Onu kendime nasıl bağlayabilirim?

Eylül 2021den beridir bir çocuktan hoşlanıyorum o da benden hoşlanmıştı ekim ayında konuşmaya başladık zaten aynı sınıftayız ve aralık ayında konuşmayı kestik sonra yine konuşmaya başladık ocak ayın sonuna doğru ve martın sonunds yine kestik kesmemizin nedeni bana karşı duygusal olarak bir şey hissedemedinş söyledi ama benden hala hoşlandığını ve benimleyken gerçekten eğlendinş söyledi ondan sonra iki hafta geçti aradan bu zaman içinde herzaman bir göz kontağımız oldu ve bugün araba ile gezebilirmiyiz diye sordu ama konuşmamız yarıda kalmıştı biraz önce aramızda kısa bir yazışma olayı geçti ve bana karşı duygusal bir şey olmasa bile takılmamız konusunda sorun olup olmadını sordu bende hayır demiştim ve hafta içinde görüşeceğiz yine takılmak için biraz uzun oldu ama durumu anlamanız önemli. Benim hissetiklerim ise çok karışık benimkisi biraz hoşlanmaktan fazla ama aşk veya sevgiden de bir okadar uzak bilmiyorum ne yapmam gerektiğini o biraz fazla zor biri ve güven sorunları çok fazla var ve birini gerçekten sevemeye hayatına almaya hazır olmadını hissediyor ama yinede acaba benim şansım var mj onunla olmayı çünkü tek konuştuğu kız benim beni ne olarak görüyor mesela anlayamıyorum gerçekten bana güvenmesini beni sevmesini istiyorum içten içe
Onu kendime nasıl bağlayabilirim?