Ayrılan kız arkadaşa evlilik teklif edilir mi?

Arkadaşlar öncellikle erkeğim neden ve nasıl kadın profili açtım bilmiyorum. Kız arkadaşımla 3 senelik çok güzel bir birlikteliğimiz oldu. Onun öncesinde 3 yıllık arkadaştık. Birbirimizi tanıyor saygı duyuyor ve seviyorduk. 1.5 yıl aynı evi paylaştık. Sonra maddi sıkıntılardan dolayı memleketlere dönmeye karar verdik zaten aramız 30 dakikalık bir mesafe. Bir yıldır da haftasonları birbirimizde kalıyoruz. İlişkimizde birbirimizi asla kısıtlamadık ve hep bir şeyler katmaya önem gösterdik. Ben onunla bir an önce evlenebilmek için iş kurmaya çalıştım. Malum günümüzde okumak çok değerli değil ( bu arada yüksek lisans yapıyorum). Akademik hedeflerimi erteleyip bir an önce o güzeller güzeline hakettiği yuvayı kurmak istedim. Bu arada ufak bir depresyona girdim ve kız arkadaşımla ilk defa tartışarak ona ayrılalım dedim. İki gün boyunca benimle barışmak istedi. En sonunda ben onu kafasını dinlemesini ve öyle devam etmemiz gerektiğini söyledim. Tabi aradan 3 gün geçince üzülüp kendim yazdım barışmak için ve cevap vermedi. Bu sefer o düşünmek istediğini ve şu an beni istemediğini belirtti. Ben bir anda kafayı yedim sürekli aradım ısrar ettim üstüne çok gittim barışmak için. Bu arada sinir krizi geçirerek psikaytriye yattım. Ve 1.5 ayın sonunda tam 20 kilo verdim. Onu düşünmeden edemiyorum. Ayrıldıktan sonra 1 kez evine gittim ve benimle evlilik planları yapan çeyiz toplayan kız beni görür görmez polisi ararım dedi. Sinir oldum ilk kez ona hakaret ettim ve gittim. Daha sonra iş çıkışına gittim ve yine aynı manzarayla karşılaştım. Onurumu kıracak çok fazla söz söyledi. Düşmanına söylenmeyecek şeyler. Ancak internette bir uygulamada hala resimlerimizi saklıyor silmiyor. Bu uygulamada fotoğraf bir kez silindi mi geri yüklenmiyor instagramdaki gibi. Şu an beni her yerden engelledi. Tüm ailemi engelledi. Ben ise hala bir umut peşindeyim. Hayatımda ilk kez olmayacak bir şey için heves ediyorum. Ben bu insanın bana olan sevgisinden adım gibi emindim benle birlikteyken. Ayrılır ayrılmaz nefret nasıl edebilir? Aldatma, yalan ya da başka büyük bir suç yok. En büyük suçum içimden gelerek çamaşır yıkamamakmış (kendisi temizlik hastası). Ben bu kızı nasıl kazanabilirim? Lütfen görüşlerinizi merak ediyorum. Onunla en son 1 ay önce iletişime geçtik. O günden beri hiç bir iletişimim olmadı. 1.5 hafta önce ortak arkadaşlarımıza beni ve beraber sahiplenip büyüttüğümüz kediyi sormuş.

Ayrılan kız arkadaşa evlilik teklif edilir mi?