Evli bir adamla birlikteyim?

Merhaba arkadaşlar lütfen beni linç etmeyin çünkü çok büyük bi yanlışın içinde olduğum İçin zaten vicdanen çok rahatsızım Hayatımda yapmam dediğim bir durumun içindeyim 6 ay önce boşandım evliliğim bitmesin diye çok mücadele ettim olmadı neyse Kendimden tiksiniyorum ama evli bir adamla birlikteyim sürekli ayrılmak istiyorum mantığımı kullanmak istiyorum ama fırsat vermiyor beni bastırıyor boşluktayım çok sorunlu bi evlilikten çıktım biliyorum yanlış ama ciddi çekim var her seferinde koynunda buluyorum kendimi çevrede dikkatte çektiğim için aşırı kıskanıyor gizli gizli buluşuyoruz iş yerlerimizde ya da arabada birlikte oluyoruz ciddi Ten uyumu var bok gibi bi durum içindeyim lütfen akıl verin ama hatamı biliyorum bacım muamelesi yapmayın lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şunuda yazacağım. Karısını zaten defalarca aldatmış ama hep bi kaç yatmadan sonra bırakmış bunu ben bi kaç kişiden duydum. Sürekli yanıma geliyor sürekli sana aşık oldum seni çok seviyorum diyor şöyle bi şey var gerçekten çevremde beğenilen biriyim enerjim yüksek hani her girdiğim ortamda iltifat alırım. Sevişirken bile beni öp beni sevdiğini söyle sana aşığım diyor bunların hepsi sahte belki ya da gerçek güvenemiyorum ztn ama karar verdim bitecek herkese teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
Birde 3 aydır birlikteyiz boşanacağını söyledi geçinemiyoruz diyo senle alakalı değil ben sadece aşık oldum ama biz anlaşamıyoruz diyo. Ben zaten bi kere bile boşanacakmısın demedim. Boşansa zaten ben evlenecek miyim onu düşünmüyor çünkü çapkın biliyorum bende geçiciyim
Evli bir adamla birlikteyim?