu kadın istiyor diye birtane de dubleks ev alıyoruz çocukları rahat etsin diye buna bile ailesinin desteği ile yapıyor demiş sanki başkası alıyor ailem alıyor ne var bunda kötü bişey mi anlam veremiyorum ben bu yaşta bu şartlar da nasıl alayım ayrıca ailem ile ayrı değiliz ki neyse ben tüm şartları zorladım barışmak istemedi en son yüzük alıp çocuklarıni ve seni ömür boyu mutlu edeceğim seni çok seviyorum durduramıyorum seni sevmeyi falan dedim yüzüğü açmadı bile kalktım gittim yüzüğü masaya bırakıp sonra yolladı yüzüğü neyse aynı hastanede çalışıyoruz arada görüyorum her gördüğüm de için yanıyor resmen herkese küstüm kimse ile konusmuyorum öyle bir durum içindeyim nereye baksam gözümün önüne geliyor öyle seviyorum sesini duysam sesine sarılacağım öyle özledim benim bir hatam oldu sevgiliyken kız arkadaşlarım vardı samimi olduğumuz onlara taktı hepsini sildim birisine şakasına evleniriz kanka evde kalırsan gibi msjlar atmıştım onu görmüştü ayrılıp barışmıştik ailesi ile tanıştım hatta evlerinde kaldım annesi falan varken misafir ettiler bir gece ben kimseyi sevmemeye kendime söz verdim yıllar geçsede onu beklerim acaba bir kaç ay sonra yeni evimi alınca yeniden teklif etsem mi biraz uzun oldu özür dilerim.

Güncellemeler
1 yıl
İki gün önce aradı konuştuk buluştuk ailesine anlatmış ailem geliyor tanışmaya ❤️❤️❤️🤭🤭🤭
Evlilik teklifini red eden kıza tekrar teklif edilir mi?