Nedir bu beni bağlayan, nedir vazgeçemediğim?

Nerden başlasam bilmiyorum nasıl anlatsam bilmiyorum 2 buçuk yıllık ilişkim var çok kavgalı bi okadar da tutkuluydu her anında hiç bir şeyi yokken yanında olduğum birisiydi sonra okulu kazandı çok sevindik polis oldu okulu bitirip geldiğinde değişmeye başladı ayrılmak istedim kabul etti ayrıldık 7 gün konuşmadık farklı kızları takip etti sonra dayanamadım aradım yapamıyorum sensiz dedim gel razıyım her şeye dedim eklediği kızları bana sinirlendiği için eklediğini söyledi hepsinş öıkardı senden başkasını görmez zaten gözğm dedi başladık telrar ama heyecan yok istek yok günden güze bitiyor her şey eskiden 2 saat konuşmasak özler yazardı şimdi saatler geçiyor ne yazıyor be ediyor gitmem gerek istenmeyen yerde değerim bilinmeyen yerde durmamam gerek ama yapamıyorum özlüyorum beni bi seviyor iltifatlar ediyor dünyanın en mutlu insanı yapıyor sonra bi anda küfür kavga hakaret hep ben bunları haketmedim ben sevilmeyi hakediyorum hissi çok çaresizim onun verdiği sevgiyi samimiyeti kimse veremez gibi ondan başka erkek yok gibi gözğme çok güçlü ulaşılmaz geliyor onu sevdiğimi ondan vazgeçemeyEceğimin farkında o yüzden beni cepte görüyor seni seviyorum diyor ama boş bunu biliyorum bazen diyorum ki ne gğnah işledimde allah bana böyle bir insan verdi ben ona bunu yapmazdım ben onun en hiç bir şeyi yok halimde yanındaydım kız başıma kalktım kaç defa şehrine gittim ve tayin seçiminde bile benim şehrimi yazıcağını söyledi yazöadı ailesi istemediği için farklı şehir yazdı unutmak istiyorum sevmemek istiyorum olmuyor biraz olsun değerimi bilmesi için neler vermezdim kusura bakmayın kafanızı şişirdim..
Nedir bu beni bağlayan, nedir vazgeçemediğim?